biraz kötü baslamıssın evet hele o ferhati gordukten sonra nasıl bole skorlar almisin sasirdim...sendeki adamlarin ozellikleri bnm fmdeki ozelliklerden baya bi farkli neden?
biraz kötü baslamıssın evet hele o ferhati gordukten sonra nasıl bole skorlar almisin sasirdim...sendeki adamlarin ozellikleri bnm fmdeki ozelliklerden baya bi farkli neden?
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
offf cok kotu bunu dusunmen gerekiyodu keyif yapıcağınaeditörle alakası var sanırım sendeki adamların yeteneklerinin acılı ketcap gibi olmasının sebebi...?
![]()
3 5 2 hayrlı gelmiş sanki sana kardeşim
bu arada senn aldıgın o türk yok benim oyunda![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Nisan.2009 at 05:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sevillayıda gectik
Devre arasını iple cekiyoruz
bence durumun gayet güsel..devre arasına kadar bence pek sorun yasamasıın gibi gelio bana..
Hocam nagmaglup gidemedik ama olsun tek maglubiyet'ede razıyım ben![]()
La Liga da ki Cıkısımız Sürüyo
Avrupada istedigimiz sonucları almaya başladık
Ezdik ama yenemedik
Zirveyi zorluyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar şimdilik Bu Kadar Gece Görüşmek üzere Kendinize Iyi Bakin
Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Nisan.2009 at 06:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
lige iyi başlamışsın... bu sezon alman lazım artık la ligayı turgay bak....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu sezon kupa senin olmalı![]()
Ah kanka ah beni alsaydın asistan olarak yavaş ilerlerdin ama dl de olurdu takımda dc desonuçlar iyi artık devre arasına kadar idare edicez.
Prince hocam senin şu yeni temanın adı ne benim Dark Horizon ekranı bölünce kötü oluyor. Bu arada işte fm budur dedirtmiş asistanınBenimkide Buo'ya 10 yerine 30 'u vermiş Emre çolak'a 10 numara vermiş
![]()
Asistana rağmen iyisin![]()
abi hırs yaptım alacam
inş . kardesim inş. bende cok istiyorumPazzini_06 Bu sezon kupa senin olmalı![]()
Asistan Olarak seni Alacam Takıma![]()
Kanka Seni First Team Coach Yapcammisakisan Ah kanka ah beni alsaydın asistan olarak yavaş ilerlerdin ama dl de olurdu takımda dc desonuçlar iyi artık devre arasına kadar idare edicez.
![]()
kardesim Blackskin09 Adı Tolga Kardesimden Aldım Bende Ama sunu söyleyim 2d Klasiktee Bozuk Yuvarlak Adamlar Gidiyo Elleri Ayakları Olan adamlar geliyoCalibreTR Prince hocam senin şu yeni temanın adı ne benim Dark Horizon ekranı bölünce kötü oluyor. Bu arada işte fm budur dedirtmiş asistanınBenimkide Buo'ya 10 yerine 30 'u vermiş Emre çolak'a 10 numara vermiş
![]()
Eyw.. Saolasın Kardesim.southmaster07 Asistana rağmen iyisin![]()
EVET ARKADAŞLAR OYUNU AÇTIK SUAN İLERLİYORUM BİRAZDAN YENİ SSLER GELİYO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupada Deportivo Farkı
Betis Deplesmanından 1 Puan Kopardık Mutluyuz![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 06.Nisan.2009 at 00:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Avrupada Rüzgar oLduk Esmeye Başladık
Albaceteyi 2-0La Gectik
Ligde Hedefe Yakınız
cimboma bakk bee helal osunkardesim 9 puan kaybetmişsin ligde senin gibi bir menajer için biraz fazla degil mi
![]()
Kupadaki Kuralar
Ligdeki Cıkısımız Sürüyo
Deportivo Bu Sezon Cok Farklı
Averajla Lideriz
sonunda hakettiğin yerdesim süper kardesim yola devam![]()
helal kankama bea,ulen kanka bide bırakıcam diyodun ha asistan yüzünden bak mis gibi lider olmuşsun.
Ligdeki Cıkısımız Devam Ediyo
Garantilemiştik ve yedek agırlıklı cıktık ezdik ama yenemedik
Kanka iyi gidiyosun yarın girdiğimde şampiyon göreyim hadi seni iyi geceler![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 06.Nisan.2009 at 02:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)