Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

15 75.00%
  • Berabere Biter

1 5.00%
  • Eskişehirspor Kazanır

4 20.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [ TSL 26. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehir kendını yendı resmen .. Kadıkoy'de Fenerbahce'yı bu sekılde bulmusken ve tam kadro sahadayken, rakıbı kendı sahasına hapsetmısken golu bulamıyorsan ve yenılıyorsan bence uzulmeye hakkın yok .. Engın Baytar yorulan Fener ortasahasına yardım ettı resmen, aldıgı butun topları mı kotu kullanır bır ınsan?? İte kaka yoluna devam ediyor Fenerbahce umarım bızım karsımıza da boyle cıkarlar =) tebrıkler Sarı-Lacıvertlılere ..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Eskişehir kendını yendı resmen .. Kadıkoy'de Fenerbahce'yı bu sekılde bulmusken ve tam kadro sahadayken, rakıbı kendı sahasına hapsetmısken golu bulamıyorsan ve yenılıyorsan bence uzulmeye hakkın yok .. Engın Baytar yorulan Fener ortasahasına yardım ettı resmen, aldıgı butun topları mı kotu kullanır bır ınsan?? İte kaka yoluna devam ediyor Fenerbahce umarım bızım karsımıza da boyle cıkarlar =) tebrıkler Sarı-Lacıvertlılere ..
    İte kaka lakin çok büyük eksiklikler vardı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2 önemli çok eksik vardı, çok hafife almışsınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orasına bırsey demıyorum Eren eyvallah kadro cok kotuydu bu aksam ama yıne de Fenerbahce gıbı bır takım 2 oyuncunun yoklugunda bu hallere dusmemelı bence .. Kaldı kı bu takımın yedek kulubesınde cok degıl 2 yıl oncesıne kadar Anelkalar Appıahlar oturuyordu .. Takımı bu hale getırenler utansın ne dıyelım. Ben bıle Beşiktaşlı halimle bunları söylüyorum =) Bu mactan da anlasılıyorkı Fenerbahce'nın kadrosu zayıf, Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı mac alacak kadro, sampıyon olacak degıl ..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bugün kötü de oynasak kazanmamız lazımdı ve kazandık.Tebrikler Fenerbahçem..3.sırada kapıyoruz haftayı..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Orasına bırsey demıyorum Eren eyvallah kadro cok kotuydu bu aksam ama yıne de Fenerbahce gıbı bır takım 2 oyuncunun yoklugunda bu hallere dusmemelı bence .. Kaldı kı bu takımın yedek kulubesınde cok degıl 2 yıl oncesıne kadar Anelkalar Appıahlar oturuyordu .. Takımı bu hale getırenler utansın ne dıyelım. Ben bıle Beşiktaşlı halimle bunları söylüyorum =) Bu mactan da anlasılıyorkı Fenerbahce'nın kadrosu zayıf, Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı mac alacak kadro, sampıyon olacak degıl ..
    Kimse utanmasın, Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi değil kusura bakmayın.
    Yusuf'u Delgado olmadığı için aldıklarını unutmayın, 2 oyuncu diye kestirip atmak hiç doğru değil.Her takımın 2 en önemli oyuncusunu çıkar takım zayıflar (bi iki takım hariç), o kadar basit değil.

Emre döndüğünde Deniz ile beraber orta sahada iyi oynamaya başlayacak Fenerbahçe yeniden.2 hafta kazanamamasının sebebi Emre'nin eksikliği, orada kilit oyuncu.Bjk şimdiden Fenerbahçe'yi küçümseyip şampiyonluk havasına girerse baştan kaybetmiş olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi gibi birşey söylemedim ben niye böyle yazdın anlamadım. Ama yerı gelmısken soyleyeyım Beşiktaş'ın kadrosu Fener'den 'bana gore' cok daha ıyı .. Dun de bızde Tello yoktu Delgado yoktu Holosko yoktu Zapo yoktu ama tas gıbı oyun oynadılar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano, Emre ve Alex yoktu, Edu ve Önder başarılıyken Edu da sakatlanınca kesin gol yeriz düşüncesi oluşmuştur herhalde herkeste. İlk gol gelene kadar geçen 5-10 dakikalık sürede oyunu rakip sahaya yıkmıştık ve sonrasında da gol geldi zaten.

Edu için oynuyorlar yorumu yaptım 2. devre başladığında. Savunma bomba oldu, gol yememek için ileride basmak gerek diye düşünüp ilk yarıya göre daha derli toplu bir görüntü çizdi Fenerbahçe. 2 taraf adına da gol pozisyonları fazlaydı, Semih birkaç pozisyonda ilk fırsatta Güiza'yı düşünmemesi beni rahatsız etti. Uğur'un, Deniz'in, Güiza'nın, Selçuk'un ve son dakikada Semih'in net pozisyonları vardı, üretken olmayan bir orta saha ile bu kadar pozisyona girmek de sevindirici.

Geçen 2 haftaya göre mücadele eden bir Fenerbahçe vardı, en azından kazanma isteği vardı 2. devre ve rakip kaleye gitmeye başladılar. Çok önemli 3 puanı aldık ve 3. sıraya yerleştik. Şampiyonluk zor bir ihtimal olsa da derbilerden çıkarılacak galibiyetlerle Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz.

