Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adnan Polat şaşırdı;

İki güzide ekip devre dışı bırakılmaya çalışıldı diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şiddetin hiç bir şekli kabul edilebilir değildir.

Semih bey diorki ilk Arda vurdu

Arda ise yalan soylemeden, ilk o vurdu sonra ikimizde vurduk en sonda bi tane daha vurdum.

Lugano ve Sabri coktan kirmiziyi yeseydiler bu mac boyle bitmezdi

Adnan Polat iki takimin bitirildigini soyledi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda çok doğru konuştu.

Lugonun yaptığı insanlık değil. Adama arkadan kafa atıyor. Atıcaksan yüz yüze at. Emrenin bişeyden haberi yok birden arkadan kafa darbesi geliyor. Bide bişey yapmamış gibi kaldırıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Semih bey diorki ilk Arda vurdu

Arda ise yalan soylemeden, ilk o vurdu sonra ikimizde vurduk en sonda bi tane daha vurdum.

Lugano ve Sabri coktan kirmiziyi yeseydiler bu mac boyle bitmezdi
    Spikerin soruyu soruş şekline de bağlı bir cevap bu. İkisinin de yaptığı terbiyesizlik. Neyi savunuyoruz anlamadım hala?

Bu arada Lugano'nun yaptıkları katiyyen doğru değil ama Emre aşık sizde durduk yere mi saldırıya uğradı?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Spikerin soruyu soruş şekline de bağlı bir cevap bu. İkisinin de yaptığı terbiyesizlik. Neyi savunuyoruz anlamadım hala?

Bu arada Lugano'nun yaptıkları katiyyen doğru değil ama Emre aşık sizde durduk yere mi saldırıya uğradı?
    O pozisyonda evet.Maç içinde o kadar şey yaptı o zaman kafa yese tamam da o pozisyonda bi şey yapmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fırat Aydınus yumuşak davranayım derken olay koptu...

Sabri ve Lugano gibi her pozisyonda itiraz eden,bağıran,el kol hareketleri ile hakemleri aşağılayan futbolcuları bırakın kartı uyarmazsan onlarda hareketlerine devam ederler.Çek kartlarını konuşan Sabri ile Lugano'ya bak bakayım bir daha gıkları çıkıyor mu?Onlar baktı hakem bir şey demiyor kafalarına göre artistlik yapmaya devam ettiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir derbi izlemez olaydım yani. Maçın bu noktaya gelmesinde suçlu 3 kişi var: Sabri, Lugano ve saygıdeğer Fırat Aydınus. Bu iki oyuncu zamanında atılsaydı oyundan buralara gelmezdi heralde. Çünkü her faulden her hareketten sora itiraz eden isimler bu iki futbolcu. Maçın sonundaki kavganın baş mimarı da Lugano'dur. Kafa atıp ortalığı karıştırdıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi ordan uzaklaştı. Semih ise hala küçük çocuklar gibi ilk o başlattı muhabbetine girmişken Arda olgunluk gösterip kendisinin de Semih'in de vurduğunu söylüyor Adnan Polat'ın açıklaması da tam yerindedir ve barizdir bana göre, bu maçın beraberlikle bitmesi Sivas,Trabzon ve Beşiktaş'a yarayacağı için bu maç berabere bitmiştir. Bundan açık olamazdı heralde...

Simdi kimse burada Lugano'yu falan savunmasin. Adam 3 senedir burada oynuyor, bir macinda cirkeflik yapmadigi görülmemistir. Bu macta da görüntüler de görmüssünüzdür hepiniz. Lugano, Emre Asik'a kafa atiyor, sonra onu yerden kaldirmaya calisiyor ! Vay kurnaz vaaay. Kimse kusura bakmasin, cirkefligin kralini yapti Lugano. Ondan sonra fitil koptu zaten. Arda gitti ortaligi yatistirmaya, Semih Arda'ya arkadan vurdu. Arda da karsilik verdi. Lugano denen cirkefin yaptigi oyunlari herkes görüyor, bos yere onu temize cikarmaya calismayin ...
    Emre Asik'in atilmasi cok agirdi, sonucta ilk darbe Lugano'dan geldi. O ne yapsin yahu ? Adam zaten kavga boyunca yerde yatti.
    Sabri ve E. B. coktan atilmaliydilar. Hakem maci katletti resmen. Cok hatalar yapti.

Mac hakkinda konusulacak birsey yok. Iki takiminda sampiyonluk hayalleri bitmistir. Artik 3.lük icin mücadele etme zamani ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda ve Semih kavgası yanlış anlasılmadan ibaret. Arda Kazım ve Semihe cıktı vurdum dedi. ama 2.5 senedir Luganonun yapttıkları konuşulmaz falan dedi. Sonra Semih çıktı dedi ki Ben ardayı ayırmak için arkadan sertce cektim dedi. O da vurdugumu sanıp geldi dedi. Yani bu yaanlış anlamadan oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kavgayi savunmuyorum ama dogru soyliyeni savunurum.

Sen kavga savunma diosun ama Emre Asigin yok yere kafa yemedigini diyorsun. Sebebi olsada bunun karsiligi kafamidir

Yazık yahu yazık..

Neler oluyor..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Emre Asik'in atilmasi cok agirdi, sonucta ilk darbe Lugano'dan geldi. O ne yapsin yahu ? Adam zaten kavga boyunca yerde yatti.
    O çoktan atılmalıydı zaten.Bi şeyler yaptı diye.Hakem kırmızı kart verirken hazır bi şekilde bekliyodu zaten.Hakem kırmızı gösterdi direk hakeme koştu (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç bitmiş olan olmuş bu saatten sonra verilecek cezalara bakmak gerekir bence.

Lugano olayları başlatıyor,Emre Aşık bedava bi kart görüyor,semih futbolcuları ayırmaya çalışan Ardaya gelip arkadan vuruyor.Yazıklar olsun semihle Lugano'ya özelliklede semihe.Gs taraftarlarınında sempatisi vardı ama bu maçta yaptıklarından sonra herkez nefret ediyor semihten.Aynen bende diğer arkadaş gibi düşünüyorum helal olsun Arda'ya.

Arda senin Allah'ına kurban !

Yazıklar olsun sana Lugano..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Arda ve Semih kavgası yanlış anlasılmadan ibaret. Arda Kazım ve Semihe cıktı vurdum dedi. ama 2.5 senedir Luganonun yapttıkları konuşulmaz falan dedi. Sonra Semih çıktı dedi ki Ben ardayı ayırmak için arkadan sertce cektim dedi. O da vurdugumu sanıp geldi dedi. Yani bu yaanlış anlamadan oldu.
    Arda dedi zaten aramızda sorun yok diye. Ben şimdi burda arda olgunluk gösterdi semih şunu yaptı diyen arkadaşları anlamıyorum. Kavgalar esnasında da semih bırakın beni konuşurum o benim arkadaşım diye yanına gittiğinde yine tekme yedi. Demek olgunluk orda yokmuş sonradan bir ışık parlamış.

Lugano'ya ise lafım yok. Gerçekten kendisini cengaver sanıyor olacak ki her yerde var. Herşeyi geçtim, sen kutsal bir forma taşıyorsun. O formaya yakışmaz o hareket! Yaptığının savunulacak bir tarafı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan kalesine dönerken kaşıdığı için Galatasaray seyircisi tahrik olmuş o yüzden çıkmışlar tribünün önündeki yere..

Galatasaraylı, Lugano Semih. Fenerbahçelisi Sabri - Arda - Emre aşık suçluyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Volkan kalesine dönerken kaşıdığı için Galatasaray seyircisi tahrik olmuş o yüzden çıkmışlar tribünün önündeki yere..

Galatasaraylı, Lugano Semih. Fenerbahçelisi Sabri - Arda - Emre aşık suçluyo

hı hı herşey tesadüf. Kaşıntısı tuttu tribüne döndü gevşiye gevşiye kaşındı Kapalı tribünü çöktü. Tövbe Tövbe

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Kavgayi savunmuyorum ama dogru soyliyeni savunurum.

Sen kavga savunma diosun ama Emre Asigin yok yere kafa yemedigini diyorsun. Sebebi olsada bunun karsiligi kafamidir
    Evet, paso luganoya sallayanlara bir cevap olarak söyledim onu. İkisininde yaptığının izahı yok.

Ardaya helal olsun ha? Vay be...
    Ben bu yorumdan sonra birde ah be birde sağ kroşe vursaydın az geldi o yumruk diye bir yorum bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet, paso luganoya sallayanlara bir cevap olarak söyledim onu. İkisininde yaptığının izahı yok.

Ardaya helal olsun ha? Vay be...
    Ben bu yorumdan sonra birde ah be birde sağ kroşe vursaydın az geldi o yumruk diye bir yorum bekliyorum.

En azından kıvırmıyo diğerleri gibi.Vurdum diyo adam helal olsun..Yoksa biz kavga etmesini takdir etmiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    hı hı herşey tesadüf. Kaşıntısı tuttu tribüne döndü gevşiye gevşiye kaşındı Kapalı tribünü çöktü. Tövbe Tövbe
    Kapalı Trübün o sırada polislerin önünde olduğu, Volkan'ın arkasında kalan kısım değil mi?

Ardaya soyledikleri icin helal olsun diolar heralde yoksa Ardaninda savunulacak hicbr yani yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Volkan yalan söylüyor"

Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Ayhan Akman mikrofonlara konuştu.

Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda oyanan karşılaşmada futbol yerine daha çok son dakikada futbolcular arasında yaşanan olaylar ön plana çıktı. Maçın ardından mikrofonlara konuşan Ayhan Akman sözlerine Volkan Demirel'e cevap vererek başladı:

"Az önce Volkanın açıklamalarını dinliyordum, Volkan şaçmalıyor heralde ve yalan söylüyor. Bizm onlara Ali Sami Yen Stadı'nda küfür ettiğmizi söylüyor. Volkan heralde saçmalıyor, ne dedğinin farkında değil. Herkes ortamı gerdi, ben ayırmaya çalışırken Lugano'nun Emre Aşıka'a vurduğunu gördüm. Volkan'ın yaptıkları gerçekten çok ayıp.

Maçla ilgili çok az konuşan Ayhan, "Oyunu oynayan oynamak isteyen bizdik oynatmamak isteyen bir Fenerbahçe vardı karşımızda."

-----------------------

"Volkan'ın konuşmaları çok ayıp"

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi. Arda, herkes haddini bilecek diyerek, Volkan'ın açıklamalarının çok yanlış olduğunu söyledi.

Arda sözlerini şöyle sürdürdü: "Volkan'ın konuşmaları çok ayıp, bizim onlara sürekli küfür ettiiğimizi belirtmiş. Futbolda böyle skorlar var, bazı Fenerbahçeli oyuncuların açıklamaları varmış. Biz abi çekiyoruz diye, saygımızdan kusur etmiyoruz diye kusur mu oldu. Milli Takım'dan arkadaşlarımız vuracak sonra haklı onlar mı olacak. Kadıköy'de böyle olaylar olmuyormuş, herkes yapılanlara baksın, iki buçuk senedir Lugano'ya kimse sesini çıkarmıyor. Dışarıda abi çekiyoruz içeride başkalar, biz içeride neysek dışarıda da öyleyiz, o açıklamaları yapan kişiyi bilgilendirin.

Lugano Emre abiye kafa atıyor,Kazım daha sonra Emre Abi'ye vuruyor, Milli takımda herşeyi paylaştığımız insanlar Semih abi bana arkadan vuruyor, sonra onun peşinden gittim, sonra ben ona vurdum o da bana vurdu, sonra ben de ona vurdum. Yerli oyuncuların daha dikkatli olması gerekiyor, çok merak ediyorum. Kadıköy'e her gittiğmizde 55 bin kişiden küfür yiyoruz, kim küfür etmiyor ki, kimseden korkumuz yok. Bizim abi deyişimiz saygıdan, kimseye saygısızlık yapmadık sahada birşey yapılana kadar. Herkes haddini bilerek konuşacak."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Elli metre depar atıp ardayı arkadan "kollayan" semih de, kazıma vuran arda' da hepsi suçlu. Temiz memiz değil.
    Fakat burada konu olan Lugano' nun gerilen ortamın tamamen farkında, attığı o kafa. Arkadan yaklaşıyor, kafa atıyor ve sonra uzaklaşıyor. Hiçbirşey olmamış gibi. Bilinçli yapılan, adi bir provakasyon. Son saniyede fenerbahçenin belki gol atacağı frikiki kullanamamasının, maçın bitememesinin, savaş alanına dönmesinin baş sorumlusu. Sonuna kadar gerilmiş ortamın tamamen farkında olmasına rağmen gidip kafa atıyor adam. Bırakalım onu bunu, bu saatten sonra Lugano' nun aylarca, Semih, Arda, Sabri, Emre B. ' nun da haftalarca ceza alması, kendilerine çeki düzen verilmeden sahalara çıkarılmamaları lazım. psikolojik destek mi olur, yüklü para cezaları mı, dayak mı orasını bilmem. adam olsun bunalr önce. en başta lugano. rezil herif. maç biterken bunu bir oyuncu bilinçli yapıyorsa söze ne hacet. provokasyon öyle değil, böyle olur. maçı da, takım arkadaşlarını da, tribündeki başkanları da herkesi rezil etti. başta fenerbahçe camiası bu futbolcuya, sonra da iki camia bu olayın tüm sorumlularına kendi içinde ceza vermeli. federasyonun cezalarından öte. yazıklar olsun.
    halen kalkıp burada bu yazılanları "kim başlattı" sevdası sananlara, eveleyip geveleyen ve tüm bu olanları normalmiş gibi karşılayanlara ise söylenecek söz de yok, siz ki heralde ne olduğunu nasıl olduğunu anlayamadınız, eveleyip geveliyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre aşık'a yazık oldu bosuna atıldı , Lugano geldiginden beri böyle her pisligi başlatan bir futbolcu , futbolcu demeyede dilimv armıyor , bide Semih demezmi çektim ayırmak için resmen arkadan yumruk atıyor , volkan'ında ne oldugunu biliyoruz yani ne diyelim kafayı yiyen Emre'ye 123242 maç ceza gelir , kafa atan lugano ya kulüpleri tahkime gider 2 maça iner herşey belli be
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayrıca şu küfür olayı artık sıktı. Etmeyen yok kardeşim, burası Türkiye. Yanlış diyende ediyor yeri gelince. O kadar kişinin içinde, o atmosfer de insan kendi takımının oyuncusuna bile küfür ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe Aragones'i bu takıma ne için getirdi ? Disiplinli olduğu için. Şuan Fenerbahçe'de disiplin varmı ? bence '' D '' si bile yok. Sen teknik direktör'ün seni oyundan alıyor diye tavır yapıp gidip direğe tekme atıyorsan bir daha o takımda işinin olmaması gerek.

Avrupada heyecanlı tansiyonu yüksek ne derbiler izliyoruz, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda heyecanlı ve maçta tansiyon olmasa bile ya maç sonunda ya da maç esnasında muhakkak kavga cıkıyor. Kadıköy'de de Alisamiyen'de de bu böyle kimse kendini kandırmasın zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışmasın.

Dünyanın en iyi üçüncü derbisi diyoruz. dünyanın izlediği bir derbi diyoruz. helal olsun bizi dünyaya rezil ettiğiniz için.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

İzlemediğin birşey için konuşma. Bu hareketi kalesine giderken yapıyo. Yani Fenerbahçe taraftarı vardı kale arkasında. Kapalı tarafına dönüpte birşey yaptığı yok. Saçma sapan şeyler söylemeyin.

Videonun tamamını koyda izleyelim o zaman

Lugano olayına hiç şaşırmadım nedense, her zamanki Lugano..

Volkan'a da yazıklar olsun..

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri