1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: 930 7 Yıldız Koç Bulma Sorunu..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mantıklı değiklik olmuş ama kötü yanı vaktim denklemlerle geçiyor bölmeyle çıkarma yok bir tek.Bir hocaya tıkladığımızda profilinde özelliklerinin kaç yıldızlı olduğunu gösteren bir özellik ekleseler iyi olurmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    Mantıklı değiklik olmuş ama kötü yanı vaktim denklemlerle geçiyor bölmeyle çıkarma yok bir tek.Bir hocaya tıkladığımızda profilinde özelliklerinin kaç yıldızlı olduğunu gösteren bir özellik ekleseler iyi olurmuş.
    kesinlikle haklısın 10 saat hesapla ugrasıyorum bosuna zamanım gıdıyor

bu arada 2010 yılındayım 2 tane 7 yıldız yaptım geri kalanları 6 yıldız

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

iyi hoş yapmışlar ama bu değişiklikten sonra regen koçlardada değişiklik yapsalardı daha iyi olurdu...

mevcutlar içinde sadece 1-2 tane 7 yıldızlı koç var onlarda Manchester United'da e regen kçların arasındanda çıkmıyor 7 yıldızlı koç...

nasıl bulacaz biz bu kerataları...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    iyi hoş yapmışlar ama bu değişiklikten sonra regen koçlardada değişiklik yapsalardı daha iyi olurdu...

mevcutlar içinde sadece 1-2 tane 7 yıldızlı koç var onlarda Manchester United'da e regen kçların arasındanda çıkmıyor 7 yıldızlı koç...

nasıl bulacaz biz bu kerataları...
    Arkadasim ilk sezonda 7 yildizli hoca bulmak cok zor. Regen cikan hocalardan da cok saglam 7 yildizli regenler cikiyor merak etme.

Ayrica 2. sezondan itibaren sadece 1 mevki icin 7 yildizli hoca bulmak cok kolay

Mesaj Yetkileri