Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
"Volkan yalan söylüyor"
Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Ayhan Akman mikrofonlara konuştu.
Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda oyanan karşılaşmada futbol yerine daha çok son dakikada futbolcular arasında yaşanan olaylar ön plana çıktı. Maçın ardından mikrofonlara konuşan Ayhan Akman sözlerine Volkan Demirel'e cevap vererek başladı:
"Az önce Volkanın açıklamalarını dinliyordum, Volkan şaçmalıyor heralde ve yalan söylüyor. Bizm onlara Ali Sami Yen Stadı'nda küfür ettiğmizi söylüyor. Volkan heralde saçmalıyor, ne dedğinin farkında değil. Herkes ortamı gerdi, ben ayırmaya çalışırken Lugano'nun Emre Aşıka'a vurduğunu gördüm. Volkan'ın yaptıkları gerçekten çok ayıp.
Maçla ilgili çok az konuşan Ayhan, "Oyunu oynayan oynamak isteyen bizdik oynatmamak isteyen bir Fenerbahçe vardı karşımızda."
-----------------------
"Volkan'ın konuşmaları çok ayıp"
Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.
Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi. Arda, herkes haddini bilecek diyerek, Volkan'ın açıklamalarının çok yanlış olduğunu söyledi.
Arda sözlerini şöyle sürdürdü: "Volkan'ın konuşmaları çok ayıp, bizim onlara sürekli küfür ettiiğimizi belirtmiş. Futbolda böyle skorlar var, bazı Fenerbahçeli oyuncuların açıklamaları varmış. Biz abi çekiyoruz diye, saygımızdan kusur etmiyoruz diye kusur mu oldu. Milli Takım'dan arkadaşlarımız vuracak sonra haklı onlar mı olacak. Kadıköy'de böyle olaylar olmuyormuş, herkes yapılanlara baksın, iki buçuk senedir Lugano'ya kimse sesini çıkarmıyor. Dışarıda abi çekiyoruz içeride başkalar, biz içeride neysek dışarıda da öyleyiz, o açıklamaları yapan kişiyi bilgilendirin.
Lugano Emre abiye kafa atıyor,Kazım daha sonra Emre Abi'ye vuruyor, Milli takımda herşeyi paylaştığımız insanlar Semih abi bana arkadan vuruyor, sonra onun peşinden gittim, sonra ben ona vurdum o da bana vurdu, sonra ben de ona vurdum. Yerli oyuncuların daha dikkatli olması gerekiyor, çok merak ediyorum. Kadıköy'e her gittiğmizde 55 bin kişiden küfür yiyoruz, kim küfür etmiyor ki, kimseden korkumuz yok. Bizim abi deyişimiz saygıdan, kimseye saygısızlık yapmadık sahada birşey yapılana kadar. Herkes haddini bilerek konuşacak."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dedigim gibi guzel kardesim, dogru soylemesine helal olsun diyorum. Yine derim ARDA TURANA HELAL OLSUN kivirmadi
Mac sonrasi konusanlari gorduk kim kivirdi kim kivirmadi
Herseyin goruntusu var Volkan ve Semih bey hicte yalan soylemeye gerek yok az Arda Turan gibi soyleseydiniz.
Lugano ve Sabri macin ilk yarisinda atilcakti ozaman bu olaylar buraya gelmezdi. Lugano Emre Asigin kafasina vuruo ilk yarida guye basina bi madde gelmesin diyecirkeflige bak. Sabri Emrenin bogazindan tutuo adami bogacak sanki