Bu gece için en sevindirici olay 3 puan olsa da takımın, kötü geçen ilk devrenin ardından mücadelesi ve maçı kazanmak istemesine yönelik çabaları da gelecek için sevindirici. En azından havlu atmadık, hala yarıştayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi gibi birşey söylemedim ben niye böyle yazdın anlamadım. Ama yerı gelmısken soyleyeyım Beşiktaş'ın kadrosu Fener'den 'bana gore' cok daha ıyı .. Dun de bızde Tello yoktu Delgado yoktu Holosko yoktu Zapo yoktu ama tas gıbı oyun oynadılar ..
    Ben hiç öyle düşünmüyorum.Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin kadro kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.Oyun olarak düşüşte iseniz tabi bunun açıklamasını da böyle yapamazsınız.

Bu halleder dediniz o yüzden söyledim.O bu haller denilen takım yine şampiyonluk yarışında.

O oyuncular kilit oyuncular değildi.
    Çıkarın Ernst'i bakalım Bjk nasıl olacak

Taktiğin en önemli oyuncuları yok ise kötü oynamak normaldir.
    Gs ve Bjk maçlarını kazandı Fenerbahçe unutmamak lazım, o kadar basite indirgenecek bir durum yoktu.

Bjk o kadar presli oynadı, Kayseri'ye pas yaptırmadı ama ortada 2.yi atabilecek iyi bir organizasyon yoktu, 10 kişi oynayan Kayseri 2 defa kale direğini cmler ile kaçırdı.

1-0 bitti ise kazanan daima haklıdır, Fenerbahçe'yi bu yarışta küçümsemek en büyük hatalardan biri olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe bugün galibiyeti haketmedi bana göre ancak kazanmasını bildi.

Eskişehirspor çok fazla topla oynadı sonuca gidecek hamleler yapamadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Türkçesinide yazsalarmış keşke
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=54804 türkçesi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..
    B planı Emre fakat ikisi de aynı anda sahada olmayınca ve takımın bu dizilişle oynamaya alışkın olmadığını da hesaba katarsak, zorlanmak çok da normal. Alex'siz oynmayı öğrenmili diye yıllardır söylüyoruz zaten ama bunu Emre ile sağlayabilirdik.

İleriye hiç destek vermeyen ve yetenekleri sınırlı 2 orta saha oyuncun varsa ve kanatlarından biri Deivid çok kötüyse topu ileriye nasıl götüreceksin? O nedenle bu maçta alınan 3 puan çok değerli. Derbileri kazanamayacaksa zaten şampiyon olmayı haketmiyor demektir, kazanırsa da 2.lik şansımız çok yüksek. Şampiyonluk içinse kesin konuşmuyorum çünkü Sivas ile maçımız yok ve puan farkı 6. Biz tüm maçları kazansak da yetmeyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kazandık ve 3. sıraya çıktık.. İyi oynamadık ilk yarı ama 2. yarıda Aziz Yıldırım'ın azarlamasıyla biraz kendimize geldik. 3.sıradayız ve haftaya Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray-Fenerbahce macını kazanan ligi 3.bitirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tolga_001 View Post
    Galatasaray-Fenerbahce macını kazanan ligi 3.bitirir
    Bence GS-FB maçını kazanan ilk 2'ye girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İyi oynadık kaybettik. El Saka'nın çıkmasından sonra savunmamız dağıldı. Vucko felaket oynadı çok şaşırdım. Serdar yine bildiğimiz Serdar sadece top sürebiliyor. En azından 1 puan alabilirdik. İlk yarıda kendi sahasına kapattık Fenerbahçe'yi. Golü bulamadık. 2.yarı savunmada açık verdik. Güiza gibi hızlı bir oyuncuda olunca Fenerbahçe rahat pozisyonlara girmeye başladı. Saçmasapan bir ilk gol yedik. 2 tane topumuz çizgiden çıktı. Gökhan Emreciksin yine yaktı bizi. Kazanan Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe iyi oynamasada eksiklerine rağmen 3 puanı almasını bildi tebrik ederim.

3 puanlık sistemde, son 8 haftaya giriyoruz. neyin ne olacağı belli değil. Beşiktaş ve Sivasspor ; Fenerbahçe ile Galatasarayı şampiyonluk mücadelesinde saf dışı bıraktığını düşünürse çok büyük hata yapmış olur.

8 hafta sonunda bütün dengeler ve puan tablosu değişebilir. bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dediklerinde tam olarak olmasada katılmıyor değilim ama birde şöyle düşün.Dün bizde Alex,Lugano,Emre yoktu ve kötü oynadık.Şu an Dünya'nın en iyi takımı olan Barcelona sadece İniesta olmayınca ne hallere düştü ne puanlar kaybetti.Evet 11 oyuncudan 1 veya 2 tanesi eksik olunca takım çok kötü oynamamalı ama bu oyuncu takım en kilit adamı olursa bu Dünya'nın en iyi takmını bile kötü etkiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Fenerbahcenin bir iki oyuncuya baglı olmaması diyen arkdaşlara hak veriyorum cünkü onlara göre Alex yürüyerek oynuyor (geldiginden beri 110 golu var nasıl oluyorsa) Emre'de topcu filan degil..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri