1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Neden Fatih Hoca ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Başarı veya başarısızlığa göre bu tip konular gündem olur. Euro2008'de ben de dahil birçok kişi Yıldıray ve Halil'in kadrodan çıkarılmasına sert tepki gösterdik ama turnuva sonunda kimse Yıldıray ve Halil'i kadrodan çıkardı bu nasıl hoca demedi. Olası bir gruptan çıkamama durumunda ise; Yıldıray ve Halil eleştirileri sertleşecekti. İspanya'yı yenseydik hele hele Batuhan'ın golüyle yenseydik kimsenin aklına Fatih Tekke gelmeyecekti ama mağlubiyet durumunda Toraman, Tekke, Egemen gibi oyuncuların alınmayışının üstünde fazlaca durulacak.
    Ben Fatih Terim'in ekstra bişe yapıpda o turnuvada başarılı olduğumuzu düşünmüyorum ne sistem vardı ne bi taktik oyuncularımızın(Bihat,Tuncay,Arda) bireysel yetenekleriyle bizi oralara taşıdılar.Şimdide daha iyi isimler olsa kadroda Fatih,Egemen,Toraman,Topuz,Yıldız vs daha iyi bir durumda olanilirdik.Ama sorunlu bir menejerle bu kadar oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ben Fatih Terim'in ekstra bişe yapıpda o turnuvada başarılı olduğumuzu düşünmüyorum ne sistem vardı ne bi taktik oyuncularımızın(Bihat,Tuncay,Arda) bireysel yetenekleriyle bizi oralara taşıdılar.Şimdide daha iyi isimler olsa kadroda Fatih,Egemen,Toraman,Topuz,Yıldız vs daha iyi bir durumda olanilirdik.Ama sorunlu bir menejerle bu kadar oluyor.
    Oyuncular illa ki bireysel olarak birşeyler katacaklar. Yoksa zaten Milli Takım'da ne işleri var ? Oyuncularımızın o turnuvada üstün başarı sergilemesinde ben Terim'in büyük rolü olduğunu düşünüyorum. Taktiksiz bir takımında yarı finale yükselebileceğini sanmıyorum. Terim gibi yıllardır futbolun içinde olan bir teknik direktöründe taktiğinin olmaması mümkün değildir. İspanya'nın İngiltere'yi rezil edercesine oynadığı futboldan sonra özellikle İspanya'daki maçtan çoğu kişi umutsuzdu hatta fark bekleyenler bile azımsanmayacak kadar fazlaydı. Fakat gittik orda da oyunumuzu oynadık, hatta önemli fırsatlar da bulduk ama futbol bu olmayınca olmuyor atamadık, yedik mağlup olduk. İstanbul'daki maçta İspanya'ya karşı bulunabilecek pozisyondan çok daha fazlasını bulduk ama değerlendiremedik. Ee değerlendiremeyince saçma sapan bir gol yersiniz daha sonra oyundan kopup 2'yi yersiniz puansız ayrılırsınız. Oyuncu değişiklikleri bana göre de yanlıştı ama kesinlikle iyi oynadık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri