-
Evet arkadaşlar Kırmızı Şeytanlar'dan yeni haberlerimiz var...
Lig kupası için Bolton ile oldukça heyecanlı bir maça çıktık, ligin ilk yarısında yaptığımız karşılaşma dillere destan geçmişti, ve bu maçın da keyifli olacağını hissediyordum.
Maçın ilk 90 dakikası Carrick ve Tevez'in hafif sakatlıkları ile beraber golsüz sonuçlanırken, uzatmalar sonunda da yenişemedi 2 takım.
Penaltılar ise 5. penaltılara kadar heyecanla devam etti.Son sözü söyleyen yine Nani oldu...
Maç sonrasında verdiği basın demecinde Fırat ALTUN, "Fenerbahçe'den kalma kupa korkumuz devam ediyor, ligde ve hatta şampiyonlar liginde mükemmel oynasak bile kupada istediğimiz verimi sağlayamıyoruz.Evet, bütün problem Fenerbahçe'den kalan kupa fobimiz." dedi.

Maçtan 2 gün sonra Lig Kupası çeyrek finali için kuralar çekildi.Bir kez daha şanslı bir kura çekmiştik.Bütün dişli rakiplerimiz birbiri ile oynarken, biz nispeten daha kolay bir rakip olan Portsmouth ile oynayacağız.Kupaya yürümek te güzel bir ekstra bizim için...

Kuranın ardından Blackburn deplasmanına gittik, Tugay ve kurmayları bize sıkıntılı anlar yaşattılar.Kasap mantalitesindeki oyunları düzenimizi bozdu ve daha maçın 20 dakikası dolmadan Tevez ve Giggs'i sedyeye gönderdi.Sakatladıkları Tevez'in yerine giren Berbatov, uzun süren kuşatmanın ardından golü bize getirdi.

Ardından ligin zayıf ekiplerinden olan Fulham Old Trafford'a geldi, gençleri sahaya saldım ve kulübede, eski Şeytanlar Giggs,Scholes ve Neville ile muhabbete daldım.Hakemin bitiş düdüğünü duyduğumda maç çoktan 5-2 olmuştu.Çocukları tebrik ettim ve eve döndüm.

Transfer konusunda da boş durmadım.Elime geçen ek bütçe ile Aleksandr Kolarov'u renklerimize bağladım.Kolarov'u daha önceki kariyerlerimden tanıyorum ve yeteneğinden en ufak bir şüphem yok.
Özellikle iler çıkışlarda, duran toplarda ve uzun şutlarda rakiplerin dikkat etmesi gereken bir oyuncu Kolarov. Evra ve Neville gibi pozisyonunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularının bir kısmı tarafından yetiştirilecek olması da cabası.Gelecekteki başarılarını görmek için sabırsızlanıyorum...
Öte yandan takımdan kesilen ilk isim, Park Ji-Sung oldu.Her ne kadar gerçek Ferguson kendisini çok sevse de, her ne kadar PES 2009'da ön liberomun gizli silahı olsa da, FM'de aynı randımanı alamadım kendisinden.Sevilla'ya 6.5 milyon avro karşılığında gönderdim kendisini.Devre arasında elime geçecek bu ek gelir ile güvenilir bir yedek kaleci veya genç ve yetenekli bir DC almayı düşünüyorum.Rio Ferdinand yaşlanacak ne de olsa....
Mesaj Yetkileri