Originally Posted by
sonersoy
Şimdi sorularımı sıralıyorum
1. Neden tatile gitme ihtiyacı duyuluyor
2. Manu seninle ilgileniyor diye haber geldiğinde ne yapmam lazım istifa edip teklif yapmalarınımı beklicem yoksa takımın başında beklesemde olurmu..Ayrıca yönetimin sunduğu yeni kontratı bu bağlamda kabul etmelimiyim
3. Kaç pilot takım alabiliyoruz
4. Devamlı sarı kart gören oyuncum var (lugano) ceza versem adaletsiz deyip harmonyi düşürüyor, vermesem her maç kartmı görülür arkadas
5. josico kendini samandıraya zincirledi serbest bırakamıyorum , satamıyorum önerdiğim halde 0 liraya..sözleşmeyi karşılıklı feshet var ne işe yarıyor??
6-databasede sadece türkiye ligi seçili iken ingiltereden teklif alırmıyım yada alman liginden
7- Yeni coachta alamıyorum ne yapmam lazım, gönderdim eldekileri yeniye izin vermiyor yönetim
8. ayarlardaki fikstür hızı ne işe yarar
1- benden çok tatile giden yoktur herhalde...eğer yıllar geçmiş takımın çok iyi şampiyonluk çantada ve izlemekten ve oynamaktan zevk aldığın bi tek şampiyonlar ligiyse benim gibi sürekli tatile gidersin..
2- seninle ilgilenen klüp sana kontratını her zaman sunabilir istifa etmene gerek yok ancak kontrat yenileme aşamasındaysan yenileme.. ....
3- bu takımın gelişmişlik ve finans durumuyla alakalı birazda sık teklif yapmakla...
4- ben u kadar bu oyunu oynarm bu sene çıkan bu harmonyi kafama takmıyorum hiçte sorun çıkmıyor..sanırım bu harmony üzerinde düşünüldükçe başınıza dert oluyor..benim luganoya verdiğim cezanın haddi hesabı yok..
5- satılmıyor evet bu hususu bir kaç yıldır eleştiriyoruz ama tabi bizi kim dinler
..bir klüp bir oyuncuyu göndermek istiyorsa bir şekil gönderir..hele fenerbahçe galatasaray gibi klplerin oyuncuları bedaya bile alıcı bulamazmı illaki bulur...oyunun bir hatası bu kanımca..
6- hayır...sadece milli takımlardan olabilir..
7- belli bir sayıya kadar serbest...küçük takımlarda sayı daha az..
8- ayarlardaki fiktür hızı ile ne kastediyorsun sanırım takımlar maç yaparken hani şu özelliklede yavaş bilgisayarlarda daha da canımızı sıkan maçların oynanırken geçen zaman varya onu hızlandırabiliyorsun ama bilgisayar yavaşsa tek başına yine sorunu çözmüyor..
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali