Gaziantepspor Kazanır
Berabere Biter
GaLatasaray Kazanır
Deplasmanda zor bir maç ama İnşl. Kazanırız.
Umarım Tabata şov izleriz maçta![]()
55>44 5am5un5por 44<55
Gaziantepsporun Galatasaraydan 1 Puan Alacağını Düşünüyorum Tabata Gerçekten Bu Maç Çok Zorlar Galatasarayı
Zor bir maç olacak ama gelecek hafta derbi olduğunu düşünürsek mutlaka kazanılması gereken bir maç.
Lincoln kadroya alınmadı!
Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e Lincoln'süz gitti.
Tatilden geç dönen Lincoln'ün teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından kadroya alınmadığı bildirildi. Lincoln'ün yanı sıra sakatlıkları süren Nonda, Mehmet Topal, Servet, Emre Güngör, Uğur Uçar ve Serkan Çalık ile kart cezalısı Yaser de Gaziantep'e götürülmedi.
Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:
Morgan De Sanctis
Orkun Uşak
Sabri Sarıoğlu
Serkan Kurtuluş
Emre Aşık
Hakan Balta
Volkan Yaman
Alparslan Erdem
Semih Kaya
Mehmet Güven
Ayhan Akman
Harry Kewell
Arda Turan
Aydın Yılmaz
Hasan Şaş
Barış Özbek
Milan Baros
Ümit Karan
MUHTEMEL 11
De Sanctis, Sabri-Emre Aşık-Hakan-Volkan, Barış-Ayhan-Arda-Kewell, Ümit Karan-Baros
GAZİANTEPSPOR'DA İLHAN DIŞINDA EKSİK YOK
Ev sahibi Gaziantepspor'da ise cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren İlhan dışında eksik oyuncu yok. Muhtemel 11 şöyle:
Murat Şahin- İsmail, Deumi, Bekir, İvan- Erkan, Murat Ceylan, Zurita, Mehmet Yozgatlı- Tabata, Beto
05.04.2009Kaynak : Sporx.com ve DHA
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
maça bakıldığında beraberlik duruyor galatasarayın işi kolay değil. Ama antep kazansın.
Milan Baros ne gol attı yahu rövaşata ile 1-0 öndeyiz![]()
Baros'un röveşata golüyle 1-0 öndeymişiz herhalde. Biryerden golü izlemem lazım...
TRT verecek mi özetini?
Çok güzel bir gol attı Baros.![]()
Barosun muhteşem golüyle öndeyiz.İyi oynuyoruz şuana kadar.
maça gidecektim, lincoln yokmuş. oyunun zevkini alamam o olmadan. 0-1 öndeyiz. hadi bakalım..
Lincoln yoksa Baros, Arda, Kewell var![]()
Barosun mükemmel golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadık. Sezonun en güzel gollerinden birini attı Baros. Golden sonra bi 20-25 dakika mac tamamen antep yarı sahasında oynandı. Biraz daha dikkatli olsak 2, 3 olmuştu. İyi oynuyoruz. Bu oyunu devam ettirmeli, 2 yi de bulup rahatlamalıyız.
Bariz bir penaltıyı vermedi hakem antepin. Onun dışında oyun kontrolü genel olarak Galatasaray'da. Antep boş boş oynuyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Oyunun tek hakimi Galatasaray. Antep futbol adına hiç birşey yapmıyor desem yeridir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gaziantep yüzde yüzlük 2 pozisyonu çerez gibi yedi.
Last edited by EreN : 06.Nisan.2009 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Arda oyundan çıkıyor. Serkan Kurtulu$ oyunda..
Arda haftaya sahada demektirAllah'tan sarı gormedi ..
zamanın ötesinden edit: Kazandık, mutluyuz huzurluyuz ya$asın Seferoğulları
Derbiyi alırsak, gerçekten çok önemli bir fikstür avantajımız var. Bu maç çok önemliydi, iyi bir galibiyet oldu.![]()
Kewell, Baros, Emre Aşık ve Sanctis macın "kare ası" idiler bence. Kewell mükemmel oyun oynadı. Golün asistinin yanısıra sag kanadı koridor gibi kullandı. Barosu anlatmaya gerek yok. Çok iyiydi ileride. Rakip stoperleri çok zorladı mükemmel de gol attı. Emre asık keza, allah onu nazarlardan korusun muhtesem oyununu devam ettiriyor. Çok kritik müdaheleler yaptı bugün yine. Sanctis de kritik 1-2 kurtarış yaptı. Üstüne gelen ama sektirmedigi Tabata ve Bekir in şutları vardı ki yüregim agzıma gelmişti. Son dakikada Ahmet Arı nın sutunu da muhtesem cıkardı.
Galibiyet cok önemliydi şükürler olsun aldık. Tebrikler Cimbomum!
son 10 dakika geriye yaslanma hastalığı nedeniyle yine yiyorduk golü açıkcası. önce Beto, sonra da Bekir boş kaleye atamadılar resmen. acilen şu geriye yaslanma hastalığına çözüm bulmamız lazım yoksa çok puan kaybederiz bu nedenle...
Maçın özetini verecek bi kanal var mı?*
Bu galibiyet ilaç gibi oldu Baros;'un golü mükemmeldi , ayrıca Volkan'ın önde kaldıgı bir poziyonda Baros'un Volkan'ın boşalttıgı kademeye attıgı deparı görmek herşeye bedeldi
İyi ki Varsın BAros
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi pozisyon penaltı açar mısın acaba Eren , Yoksa Mehmetr Yozgatlı'nın elini Ayhan'a tutması için verdigi fakat Ayhan'ın tutmadıgı pozisyon mu ?
Flood Yapma AlicanTebrikler Galatasaraya Önemli Bir Üç Puan Oldu
Flood yapmadımda Forum'un azizligine ugradım :H
Öyle penaltı mı olur yahuİlk yarıda Deumi ve Ümit pozisyonu ile aynı. Öyle basit penaltı calınsa her mac 3 4 penaltı olur.
Ya hakikaten objektif baktım, hatta direk faulmuş hakkaten dedim ilk bakışta, sonra izlediğimde hakikaten bir şey yoktu.. O pozisyona bırak penaltıyı, ceza sahası dışında foul verecek hakem pek nadirdir bence..
Tabata, Ayhan'ın futbol hayatını bitiriyormuş neredeyse. Kırmızı kartı vermemiş hakem yeni gördüm.
Son 15 dakikasını izleyebildim maçın.
Antepspor baya etkiliydi 2-3 tanede net gol posizyonunu harcadılar ve sonuçta Galatasaray 3 puanı aldı.
Zirve yarışı iyice karıştı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"