Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Umarım 'küresel ısınma'ya duyarlı taraftarlar maçı izler Umarım iki takım adına da kavgasız ve küfürsüz olur.

Maça gelirsek iki takım kaybettiği anda ne olursa olsun çıkılmaz bir deliğe düşer, bu çok büyük gerçek.

Uzun zaman sonra ilk kez bir derbinin favorisi yok, yani favori kaybedecek dahi diyemiyoruz. Galatasaray'ın taraftar avantajı bir yana kenarda hazır kıta bekleyen Lincoln'ü de var! Fenerbahçe'de ise Edu ve Alex yok. Diğer yandan ne oynayacağını bilmediğimiz bir Emre ve son haftaların formsuzu Selçuk var.

Guiza sanki biraz açıldı, ben ümitliyim.

Arda'nın maçı olacağını düşünmüyorum. Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını hep takım oyunu ile kazanmıştır. Yarın olursa da bence değişmeyecektir. Fenerbahçe ise daha çok şans diyebileceğimiz; kritik anlarda gelen goller ile maçı koparmıştır. (4-0, 4-1, 2-1 biten maçlarda bunu görebiliriz)

Eğer yarın Aragones sahaya Emre-Deniz ikilisi ile çıkar sola da Vederson'u koyarsa bence maçı kazanan Fenerbahçe olur. Carlos önünde defansif yönü kuvvetli oyuncu olduğunda daha iyi oluyor.

Alex olmadan oynadığımız 2 Ali Samiyen maçını da kazandığımızı belirtmek isterim. Tahminim 2-1 Fenerbahçe.

İki takıma da başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Ünlü Loto!

SANAT DÜNYASI

MEHMET ALİ ERBİL: Bu konularda konuşmak istemeyen biri olarak beraberlik diyorum.

HÜLYA AVŞAR: Fenerbahçe 2-1 alır gibime geliyor.

DOĞA RUTKAY: Koyu bir Galatasaraylı olarak gönlüm Galatasaray'dan yana. 2-1 veya 3-2.

TAMER KARADAĞLI: Fenerbahçe tek farkla kazanır.

MAHSUN KIRMIZIGÜL: 1-0 Galatasaray.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (MURO): Tabii ki Fenerbahçe. 1-0 diyorum.

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN): 2-2 berabere kalırlar.

KAAN URGANCIOĞLU: Fenerbahçe 2- 0 rahat kazanır.

EMEL MÜFTÜOĞLU: Fenerbahçe 1- 0 kazanır.

KADİR ÇÖPDEMİR: Bir Fenerbahçeli olarak takımımın 2-1 kazanmasını ümit ediyorum.

ZERRİN ÖZER: Fenerbahçe 1-0 veya 2-1 kazanacak gibi geliyor.

NEFİSE KARATAY: Takım tutmayan birisi olarak 2-1 Fenerbahçe diyorum.

SEZEN CUMHUR ÖNAL: Kalbim Fenerbahçe'den yana ama 2-2 biter diyorum.

NİLAY DORSA: Galatasaray taraftarı olarak evimizdeki maçı 2-1 kazanırız.

İŞ DÜNYASI

HAMDİ AKIN: 0-2
    ABDULLAH KİĞILI: 1-1
    SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU: 2-2
    TANIL KÜÇÜK: 0-1

SPOR YAZARLARI

FATİH ALTAYLI: 7-0
    NEZİH ALKIŞ: 1-1
    ATTİLA GÖKÇE: 3-1
    SERDAR ALİ ÇELİKLER: 2-2
    HALİL ÖZER: 1-1
    GÜRCAN BİLGİÇ: 1-2
    HAKAN ÜNSAL: 2-1
    TAHİR KUM: 1-2
    MEHMET DEMİRKOL: 1-0
    SELÇUK YULA: 1-2
    SELİM SOYDAN: BERABERE
    OSMAN TANBURACI: G.SARAY KAZANIR

POLİTİKACILAR

METİN KAŞIKOĞLU (AKP-DÜZCE):1-1
    MEHMET GÜNAL (MHP-ANTALYA): GALATASARAY KAZANIR
    HARUN TÜFEKÇİ (AKP-KONYA):2-1

FATİH ALTAYLI: 7-0

Fatih Altaylı yanılmaz inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bütün F.Bahçe'li ünlülere sormuşlar sanırsam

Olmayacak duaya Amin denmez F.Altaylı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Altaylı rüyasında görmüs galiba aman dikkat etsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fanatizm yok, yorumlarınızı rakibi rencide etmeyecek şekilde atarsanız herkes için iyi olur. Maç başlamadan germeyin ortamı yahu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ortamı ben germedim benim mesajımı silip ben yaptım gibi göstermeyelim lütfen.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir olayı başlatmak önemli değildir. Başlatan için gereken yapılır.

Olay başladıktan sonra işin bir ucundan da sen tutarsan mesajında silinir, uyarıda alırsın. Biri ortamı geriyor diye sana herşeyi söyleme hakkı doğmaz. Bilgine...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ortamı ben germedim benim mesajımı silip ben yaptım gibi göstermeyelim lütfen.
    E yuhh artık. Senin mesajını mı sildim ben? 2 mesaj sildim ikisi de senin değildi, diğer yorumunu silmemek için mesajını editledim. Mesajın tamamını silsem bu sefer de ilk yazdığımda ne vardı derdin? Her türlü laf söylerdin yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    E yuhh artık. Senin mesajını mı sildim ben? 2 mesaj sildim ikisi de senin değildi, diğer yorumunu silmemek için mesajını editledim. Mesajın tamamını silsem bu sefer de ilk yazdığımda ne vardı derdin? Her türlü laf söylerdin yani.
    Tamam Serkan abi , yok yani benim mesajımı editleyip sebebi sakin diyince , ama gerçekten arkadaşın yaptıgı yorum çok küstahcaydı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

MEHMET ALİ ERBİL: Bu konularda konuşmak istemeyen biri olarak beraberlik diyorum.
    Fenerbahçe kendisinin programına çıkmayı reddettiği için taraftarlığı dondurmuş Erbil, bu yüzden konuşmak istemiyor herhalde.

Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmalara katılamayan Alex De Souza, milyonlarca taraftarı heyecanlandıracak bir gelişmeye imza attı.

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Brezilyalı yıldız dün Teknik Direktör Aragones’e ağrılarının azaldığını ve maç gününe kadar daha da iyi olabileceğini belirtti, derbide görev istedi

Fenerbahçe’de kaptan Alex de Souza’nın durumu tam bir bilmeceye dönüştü. Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışamayan ve Galatasaray’a karşı oynamasının bir hayli zor olduğu açıklanan Brezilyalı yıldızın Teknik Direktör Aragones ile dün yaptığı görüşmede forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın dünkü idmanında da yer almayan ve özel programa tabi tutulan Alex’in, “Ağrılarım çok azaldı. Maç gününe kadar daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Bu şartlarda oynayabilirim” dediği ve İspanyol hocadan görev istediği kaydedildi. Aragones’in, Alex’i yakın takibe aldığı ve kesin kararını yarın vereceği bildirildi.

Bu arada tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla bir toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Aragones maçı sürekli pas yaparak ve topa daha fazla sahip olarak kazanabileceklerini belirtti, “İki takım da kazanmak zorunda. Ancak biz daha az gergin olacağız. Paniğe kapılmayın ve mümkün olduğunca topun daha fazla sizde kalmasını sağlayın. Geriye yaslanmanızı istemiyorum. Eğer oyunun kontrolünü rakibe verirsek başımız çok ağrır. Kontrollü oynarsak goller bulacağımıza inanıyorum” dedi.
    Tribünlerden gelecek baskının da kendisi için bir anlamı olmadığını kaydeden İspanyol hoca, “Siz zaten bu tip seyirci baskısına alışıksınız. Bunun üstesinden gelirsiniz” diye konuştu.

Fenerbahçe bugün gireceği kampta, Galatasaray’ın maçlarını videodan izleyip, yine Aragones’in yorumları ile hazırlıklarını sürdürecek.

İnternetspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen görmemiş olabilirsin belki ama 2 mesaj attı ikisi de burada bulunmaması gereken cinstendi ve silindi. 3. yaparsa uyarı alır devam ederse daha ağır cezalandırılır.

Ama, bu tür istenmeyen mesajlara siz cevap verirseniz, sizlerin de mesajı silinir, gerekirse uyarı da verilir. Ben başlatmamıştım ki, bir savunma olarak kabul görmez. Silinmesi gereken mesajı uyarı butonuna basıp bildirmediyseniz ve cevap verdiyseniz yapılacak yaptırımları da kabul etmişsiniz demektir.

Lafım sana değil Alican, genel olarak herkese söylüyorum. Uyarı butonunu kullanmaktan çekinmeyin, oraya yazın yazmak istedikleriniz yazınca rahatlıyorsanız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Ultraslan'dan duyuru!

Galatasaray'ın taraftar oluşumu ''UltrAslan''ın internet sitesinde, derbi maç öncesi yer alan duyuruda, sarı-kırmızılı taraftarlara alkol ve küfürlü tezahürat uyarısı yapıldı.

İnternetteki ''www.ultraslan.com'' adresli web sitesinde yapılan duyuruda, maç öncesi aşırı alkol alımının yaşanabilecek olumsuz olayları tetiklediği ifade edilerek, ''Son birkaç senedir oynanan derbi müsabakalarında, maç öncesi alınan aşırı alkolün tribünümüzü olumsuz şekilde etkilediğine şahit olduk. Yaşanabilecek olumsuz olayları tetikleyen aşırı alkolden lütfen uzak durunuz'' denildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:
    ''Hem biz hem de takımımız bu zorlu gecede önemli bir sınav verecek. Ayrıca, ceza sınırında olduğumuzu hatırlatıp bu konuya da Galatasaray tribününe yakışacak şekilde gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminiz. Şampiyonluk yolunda takımımızı destekten mahrum bırakmamak için lütfen küfürlü tezahüratlardan kaçınınız.''

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gerçekten Önemli Bir Duyuru Yapmış Ultraslan İnşallah Küfürsüz Güzel Bir Derbi İzleriz

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray'ın taraftar oluşumu ''UltrAslan''ın internet sitesinde, derbi maç öncesi yer alan duyuruda, sarı-kırmızılı taraftarlara alkol ve küfürlü tezahürat uyarısı yapıldı.

İnternetteki ''www.ultraslan.com'' adresli web sitesinde yapılan duyuruda, maç öncesi aşırı alkol alımının yaşanabilecek olumsuz olayları tetiklediği ifade edilerek, ''Son birkaç senedir oynanan derbi müsabakalarında, maç öncesi alınan aşırı alkolün tribünümüzü olumsuz şekilde etkilediğine şahit olduk. Yaşanabilecek olumsuz olayları tetikleyen aşırı alkolden lütfen uzak durunuz'' denildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:
    ''Hem biz hem de takımımız bu zorlu gecede önemli bir sınav verecek. Ayrıca, ceza sınırında olduğumuzu hatırlatıp bu konuya da Galatasaray tribününe yakışacak şekilde gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminiz. Şampiyonluk yolunda takımımızı destekten mahrum bırakmamak için lütfen küfürlü tezahüratlardan kaçınınız.''
    Grubumuzun ismini doğru yazarsanız sevinirim, bizim için gerçekten önemli bir durum bu.

ultrAslan

Teşekkürler.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında bende 1-2 kelime edeyim. Öncelikle şu kafadan kadro kurma işini bi kenara bırakalım Bülent Hoca veya Aragones yine kafalarına göre kadrolarını kuracaklar. Ancak Bülent Hoca'dan istediğim tek şey gözünü kapatıp Semih'i stoper oynatması. Bi de Aragones Guiza'yı oynatsın başka bir şey istemiyorum. =)

Maça gelirsek Galatasaray'ın seyirci avantajı var ve takımın başında gerçekten Galatasaraylı bir teknik adam var. Ligin ilk yarısında Michael Skibbe Galatasaray'ın başındaydı, sonuçta yabancı bir teknik adam ve daha önce Galatasarayla hiç bir alakası olmamış. Ama bu sefer takımın başında Galatasaray'ın yıllarca kaptanlığını yapmış bir isim var. Eğer Galatasaray bu maçta geriye düşerse kesinlikle taktik önemini kaybedecektir ve Bülent Korkmaz ruhu devreye girecektir.

Fenerbahçe'nin bu maçtaki en büyük kozu eğer gerçekten oynarsa Emre Belözoğlu olacaktır. Ancak Galatasaray'ın o mevkisi gerçekten güçlü zaten hücumda ve orta alanda Galatasaray'ın üstün olduğu su götürmez bir gerçek. Bu maçta Fenerbahçe'nin en büyük kozu Daniel Guiza veya Semih olacaktır. Çünkü Galatasaray'ın en zayıf bulunduğu mevki şu anda defans. Ancak bazı arkadaşlar Sabri'nin bulunduğu kanadın Fenerbahçe tarafından rahatça kullanılabileceğini yazmış. Buna hiç katılmıyorum. Çünkü futbolda ruha çok fazla inanıyorum, Sabri gerçek bir Galatasaraylı.

Galatasaray'ın kozuna gelirsek aklıma Arda ve Baros geliyor ilk olarak. Baros'un süper golcülüğü ve Arda'nın güzel adam eksiltişiyle Galatasaray gerçekten o bölgelerde güçlü. Eğer Lincoln oynarsa "Asist Amirliği"ne geri döner ve Baros'a bir asist çıkartır. Eh bu kadar yazdığımdan Galatasaray'ın hücum bakımından çok güçlü olduğu anlaşılıyor. Galatasaray bu maçta defansif bakımdan hiç bir hata yapmazsa maçı 2 ya da 3 farklı kazanır gibi geliyor, umarım dediğim çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Keşke dediğin gibi 2-3 farklı olsa Galatasaray hiçbir zaman gol atıp 2.yi de atıp maçı koparamamıştır . kopardığını sandığımızda , şimdi açılacaklar daha çok pozisyon bulacağız dediğimizde de golleri yiyip eşitlik ya da yenilgi olmuştur . En iyi ihtimalle stresten ölmüş oluruz maçı kazansak bile . Ama fener çok kötü oynadığında bile , hiç atağı yokken bile bize biraz şans yardımıyla da 1-2 gol atabilmiştir . bu maç kadıköyde olsaydı maçın özeti büyük ihtimalle bu şekil olurdu . biz oynarız tak fener gol atar . tam tekrar baskı kurmaya başlarız net pozisyonlar harcarız tak 2 olur . sonra farka gider . Allahtan SamiYen'de durum farklı oluyor . onun için bu maçtan ümitliyim . kadro kalitemizle Galatasaray ruhumuzla bu maçı alacağımızı düşünüyorum . Ama 2-3 farklı olacağını sanmıyorum . tek farklı bir galibiyet en mantıklısı olur sanırım .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İlk derbi F.Bahçe'nin: 0-3

PAF Ligi'nin 27. haftasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray, Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. İlk yarısını 0-0 biten karşılaşmada, maçın gollerini 51. ve 77. dakikalarda Yasin, 67. dakikada] Nuh kaydetti.Karşılaşmannın 78. dakikasında Galatasaray'dan Onur Arıkan kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
    Galatasaray
    Emirhan Ergün, Onur Arıkan, Sinan Osmanoğlu, Emrah Yollu, Berk Neziroğulları, Ahmet Kesim (K) (Dk.58 Berkin Arslan), Cumhur Yılmaztürk, Caner Öztel, Serdar Eyilik (Dk.70 Mert Afyon), Emre Çolak, Cem Sultan (Dk.76 Anıl Dilaver)
    Fenerbahçe
    Ertuğrul Taşkıran (K), Barış Yardımcı, Sertaç Eren, İbrahim Doğan, Nuh Aşkın, İsmail Aslan (Dk.66 Görkem Özkul), Soner Ömer Ökte (Dk.90 Enis Gül), Yasin Gurbet, Özgür Çek, Mehmet Alaeddinoğlu, Cengiz Veisoğlu (Dk.88 Erdi Taşkent)
    Sarı Kart: Dk.18 İsmail Aslan, Dk.89 Nuh Aşkın (Fenerbahçe)
    Kırmızı Kart: Dk.78 Onur Arıkan (Galatasaray)
    Goller: Dk.51-77 Yasin Gurbet, Dk.67 Nuh Aşkın (Fenerbahçe)

12.04.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Paf takımımıza.

_______

Alex maalesef yetişememiş.

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında, Ali Sam Yen Stadı'nda bugün Galatasaray ile karşı karşıyı gelecek olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Ali Bilgin, Önder, Yasin, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Emre, Deniz, Josico, Deivid, Kazım, Vederson, Uğur Boral, Semih, Güiza.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Paf takımımız 2.yarı çok güzel oynadı ve maçı kazandı.Özgür Çek duran topları çok iyi kulandı,golleri de getirdi.Ancak GSTV'nin hiçbir pozisyonu Replay yapmaması yada bu teknolojiye sahip olmaması maçın zevkini çok düşürdü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Paf takımımız 2.yarı çok güzel oynadı ve maçı kazandı.Özgür Çek duran topları çok iyi kulandı,golleri de getirdi.Ancak GSTV'nin hiçbir pozisyonu Replay yapmaması yada bu teknolojiye sahip olmaması maçın zevkini çok düşürdü.
    İyi güzel tebrikler PAF takımınıza ..Ama şu çamur atma işinden de artık vazgeçin ..Ortada bir şey yokken gerginlik yaratmayın ..

Maça gelirsek; fazla söze gerek yok bence ..Umarım dostça bir derbi olur ve Galatasaray kazanır diyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    İyi güzel tebrikler PAF takımınıza ..Ama şu çamur atma işinden de artık vazgeçin ..Ortada bir şey yokken gerginlik yaratmayın ..

Maça gelirsek; fazla söze gerek yok bence ..Umarım dostça bir derbi olur ve Galatasaray kazanır diyorum ..
    Ben herhangi bir çamur atma görmedim.Vazgeçin derken sanki sürekli oluyormuş gibi demişsin.Sen bu forumda çamur atma görmemişsin

Maç için iyice heyecan bastı.Kadroyu da merak adiyorum nasıl çıkacak.Umarım Semih - Guiza çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben herhangi bir çamur atma görmedim.Vazgeçin derken sanki sürekli oluyormuş gibi demişsin.Sen bu forumda çamur atma görmemişsin

Maç için iyice heyecan bastı.Kadroyu da merak adiyorum nasıl çıkacak.Umarım Semih - Guiza çıkar.
    Hem o kişinin mesajında hem de bu forumda daha önce çok gördüm merak etme ..Neyse olayı büyütmeye gerek yok ..Alınması gereken kişi üzerine alınır umarım ..

Konuyu saptırmaya gerek yok ..

Aziz Yıldırım geliyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yıllar sonra Ali Sami Yen'e geliyor !.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın yemek davetini ileriki bir tarihte düzenlenmek üzere geri çeviren Yıldırım, takım otobüsüne bindi ve futbolcularla birlikte Mecidiyeköy'e doğru yola çıktı !..

LigTv

Süper Lig'de bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı'na 15.00'ten itibaren alınmaya başlandı.
    Derbi karşılaşmasının başlamasından saatler öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde toplanmaya başlayan taraftalar, saat 15.00 itibariyle tribünlere alınmaya başlanırken, güvenlik güçleri tarafından saat 13.00'ten itibaren alınan geniş önlemler de dikkat çekti.
    Stat çevresinde oluşturulan kontrol noktalarından arama yapılarak ve biletleri kontrol edilerek taraftarlar alınmaya başlarken, bazı taraftarların kimlik kontrollerinin de yapıldığı görüldü.
    Fenerbahçeli taraftarlar ise kendilerine ayrılan tribün için saat 16.00 sularında stada gelmeye başladılar. Güvenlik kordonunda tutulan Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar arasında uzaktan uzağa sözlü sataşmalar oldu. Polisler olay çıkmasına izin vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post

Ne çamur atması be kardeşim.Durup dururken adamın ashabını bozuyosun ne çamur atma varmış orda söylede bileyim.Zaten kimin ortalığı karıştırdığı çok açık.Maç konusunda böyle şeyler yazmak istemiyorum ama bazı haddini bilmeyen kişiler beni buna zorluyor.

Maça gelirsek inşAllah fair-play çerçevesinde bol gollü güzel bir maç olur ve inşAllah F.Bahçe kaanır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dostça bir derbi yorumunu hemen hemen herkes dile getirdi. Maç sonunda bu dostluğun forumumuzada yansıması dileğiyle...

Pozisyon tartışmaları, maç tartışması herşey bu gece burada olacak. Ancak amacı farklı olan arkadaşlarımız hemen ayırt edilip gerekenin yapılacağınıda belirtmek istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Stad etrafında Fenerbahçeli taraftarlar kendi aralarında şiddetli bir şekilde kavga ediyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben dostça bir derbi olmasını istiyorum fakat öyle olacagını düşünmüyorum özelliklede Fenerbahçe'den bir oyuncuya karşı pek olumlu düşünceleri yok Galatasaray taraftarlarının.

Fenerbahçe'de Alex yok bu ortasahalarının daha dirençli olacagını gösterir ama malesef Fenerbahçe'de bu bölgede oynayan oyuncular pek bir işe yaramıyor bu yüzden olumlu yada olumsuz olacagını maç başlayınca görebiliriz ama yaratıcılıklarının düşeceği gerçek. Bu maçta Emre Belözoglu'na çok iş düşecek ama taraftar baskısı elbet onda olacak eğer sinirlerine hakim olamazsa bu maçı tamamlayamayabilir.

Bu maç ile beraber Mehmet Topal geri dönüyor bizim için çok büyük avantaj fakat Mehmet'in kaç maç defansın göbeginde oynadıgını bilmiyorum sanırım Almanya maçında oynamıştı ve sırıtmamıştı umarım bu maçtada sırıtmaz. Ayrıca Hakan Balta - Emre Aşık ikilisinin İspanya maçlarında ki performansı çok iyiydi ben Bülent Korkmaz bu ikiliyi bozmazsa şaşırmam açıkcası.

Niye Eze Eze çünkü ben Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye karşı bir farklı oynadıgını düşünüyorum. Aynı şekilde Şükrü Saraçoglu'nda Fenerbahçe bir acayip oynuyor bize karşı. Ayrıca Bülent Korkmaz kurufasulye gibi bir adam taktiksel bilgilerinden çok Galatasaray'lı oldugundan gaz verebilir bu maçta bence. Zaten Bülent Korkmaz'ın taktiksel bilgilerindende şüpheliyim.

Kadrolar
    GS:
    De Santcis
    Sabri
    E.Aşık
    M.Topal
    H.Balta
    Arda
    Ayhan
    Barış
    Kewell
    Baros