Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

15 75.00%
  • Berabere Biter

1 5.00%
  • Eskişehirspor Kazanır

4 20.00%
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [ TSL 26. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..
    B planı Emre fakat ikisi de aynı anda sahada olmayınca ve takımın bu dizilişle oynamaya alışkın olmadığını da hesaba katarsak, zorlanmak çok da normal. Alex'siz oynmayı öğrenmili diye yıllardır söylüyoruz zaten ama bunu Emre ile sağlayabilirdik.

İleriye hiç destek vermeyen ve yetenekleri sınırlı 2 orta saha oyuncun varsa ve kanatlarından biri Deivid çok kötüyse topu ileriye nasıl götüreceksin? O nedenle bu maçta alınan 3 puan çok değerli. Derbileri kazanamayacaksa zaten şampiyon olmayı haketmiyor demektir, kazanırsa da 2.lik şansımız çok yüksek. Şampiyonluk içinse kesin konuşmuyorum çünkü Sivas ile maçımız yok ve puan farkı 6. Biz tüm maçları kazansak da yetmeyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri