Ruyamda 3-1 fenerin aldigini gordum ama benim ruyalarim cikmaz
Beraberlik bize yaricaktir ve bana gore en buyuk olasilikli sonuc bu olur
Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Ruyamda 3-1 fenerin aldigini gordum ama benim ruyalarim cikmaz
Beraberlik bize yaricaktir ve bana gore en buyuk olasilikli sonuc bu olur
Last edited by Bordo61Mavi : 12.Nisan.2009 at 22:31
Kadroları gördükten sonrada maçın 1-0 biteceği tahminimin arkasındayım.
Kadrodaki tek süpriz stoper olarak Mehmet'in oynayacak olması. Ama maç içerisinde bu kadroya göre 3'lü defans yapıp ilerde daha çok adamla çıkabilir Galatasaray.
Emre A., Ayhan, Ümit, Lugano, Emre B. Bu maçta bence kırmızı kart görme potansiyeline sahipler.
Kewell'dan topu direkle buluşturup bir gol atmasını bekliyorum bugün.
Beraberlik halinde iki takım da şampiyonluğu unutur..Bu yüzden mutlaka bir kazanan çıkacaktır diye düşünüyorum..
Umarım gülen taraf biz oluruz..Fakat Bülent Korkmaz neden halen Lincoln'ün bu takım için önemini anlayabilmiş değil, ben de onu anlayamıyorum..Böyle bir maçta Lincoln'ü oynatmamak şansınızı yarı yarıya düşürür..İnşallah yanılırım da maçı alırız..
Ne maç be herkesin rüyaLarına girmiş bir şekiLde.
GaLatasaray kazanıcak gibi geLiyor bana.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benimde rüyalarıma girdi ancak kapkaranlıktı hiçbişi göremedim.. Bu yüzden Türkiyenin karanlık maçlarından bişi olacağını düşünüyorum(espri tabi yanlış anlamayın hemen
)
İnşl. Ali Sam Yen'de galip gelen taraftar biz oluruz.
Lincolnün Oynamaması Büyük Eksiklik Umarım Bülent Korkmaza Pahalıya Patlamaz
Bu Fenerin amacı ne ? Sırf faul yapmak oyunu gerginleştirmek için gelmişler.
Selçuk Kırmızı görmğyor bütün yaptıklarına rağmen![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selçuk'un atılması lazımdı, hakem atmadı. Şu anda Deniz ısınıyor Fenerbahçe'de, Selçuk çıkar büyük ihtimal...
Sabri Emreyi dövücek şimdi![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arda çok güzel bir ara pası attı, Ümit Karan biraz daha hızlı olsa 1-0 öne geçmiştik.
Lincoln Geliyor
sporx'den takip ediyorum maçı, her 10 dakkada, belki de 5, şu yazıyor:
"Sabrinin hakeme çok büyük itirazı var.."
...
Selçuk çıkıyor, Deniz giriyor. Beklenen değişiklik, akıllı bir hamle yaptı Aragones.
Spiker Mehmet Polat diyip duruyor yahu. xD
Cidden mehmet polat kim yahuSelçukta direkleri tekmeliyor
Denizin girmesi iyi oldu bence.
İlk yarının sonucu 0-0
Bariz bir şekilde üstün oynadık. Çok tempolu bir maç oluyor. Son dakikaya kadar ayakta kalan kazanır.
Selçuk'un atılması için bir neden yok niye atılsın?
Sarı kartı gördüğü pozisyon kartlık ise her pozisyona kart vermesi gerekir. O pozisyondan hemen önce olan daha sert bi müdahalede uyarıda bile bulunmadı. Fırat Aydınus daha ilk yarıda kararlarına bi ştandart oturtamadı.
Sekçuk'un Ümit ile olan pozisyonuna sarı kart gerekli diyen var ise kapatsın izlemesin maçı bu kadar net konuşuyorum.
Sabri'nin bu kadar itiraza, çemkirmeye rağmen sarı kart bile görmemesi ise şaşırtıcı.
İlk yarı iyi olan taraftık. Kewell ile 2 bir de Ümitin agır kaldıgı pozisyonumuz var. Kewell ın hakan ın ortasına ayagına oturtturamadıgı pozisyon en neti idi. Selçuk nasıl atılmadı bende anlamadım. Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun. Selçuk atılmalıydı. İyi ve baskılı oynayan tarafız. Umarım böyle devam eder ve gol yada goller bulup kazanırız.
Selçuk pozisyonunda hiçbirşey yok. Orda Selçuk topa bakıyo ve ayağını kaldırıyo Ümit Karan profesyonelce sarı kart aldırmaya çalıştı ama hakem yemedi.
Emre Aşık Roberto Carlos'a yaptığı ve üstüne yürüdüğü pozisyondan sarı görmeliydi hakem atladı.
Sabri hakemleri dövcek az kaldıAma hala sarı kart yok.
Sıkıcı maç oldu pozisyon hiç yok. 2. yarıda Deniz'in girmesi Deivid rahatlatacaktır. Galatasaray'dada Lincoln oyuna girecek büyük ihtimalle Ümit çıkacak. Böyle olması Fenerbahçe'nin işine gelir. Baros - Yasin eşleşmesinden ciddi ataklar çıkarabilirdi Galatasaray.
Kazım girerse maçı değiştirir düşüncesindeyim..
İlk pozisyon sarı kartlık bir pozisyon olmadığı için itirazdan verebilir sorun yok.
Sabri'nin Lugano'nun itiraz şekli var, Selçuk'un Kewell'ın itiraz şekli var. Aralarında dağları bırak dünyalar kadar fark var.![]()
Ayrıca Türkiye'de sarı kart gösterdikten sonra itiraz etti diye, ikinci sarı kartı gösterebilecek hakem yok!
Aykut'a katılıyorum Devidi ruh gibi. Gökhan çıktıktan sonra Sağ kanattan sadece Güiza ile etkili olmaya çalışıyoruz. Kazım'ın girmesi orada Hakan'ı rahatsız edebilir.