Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bolulu Yarenler El-Hadji' ye Emanet (Boluspor Kariyeri)

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Fortis Türkiye Kupası 2. Tur

N. Seyhoğlu
    Seyirci: 3859
    Hakem: Yunus Yıldırım
    Maçın Adamı: Burak Akdş

Karabükspor: 1 - Boluspor: 0

SS' lerde her şey ortada. Çok fazla söylenecek birşey yok. İyi oynayan ve üstün olan taraf bizdik ama 118. dakikada defansın yaptığı bir hatayı Burak affetmedi. Artık tamamen lige bakacağız.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kötü mağlubiyet olmuş abi. Ama hedef TSL olduğuna göre kupa maçının fazla bir önemi yok bana göre.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Kötü mağlubiyet olmuş abi. Ama hedef TSL olduğuna göre kupa maçının fazla bir önemi yok bana göre.
    Vallahi Musti rakibimi oynatmadık ama sağolsun gökhan caba uyudu ve golü yedirdi bize. Neyse önemli değil. Klasik önümüzdeki maçlara bkacaz Bu arada kariyer senle benım postlarım arasında geçip gidiyor. Pek kimse ilgilenmiyor :

TSL'ye kadar yolun var. Durmak yok yola devam.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Vallahi Musti rakibimi oynatmadık ama sağolsun gökhan caba uyudu ve golü yedirdi bize. Neyse önemli değil. Klasik önümüzdeki maçlara bkacaz Bu arada kariyer senle benım postlarım arasında geçip gidiyor. Pek kimse ilgilenmiyor :

olsun abi önemli olan işlevi. Sen başarıları elde et ilgi kendiliğinden artar zaten.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    olsun abi önemli olan işlevi. Sen başarıları elde et ilgi kendiliğinden artar zaten.
    Artıp artmaması çok önemli değil. Kalan sağlar bizimdir. Okuyan okumayan herkese teşekkürler

Abi zaten hedefin ligden cikmak olsun. Türkiye Kupasi senin takim icin lüks olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Abi zaten hedefin ligden cikmak olsun. Türkiye Kupasi senin takim icin lüks olurdu.
    En azından gruplara kalsaydık. Para neyin kazanırdık

Bank Asya 2. Hafta

Stat:Atatürk
    Seyirci: 9191
    Hakem: T. Özkalfa
    Maçın Adamı: İlyas

Boluspor: 4 - K. Erciyes: 1

Erciyes karşısında baştan sona üstündük. Köksal' ı kitledik. Gökhan Caba geçen maç bizi yakmıştı ama bu hafta attığı golle rahatlattı. Kendisini tebrik edip alnından öpüyorum.

Bank Asya 3. Hafta

Orduspor: 2 - Boluspor: 0

Ordu deplasmanında güzel oynayan taraf bizdik ama arakip galip geldi. Gördüğünüz gibi 2 şut kaleye vurdurlar 2 si de gol oldu. Çok fazla yapacak birşey yok. 3 Haftada 3 farklı sonuç aldık. Ama önemli olan sonuç değil oyundu benım için. Böyle iyi oynayıp da kazanamayacağımız günler elbet olacak.
    Last edited by EL-Hadji : 06.Nisan.2009 at 15:52

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kardesim bolu benim kariyerde silip süpürecek gibi duruyor.senden de aynı performansı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

BANK ASYA 4. HAFTA

Boluspor: 3 - Güngören Bld: 2

İyi bir galibiyet aldık. Ortada bir maç oldu. Gökhan Caba gollerine devam etti ama defansta biraz hata yapıyor. Çok geniş bir kadromuz yok her maç çekşmeli geçiyor. Kolay galibiyet yok. Kazandığımız için sevinçliyiz.

BANK ASYA 5. HAFTA

Karabük: 1 - Boluspor: 1

Karabük karşısında yine şansımız yaver gitmedi. Kaleye sabetli olan tek şutları gol oldu. Ofsayt kokan bi pozisyonda Aytek' in hatasını Gökhan gole çevirdi. Yine iyi oynadık ama 3 puan alamadık.

BANK ASYA 6. HAFTA

Boluspor: 1 - Manisaspor: 1

Bu ligin Barçası olan Manisaspor karşısında başa baş bir oyun ortaya koyduk ama 1 puana razı olduk. İlyas jeneriklik bir gol atarak 1 puanı bize getirdi. Susmayan syircimize teşekkürler.

BANK ASYA 7. HAFTA

Adanaspor: 1 - Boluspor: 2

2 Haftalık beraberlik serisinden sonra çok kritik bir deplasmanda 3 puan almanı sevincini yaşıyoruz. Şunu baştan söylemeliyim bu sefer şanslı olan bizdik 2 defa gittiğimiz rakip kalede 2 gol bulduk. Kötü oynayarak kazandığımız ilk maç. Halit' in kafasından kornerden yedğimiz golle kabus gibi başladık maça. Son sözü sürpriz golcümüz Gökhan Caba söyledi. 86. Dakkada İlhan şahin' in nefis ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan müthiş bir plase yaptı ve 3 puanı bize getirdi. Gökhan' ı ve tüm takımımızı tebrik ediyorum

BANK ASYA 8. HAFTA

Boluspor: 2 - G.Antep BŞB: 0

Bu maçta da pek iyi oynadığımızı söyleyemem. Bilal' in uzaktan attığı mükemmel golle öne geçtik. Son dakikada kontrataktan İlker ile rahatladık. Gantep çok koşan bir takım. Galip geldiğimiz için çok sevinçliyim. Güzel bir seri yakalamayı umuyoruz.

BANK ASYA 8. HAFTA PUAN DURUMU

Last edited by EL-Hadji : 06.Nisan.2009 at 16:30

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam şuanda puan durumu kaç.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam şuanda puan durumu kaç.
    Yukarıda 8 hafta sonundaki puan durumumuz var. 5. Sıradayız...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pardon hocam ilerledin sandım bazı arkadaşlar toplu ss atıyor.Sende benim gibi tek tek atmayı seviyorsun galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Son maclarda daha iyi sonuclar almissin. Turkiye kupasindan elenmen bence senin icin daha iyi olmus. Alt liglerde kadrolar zirveye oynarken ciddi anlamda mac yogunluklarini kaldiramiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

BANK ASYA 9. HAFTA

Samsunspor: 1 - Boluspor: 1

Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Rakipte Sercan, Serkan ve Turgut gibi önemli ismler var. Burhan da çok iyi oynadı ve defansın arkasına sarkarak golünü attı. Golün şokunu hemen atlattık. Edim nefis bir gol atarak 1 puanı getirdi bize. Güzel bir deplasman puanı oldu bizim için.

Sezon sonunda play-offlara kalacagini düsünüyorum abi. Rakiplerine yenilmemen senin takimin icin büyük avantaj.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

iyi gidiyorsun burak abi.

başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sezon sonunda play-offlara kalacagini düsünüyorum abi. Rakiplerine yenilmemen senin takimin icin büyük avantaj.
    Bakalım kardeşim. Yenemesek de yenilmiyoruz. Bu hafta 5 puan önümüzdeki Paşa ile oynayacağız. Çok kritik maç

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    iyi gidiyorsun burak abi.

başarılar..
    Teşekkürler kardeşim...

FRODE GRODAS ve FERHAT BOZ BOLUSPOR' DA

Kaleci hocası olarak Norveçli efsanevi kaleci Grodas' la anlaştık. Ayrıca Trabzonspor' un doktorunu da kadromuza kattık.
    Last edited by EL-Hadji : 06.Nisan.2009 at 21:01

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güzel gidiyorsun Abi..Süper lig'e çıakrsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Güzel gidiyorsun Burak abi.İnşl. Süper lige çıkacak yarenler .Başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Süper lig mi gelecek yoksa ?? Hadi bakalım.. Neler olacak bekliyoruz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kulübümüze 2. doktorumuzu da kazandırdık. Brezilyalı doktor Adilson Camargo. Bunun yanında Köln' den Cem Bagci hocamızı fitness koçu olarak göreve getirdik... Teknik ekibimizi değiştirebileceğimiz kadar değiştireceğiz. Hedefimiz ilk devreyi bitirebildiğimiz en üst sırada bitirmek. Çünkü 2. devre bomba transferler bizi bekliyor.

sakary Ali Misafir

Parayı buldun sanırsam abi.Devre arasında güzel transferlerle şampiyonluk bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

İyi gidiyorsun seri galibiyetlere başlayarak ilk 2'de ki yerini sağlamlaştırman lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bence gayet iyi
    İnş. Cıkmayı Basarırsın
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

BANK ASYA 10. HAFTA

Boluspor: 5 - Kasımpaşa: 0

Maçtan önce rakibimiz 5 puan farkla önümüzdeydi. Sahadan kesinlikle galip olarak ayrılmalıydık. Sezer ile maçın başında golü yakaladık. Ardından İlyas sahneye çıkarak müthiş goller attı ve maçı ilk devrede attığımız 5 golle kazandık. Bırakın farkı 3 puanın bile zor alındığı bu ligde bölesine güzel bir skor aldıkları için oyuncularıma teşekkür ederim. Tribünleri hınca hınç dolduran seyircilere de teşekkürler.

BANK ASYA 10. HAFTA PUAN DURUMU

BOMBACI İLYAS İŞ BAŞINDA

Sezon başında Süper Lig kulüplerinden İBB Spor' dan transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu İlyas çok formda. Bu sezon 3 ü sonradan oyuna dahil olmak kaydıyla 9 maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 gol 1 asistlik performansıyla 2 defa maçın adamı olma başarısını gösterdi.

BANK ASYA 11. HAFTA

Malatyaspor: 3 - Boluspor: 1

Malatya deplasmanında hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Topa hakim olan maça hükmeden taraf bizdik ama kalemize gelen her topu ağlarmızda gördük. Ziya ve defansımızı bu maç kötüydü.

BANK ASYA 12. HAFTA

Boluspor: 2 - Kartalspor: 1

Kartal karşısında son dakikalarda atığımız golle kazandık. Yediğimiz gol yine bireysel bir hatadan geldi. Kendi kalemize attık golü. Ardından maçı çevirmek çok zor oldu. Penaltı kazandık bu sezon ilk defa. Mehmet gole çevirdi ardından son dakikada Edim yine mükemmel bir gol atarak 3 puanı bize getirdi.

BANK ASYA 13. HAFTA

Ç. Rize: 1 - Boluspor: 2

Rize deplasmanında çok önemli bir 3 puan alarak Malatya mağlubiyetini tamamen unuttuk. Manisa bu ligin Barçası, Rize de Man U' su. Ama bu sezon 2 takıma da yenilmedik hatta Rize' yi deplasmanda yendik. 2. Devre baya baskı kurdular ama galibiyeti korumayı başardık.

BANK ASYA 14. HAFTA

Boluspor: 2 - D.Bakırspor: 0

Gökhan Caba bu maçta attığı gollerle 3 puanı bize getirdi. Rakibe hemen hemen hiç ciddi pozisyon vermedik. Güzel paslarla sonuca gittik. Gökhan defansta yaptığı hataları attığı gollerle kapatıyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sakarya maçı öncesinde galibiyet serimizi üçe çıkardılar.

Not: Son 2 maçın ssleri niye böyle küçük oldu anlamadım.
    Last edited by EL-Hadji : 07.Nisan.2009 at 14:49

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok iyi skorlar,tebrik ederim.Seneye süper ligde mücadele edersin inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

EL-HADJİ' NİN TALEBELERİ SAKARYA' DA DESTAN YAZDI

BANK ASYA 15. HAFTA

Sakaryaspor: 2 - Boluspor: 4

Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok zor bir deplasmandan müthiş bir galibiyetle çıktık. 1-0 mağlup duruma düştük. Ardından Sertan gereksiz bir yerde kırmızı kart görüp bizi 10 kişi bıraktı. Bunun üzerine Sakarya seyircisi iyice coştu. Hafif sakatlığı olan Edim' i çıkarıp Bilal' i aldım. Ardından 2. golü yedik. Bu golden sonra İlyas mükemmel bir gol atarak takıma hayat öpücüğü verdi. 45' te sol bek sezeri çıkarıp defansın ortasına Cem' i aldım. 3 Defansa döndük orta sahayı kalabıklaştırdık. İlk devre 2-1 bitti. 2. Devre yine ilyas çıktı sahneye 2-2 yaptık. Bu golden sonra Bilal defansın arkasına sarktı Serkan onu indirdi penaltı kazandık. Penaltının yanında Serkan' ın atılması lazımdı ama hakem oralı olmadı. İlhan Şahin penaltıyı direğe vurdu. Moralimiz bozulmuşken Gökhan' ın pasında İlyas bir daha golü buldu: 2-3. Ardından İlhan Şahin kaleciyi çalımlayarak 4-2 yaptı ve kendini affetirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Müthiş bir maç ve galibiyetti. Haftaya Giresun' la oynayacağız.

BANK ASYA 15. HAFTA

İkinci Sıraya Kadar Yükseldik.
    Last edited by EL-Hadji : 07.Nisan.2009 at 16:44

Diyarbakir'i yenmen iyi olmadi abi, hic yakistiramadim

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Diyarbakir'i yenmen iyi olmadi abi, hic yakistiramadim
    Valla istim üzerindeyiz birazdan da umarım Çotanak Murat' ı üzeceğiz.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri