Bunlarda Mahallenin korkak çocukları gibi olmus![]()
Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Bunlarda Mahallenin korkak çocukları gibi olmus![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Super foto gercekten
Dünya derbisi diyorlar ya birde.Yazık gerçekten yazık.Kendi evlatlarımız,birbirleri ile kardeş olan futbolcuların maçın stresinden düştükleri duruma bak.
Bizlere profesyonellik dersi veren Roberto Carlos ve Cassio Lincolnü tebrik ediyorum.
Lincoln ve Carlos biz nereye geldik der gibi bakıyorlar fotoğrafta. iyi yakalamışlar bu kareyi tebrikler.
Lugano türkmü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünyanın önemli derbileri hep kavgalı takımlar arasında olanlardır. Bu derbi nin bukadar çok duyulması bu kavgalar sayesinde (yada yüzünden) oldu. İtalya ligindeki derbiler sürekli kavgalı takımlar arasında mesela.
Last edited by Nedvedmania : 13.Nisan.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Asimile olmuş![]()
Dünya derbisi boşuna denmiyor. Dünya da Dünya derbisi diye geçen her maçta bu tarz oLayLar oLur, bu yüzden Dünya derbisidir zaten. Maç sonunda kavga, kırmızı kart oLmasaydı şüpheLenirdim ben.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu mesajı yazdığım için utandım. Yatmıştım vallahi kalkıp bunu düzeltmem gerektiğini hissettim. Emre Aşık'tan özür dilerim. Adam bir araba dayak yemiş birde atılmış oyundan.
Başkada söyleyecek birşey yok zaten. Futboldan çok o böyle yaptı şu şöyle etti, bu böyle vurdu falan uzar gider. Üzmeyin birbirinizi, koca koca adamların yapamadığını siz burada yapın.![]()
Nonda'ya üzüldüm bende![]()
adam oyuna girmesiyle kavga ayırmaya çalışması bir oldu adamın ya![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Tercüman Samet'in kafaya bir cisim gelmiş.Hastaneye kaldırmışlar.8 dikiş atılmış.
Şu yorum bile yapılacak seviyedeyse artık söylenecek fazla birşey de yok.Şu durumda bile Cihan, sen Lugano'ya laf atıyorsun "Türk mü ?" diye.
Olay bitmiştir, az bile yapıyorlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kavgayı bir kenara atalımda ,
Maçta yardımcı hakemin sürekli , ofsayt olmayan pozisyonun bazılarını kesmesi bizleri çıldırttı hakem çok kötüydü gerçekten .
.
.
.
Last edited by Vieri : 13.Nisan.2009 at 00:12 Reason: lütfen karşı takıma saygı
Maçın ortasında faul olduğunda Aragones kulübeye sahanın içinden koşarak geçti ya koptum orda![]()
Lugano'nun açıklamarı dikkatimi çekti.
Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.
Lugano'nun hiçbir kelimesine inanmıyorum kusura bakmayın , bence yalan söylüyor.
@Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.
Bu sözleri sarf eden adamdan ne beklersin ? bide üstüne üst'lük kafa atım diyor ya büyük bi ceza alması lazım bence Luganonun
Hiç beklemediğim oyunculardan çirkef hareketler. Her iki takımda da hatalar var.
Maç gelecek olursak;
sıkıcı bir maçtı. Ortada geçti, iki takımda az da olsa bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.
Tabiri caizse, birbirlerine oynadılar.
Gerçekten helal olsun sana abi. Türk futbolunu tek kalemde bitirebildin ''amatör'' gibi bir laf kullanabildin tek fotoğrafa.
Bu olayların daha fazlası avrupa ülkelerinde de oluyor. En yakın örnek İtalya'yı verebilirim. Dünyanın bir çok ülkesinde de olan olaylar.
Evet, kara bir gece olabilir. Olayı bu kadar abartmanıza saatlerce anlam veremiyorum. Çıkan olay her derbide olan itişmeler kartlar kavgalar ama ne olduysa bu gece oldu 2 saatte Türk futbolunu Türk sporcuları yerle bir ettiniz gerçekten hepinize helal olsun. Hayretler içinde 2 saattir sizi izliyorum buradan.
İstediğiniz kadar tepki gösterebilirsiniz, lafımın arkasındayım.
Sahada yapılanların bir farklısını burada forumda yapıyorsunuz.
Ayrıca ''Çok Profesyonel'' dediginiz Carlos ve Lincoln'ün geçmişini hatırlıyalım isterseniz , Schalke deyken leverkusenli futbolcuya yumruk atmıs ve Türkiyede yardımcı hakeme ''P.tana '' tam olarak bilmiyorum yabancı bir küfür etmiş adamları 2 dakikada profesyonel yaptık![]()
Fenerbahçe zaten yarış bitti en azından Galatasaray'a yenilmeyeyim mantığıyla oynadı. Galatasaray'da kondisyonu 20 dakika yettiğinden ancak bu kadar tempo yapabildi maçı kazanabilmek adına... Bu süreçte gelecek bir gol maçı koparabilir yada beklediğimiz bol gollü derbiyi getirebilirdi.
En iyi hakem olarak görünen Fırat Aydınus sürekli derbilere atanıyor. Semih'in yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Selçuk'un arkadan yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Emre, Carlos'u düşürüyor onada sarı kart yok. Sabri itirazın artık suyunu çıkarıyor onada ses yok.
Sonra aklın bu pozisyonlarda kalıyor ve ucuz sarı kartlardan birini Selçuk'a ilerleyen dakikalarda da Emre'ye veriyorsun. Tabi Selçuk'a verdiğin ucuz kart elinde patlıyor çünkü ne Ümit'e yaptığı harekette nede direğe vurduğu tekmede kart gösterme cesaretini kendinde bulamıyorsun.
Yanlış kalkan bayraklar, Deivid'in yaptığı penaltı. Emre ve Sabri arasındaki gerginlik. Lugano kafayı atıyor kırmızıyı veremiyorsun.
Herşeyin bir başlangıç noktası vardır. Böylesine ciddi bir maçta bu kadar rahat bırakırsan sahayı ve verdiğin yanlış kararlarla gerersen zaten gergin olan bir maç bu noktaya gelir. Herşeyin tamamen özeti budur.
Yukardaki herşeyden vazgeçtim. Lugano'nun attığı kafaya kırmızı verseydi. Lugano'ya Galatasaraylı futbolcular diklenmeyecekti. Kazım gelmeyecekti, Arda gelmeyecekti, Semih gelmeyecekti. vs. vs. vs.
Bir hakemin maça etkisi budur. Oyuncularda çıkardıkları bu kavga ile hakemi tertemiz hale getirmiş, kendilerini rezil etmişlerdir.
Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin'e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk'un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan'ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel'e hastanede 8 dikiş atıldı.
Fenerbahce.org
Gökhan ve Samet'e geçmiş olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti