1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Manchester United -- Açgözlülük [9.0.3]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

MaNu benim avrupadaki takımımdır çok severim farklı bir sevgim var onlara karşı. Şampiyonlu istemiyoruz rekor istiyoruz şöyle üst üste 5 defa Ş.L. 5 defa Lig şampiyonluğu gibi

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    MaNu benim avrupadaki takımımdır çok severim farklı bir sevgim var onlara karşı. Şampiyonlu istemiyoruz rekor istiyoruz şöyle üst üste 5 defa Ş.L. 5 defa Lig şampiyonluğu gibi
    ManU gibi bir takımla oynarken her yıl şampiyonluktan aşağısını istemek oyuna hakaret olur.Benim amacım ise ilk sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni beraber kazanmak.Tabi geri kalan turnuvalardan da hatırı sayılır sonuçlarla dönmek.

Şu an girdiğim tüm turnuvaları alma ihtimalim var.
    1-Community Shield -- kazandık
    2-Süper Kupa -- Bunu da kazandık
    3-Lig Kupası -- Yarı finalde deplasman maçını 3-1 aldık.3-0 mıydı yoksa?
    4-FA Cup -- daha çok yolumuz var ama içerdeyiz
    5-Şampiyonlar Ligi -- Çeyrek Final vs Juventus
    6-Premier Lig -- Açık ara lideriz 2. yarının başında

Allahın izniyle bütün bu kupalara el atacağız bu çocuklarla.Eğer hepsini bu sezon alabilirsem daha zayıf bir ekibe geçerim.Oyuna heyecan gelsin.Ancak Şampiyonlar Ligi zorlayabilir gibi görünüyor çünkü Barcelona'nın inanılmaz bir performansı var...Akşam istatistikleri yayınlarım fırsatım olursa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spiritfall View Post
    Allahın izniyle bütün bu kupalara el atacağız bu çocuklarla.Eğer hepsini bu sezon alabilirsem daha zayıf bir ekibe geçerim.Oyuna heyecan gelsin.Ancak Şampiyonlar Ligi zorlayabilir gibi görünüyor çünkü Barcelona'nın inanılmaz bir performansı var...Akşam istatistikleri yayınlarım fırsatım olursa.
    Hocam zorlanacağını düşünmüyorum iki taktiksel ayarla bu işi halledersin sen

Yok abi Barca bildiğin gibi değil bu sezon, özellikle şampiyonlar liginde gelene 3 gidene 4 atıyorlar, gözümü korkuttular açıkçası.Fakat onları bir şekil atlatabilirsem ver elini tüm kupalar...
    Eğer hepsini alırsam gitmeyi istediğim 3 takım var.

1-Liverpool
    En sevdiğim takım ne de olsa

2-Fiorentina
    Geleceği parlak çocuklarla dolu bir takım, İtalya'nın Arsene Wenger'i olabilirim oraya gidersem...Genç ve dinamik bir kadro oluşturmak için ideal bir takım.

3-Villarreal
    Emin değilim villarreal hakkında, ama Giusseppe Rossi faktörü çok çekici.Ayrıca İspanya Ligi için iyi-orta arası bir kadroları var.Gelişime ve zorlu maçlara açık bir takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Fiorentina süper olur.En zevkli kariyerlerimden biridir.Genç ve istikrarlı takım.Bütçe fena değil.2-3 genç takviyesiyle kafaya oynarsın.

Mesaj Yetkileri