Şampiyonlar Ligi Grup D
Olympique Marseille 2-2 Leicester
Maç Bizim Hakkımızdı.
Ama Top Yuvarlak!!!
Şampiyonlar Ligi Grup D
Olympique Marseille 2-2 Leicester
Maç Bizim Hakkımızdı.
Ama Top Yuvarlak!!!
Kardesim güzel gidiyosun
Kalecin Kim Bu Arada![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Senin kasper abi
Bir gol yedi saç baş yoldum abi adam kapattığı köşeden 1 gol yedi birde adamın önüde kapalı.Birde bizi aklı biraz işlemeyen kasper top auta çıkarken gitti koştu o sırada onlarında adamı koştu kale boş kaldı.Adam buna bir çalım atıp asist yaptı gol yedik![]()
kardesim sabırlı OL geliştiginde cech ten daha iyi oluyo![]()
Kardesim her kalecinin kötü yanının oldugu gibi iyi yanlarıda vardır
kroosu salla kardesim Kaka leiteyi al bence
ohooo dönen isimlere bak haygary naptın sen yaawww xD![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Leicester 2-0 Wigan.
Herşey Yolunda Gidiyor!!!
Bu Günlük Bu Kadar Yarın Görüşürmek Üzere...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O zmana o işe seneye bakarız.Şimdi kaka'nın ka sına paramız yetmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne yapıcaksın arsenal'dan intikamımızı almak için takımı daha iyi yapmaya çalışıyorum...
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 02:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardesim kafanı kullanırsan alabilirsinalırsan emin ol ki büyük iş yaparsın ofans anlamında
![]()
sampiyonlar ligini bekliorum senden kardesim...
Birmingham 1-2 Leicester
Birmingham Denedi!!!
kardeş sonuçlar gayet iyi,artık süperötesi sonuçlar bekliyoruz senden.Regen amc çıkmadımı hiç yau kakaya saçma o kadar para![]()
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 16:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaka'yı alırsan bomba olur Leicester için
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O zaman hangisini daha ucuza kapatabilirsen onu al ama Kross ön planda olsun bence. Çünkü dediğin gibi genç henüz. Ama Kaka'yı alırsanda taraftarlar tarafından patlama yaşama ihtimali yüksek. Düşünsene Kaka Leicester'a geliyor![]()
Şampiyonlar Ligi Grup D.
FC Bayern 1-1 Leicester
İstediğimizi Aldık!!!
Bu Arada 2 Takımda Bu Skorla Gruptan Çıkmayı Garantiledi.Ayrıca Bayern 25 Metreden Frikik Golü Attı.Ama Bizim Golümüz Bir Ayrı Güzeldi.Sağ Taraftan Öyle Sert Vurduki Oyuncumuz Önce Sol Direk Sonra Sağ Direk Sonrada İçeri Girdi
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakıcaz hocam 2 oyuncuda 80 milyon €'yu reddetti.Seneye 150 ye kadar teklifi yükselticem.Bakıcaz...
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Toni Kroos'u al kardeşim Kaka 30 olmuşkroosun geleceği çok daha
Kroos'u al o zaman uğraşma Kaka ile,sana geldiğinde 31 olcak dede diyebilcez ona da![]()
Newcastle 3-3 Leicester.
Topun Yuvarlaklığı Canımı Sıkmaya Başladı!!!
Adamların 3 Şutu Kaleyi Buldu.Hiçbir Estetik Yoktu Ceza Sahasının Dışından Nasıl Attılarsa Attılar.Kaleci Baktı...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakıcaz Beyler 2 Sininde Kulübü Satmak İstemiyor.Parayla Gözlerini Doyurabilicez Mi BAKALIM
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 17:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leeds 0-1 Leicester
Sıkıcı Maç Bizim!!!
Şampiyonlar Ligi Grup D.
Leicester 2-0 Slavia(Sofia)
Skor Herşeyi Anlatıyor...
Puan Tablosu
Şampiyonlar Ligi Grup D
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler birazcık bişi atıştırcam.Yorumlarınızı Bekliyorum
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi gidiyosun. Ligde şampiyon olmazsan gözüme gözükmeŞampiyonlar Ligi'nde de bi yarı final isterim
![]()
vayy vayy süper gidiyosun championluk yakısır bu takıma...
Hocam zaten dediklerini yapamazsam hiç ilerlememiş olurum.Birde FA Cup'u Almak istiyorum artık.Önüme büyük ihtimal yine arsenal çıkıcak ama ben tur atlamak istiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen sene 90+4 deki golümüzle aldık.Bu sefer 3-4 maç önceden almak istiyoruz![]()
Mati etkisiz kalmış gibi duruyo asistleri nasıl ?
Football is simple,but Football Manager is not
sampiyonluk kesin zaten bnm gözüm sampiyonlar liginde![]()