1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Hybrid View

" ...Sizlere bir sorum olacak aslında sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum; oyun kurucu-hedef adam seçeneklerini doldurmalı mıyım ? evet ise hangi mevkiyi nereye, hayır ise neden ?.." şu konudaki fikriniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by asdasdas1 View Post
    " ...Sizlere bir sorum olacak aslında sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum; oyun kurucu-hedef adam seçeneklerini doldurmalı mıyım ? evet ise hangi mevkiyi nereye, hayır ise neden ?.." şu konudaki fikriniz ?

yorduk seni forum içinde kusura bakma

oyun kurucu olayı tamamen senin insiyatifinde olan bir olay.. genelde oyunun orta alanında yani dmc-mc ya da amc mevkisinde oynayan adamlara verebilirisin... birine yani Avantajı , eğer verdiğin adam oyunu çok iyi yönlendirebilecek ve İSTİKRARLI bir oyuncuysa taktiğin iyi işler... tabi taktikde de işaretli olacak "oyun kurucu kullan" seeneği... dezavantajı ise adam eğer istikrarsız ya da bu işin altından kalkamayacak bir oyuncuysa takımı kötüye götürür... sadece fiziksel ya da teknik değil mental açıdan da zeki oyuncular bu işi yapabilir... Zidane,Veron ya da Beckham gibi yani...bizde lincoln yapamıyor mesela

Hedef adam olayıne gelince o da hücumda topların toplandıgı oyuncudur... genelde forvet mevkisinde tek oyuncu kullanıyorsan onu yaparsın... ben bazen amc mevkisine de veriyorum... iyi yanları eğer bir futbolcunu sürekli topla buluşturmak ya da pozisyonlarlar onu görmek istiyorsan bunu bu ayarla yapabilirsin... kötü yanları ise hedef adamı yanlış seçersen yani bu işi beceremeyecek birine ayar verirsen takım sekteye ugrar... hedef adam seçiminde ekstra bir ayar var... topu ayağına mı , kafasına mı yoksa koşu yoluna mı atsınlar diye... Eğer teknik ve top alıp vermesini bilen bir adamı hedef adam yapacaksan ayagına, uzun boylu hakan şükür tipinde ise kafasına, Roonew ya da tevez gibi pırpır forvet tipinde ve forvetse koşu yoluna şeklinde ayrlayabilirsin..

umarım yararlı olur açıklamalar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri