Arkadaslar hazırlık dönemine baslamadan taktik ve sistem hakkında fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.Yukarıda ki yılın 11'indeki taktikle oynamayı düşünüyorum ???
Arkadaslar hazırlık dönemine baslamadan taktik ve sistem hakkında fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.Yukarıda ki yılın 11'indeki taktikle oynamayı düşünüyorum ???
kardesim bence tek forvet senin için risk olur
cift forvet ve klasik 4-4-2 dizilişiyle oyna
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
bence tek forvet senin için risk olur cünkü skor degişebilecek adamın henüz yok kadronda hepsi klasik adamlar. teknik oyuncuların olunca tek forveti dene![]()
kariyerini baştan okudum .. baya heycanlıydı sonunu iyi bitirmişsin tebrikler... inş. devamını getirirsin...![]()
4-4-2 oyna bencede şimdilik sonra 4-4-1-1 E geçersin benim gibi![]()
Benim Inter ile kullandığım taktiğe imzamdan ulaşabilirsin istersen. Üzerinde bir iki oynamayla İstanbul'a tam oturabilir .
Last edited by tolga_001 : 05.Nisan.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yeni sezon öncesi transferlerimiz ....
Bunun dısında;
Engin oztonga-d.bakır-free transfer
batısta-kasımpasa-free transfer
Erman güracar-free transfer
Hüseyin Kutlugül-turgutluspor-free transfer...
EMRE GÜRAL
Bu seneki en büyük kozumuz.Gerisini siz düşününMüslimcan adlı oyuncuda 10 bin tl'ye fethiyespor'a transfer oldu...Hazırlık dönemi ss'leri birazdan...
bence hazırlık kampı moralini bozmasın zaten son macın zorluymus o deplasmandan galip donmek imkansız deil ama zor takımında gordugum kadar baya yeni oyuncu var transferler ii sıkma canını yakalarsın basarıyı...
Güney Koreli Adam Süper
Seni Yıllarca Tasır.
Yeni Sezonda Başarılar Kardesim
Last edited by tolga_001 : 06.Nisan.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
inş. çıkarsın kardeŞim![]()
Istanulspor. Hey gidi Hey, nerden nereye. Umarim tekrardan sahlandirirsin. Basarilar dilerim umarim uzun soluklu olur.
Engin Öztonga sağlam futbolcu. Hayırlı olsun. Yeni sezonunda başarılar kardeşim.
Last edited by tolga_001 : 06.Nisan.2009 at 14:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
adın başka klüplerle anılmaya başladı mı?
Last edited by tolga_001 : 06.Nisan.2009 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam durumumuz nasıl şu anda.
5.HAFTA
Ligin belkide en iyi ekibi altay'dan 1 puan aldıgımızı düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardesim puan durumunu 10 mac .sonunda koyucam.AmA sunu sölim skorlar fena degil,topun kontrolude genelde bende ama SUT konusunda cok cok cok zayıfım...sut cekmiyor takım ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6.HAFTA
Yine beraberlikler takımı olduk cıktık...
7.HAFTA
![]()
Last edited by tolga_001 : 08.Nisan.2009 at 01:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Batuhan falan bu liglerde yıldızlaşıyor.Onları denesen.Bu arada yabancı alabilion galiba artık.Bruno mezenga'yı kirala mascio yu al
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada hocam bit diye birşey transfer etmissin bir ss sini koyarmısın![]()
Last edited by LifeYourself : 06.Nisan.2009 at 17:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel gidiyosun ama çok sakatlık var.
Toparlanman gerek, ust uste beraberlikler hic iyi olmamis...
Batuhan oynamak istemiyor bende.birde transfer bütcem 0ancak kiralayabliyorum yada bedelsiz oyncular alabiliyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezon bası klasik bende bu skatlıklar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi basladım ama bu beraberlikler benimde canımı sıkıyor evett
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Yoot-bit Garam..
![]()
Last edited by tolga_001 : 06.Nisan.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeş bitin ss'yi göremedim sayfadaki yüklenme tamamlandı diyor![]()