Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bunlarda Mahallenin korkak çocukları gibi olmus
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Super foto gercekten

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Son derece manidar bir fotoğraf;

Türk futbolcusunun amatörlüğü bence bu resmin başlığı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Dünya derbisi diyorlar ya birde.Yazık gerçekten yazık.Kendi evlatlarımız,birbirleri ile kardeş olan futbolcuların maçın stresinden düştükleri duruma bak.

Bizlere profesyonellik dersi veren Roberto Carlos ve Cassio Lincolnü tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Türkler birbirini yiyo, yabancılar keyfini sürüyo diyebiliriz herhalde.. bu resmi çeken ödül verilmeli bence..

Adamlar disiplinli ve profesyonel.Zamanında Lincoln kaşındı ama dersini aldı.(: Carlos'u bi kavgada düşünemiyorum.Yakışmaz zaten..İkisi de en iyisini yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lincoln ve Carlos biz nereye geldik der gibi bakıyorlar fotoğrafta. iyi yakalamışlar bu kareyi tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Lugano türkmü ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Dünya derbisi diyorlar ya birde.Yazık gerçekten yazık.Kendi evlatlarımız,birbirleri ile kardeş olan futbolcuların maçın stresinden düştükleri duruma bak.

Bizlere profesyonellik dersi veren Roberto Carlos ve Cassio Lincolnü tebrik ediyorum.
    Dünyanın önemli derbileri hep kavgalı takımlar arasında olanlardır. Bu derbi nin bukadar çok duyulması bu kavgalar sayesinde (yada yüzünden) oldu. İtalya ligindeki derbiler sürekli kavgalı takımlar arasında mesela.
    Last edited by Nedvedmania : 13.Nisan.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Asimile olmuş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya derbisi boşuna denmiyor. Dünya da Dünya derbisi diye geçen her maçta bu tarz oLayLar oLur, bu yüzden Dünya derbisidir zaten. Maç sonunda kavga, kırmızı kart oLmasaydı şüpheLenirdim ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Lugano türkmü ?
    Resimdeki karede, Arda ve Semih yumruklaşırken Lincoln ve Roberto Carlosun bu olaya şaşkınlıkla bakması Türk futbolcularımızın amatörlüğünü göstermektedir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    36 yaşındaki Emre fitili ateşledi saha fena karıştı son dakikada.
    Bu mesajı yazdığım için utandım. Yatmıştım vallahi kalkıp bunu düzeltmem gerektiğini hissettim. Emre Aşık'tan özür dilerim. Adam bir araba dayak yemiş birde atılmış oyundan.

Başkada söyleyecek birşey yok zaten. Futboldan çok o böyle yaptı şu şöyle etti, bu böyle vurdu falan uzar gider. Üzmeyin birbirinizi, koca koca adamların yapamadığını siz burada yapın.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Nonda'ya üzüldüm bende

adam oyuna girmesiyle kavga ayırmaya çalışması bir oldu adamın ya
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tercüman Samet'in kafaya bir cisim gelmiş.Hastaneye kaldırmışlar.8 dikiş atılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu yorum bile yapılacak seviyedeyse artık söylenecek fazla birşey de yok.Şu durumda bile Cihan, sen Lugano'ya laf atıyorsun "Türk mü ?" diye.

Olay bitmiştir, az bile yapıyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Tercüman Samet'in kafaya bir cisim gelmiş.Hastaneye kaldırmışlar.8 dikiş atılmış.
    Kanyak şişesi gelmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kavgayı bir kenara atalımda ,

Maçta yardımcı hakemin sürekli , ofsayt olmayan pozisyonun bazılarını kesmesi bizleri çıldırttı hakem çok kötüydü gerçekten .
    .
    .
    .
    Last edited by Vieri : 13.Nisan.2009 at 00:12 Reason: lütfen karşı takıma saygı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın ortasında faul olduğunda Aragones kulübeye sahanın içinden koşarak geçti ya koptum orda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu yorum bile yapılacak seviyedeyse artık söylenecek fazla birşey de yok.Şu durumda bile Cihan, sen Lugano'ya laf atıyorsun "Türk mü ?" diye.

Olay bitmiştir, az bile yapıyorlar.
    Memedov anlamış zaten ne demek istediğimi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lugano'nun açıklamarı dikkatimi çekti.
    Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ayağına bastılar diye kafa atıyorsa diğer maçlar Lugano neler yapıyor rakiplerine o zaman onların Lugano'yu öldürmeleri lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dünya derbisi boşuna denmiyor. Dünya da Dünya derbisi diye geçen her maçta bu tarz oLayLar oLur, bu yüzden Dünya derbisidir zaten. Maç sonunda kavga, kırmızı kart oLmasaydı şüpheLenirdim ben.
    Orası da doğru. Türk Futbolunun ayıbı falan deniyor da daha dün Lazio Roma macında da 4 kırmızı kart, kavgalar falan oldu. Keske olmasa ama durum bu, oluyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Orası da doğru. Türk Futbolunun ayıbı falan deniyor da daha dün Lazio Roma macında da 4 kırmızı kart, kavgalar falan oldu. Keske olmasa ama durum bu, oluyor işte.
    o maçlarda bombalar patlıyodu bizim arkadaşlar o sese hayran kalıyolardı hatta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ceza sahası içi. Herkes afedersin kıç kıça elbette birbirinin ayaklarına basma durumları olacak. Bu gayet normal birsey. Ayagıma bastı diye kafa atacaksan rakibe her mac 1 2 kafa atman lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lugano'nun hiçbir kelimesine inanmıyorum kusura bakmayın , bence yalan söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu sözleri sarf eden adamdan ne beklersin ? bide üstüne üst'lük kafa atım diyor ya büyük bi ceza alması lazım bence Luganonun

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Hiç beklemediğim oyunculardan çirkef hareketler. Her iki takımda da hatalar var.

Maç gelecek olursak;

sıkıcı bir maçtı. Ortada geçti, iki takımda az da olsa bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Tabiri caizse, birbirlerine oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten helal olsun sana abi. Türk futbolunu tek kalemde bitirebildin ''amatör'' gibi bir laf kullanabildin tek fotoğrafa.

Bu olayların daha fazlası avrupa ülkelerinde de oluyor. En yakın örnek İtalya'yı verebilirim. Dünyanın bir çok ülkesinde de olan olaylar.

Evet, kara bir gece olabilir. Olayı bu kadar abartmanıza saatlerce anlam veremiyorum. Çıkan olay her derbide olan itişmeler kartlar kavgalar ama ne olduysa bu gece oldu 2 saatte Türk futbolunu Türk sporcuları yerle bir ettiniz gerçekten hepinize helal olsun. Hayretler içinde 2 saattir sizi izliyorum buradan.

İstediğiniz kadar tepki gösterebilirsiniz, lafımın arkasındayım.

Sahada yapılanların bir farklısını burada forumda yapıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayrıca ''Çok Profesyonel'' dediginiz Carlos ve Lincoln'ün geçmişini hatırlıyalım isterseniz , Schalke deyken leverkusenli futbolcuya yumruk atmıs ve Türkiyede yardımcı hakeme ''P.tana '' tam olarak bilmiyorum yabancı bir küfür etmiş adamları 2 dakikada profesyonel yaptık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe zaten yarış bitti en azından Galatasaray'a yenilmeyeyim mantığıyla oynadı. Galatasaray'da kondisyonu 20 dakika yettiğinden ancak bu kadar tempo yapabildi maçı kazanabilmek adına... Bu süreçte gelecek bir gol maçı koparabilir yada beklediğimiz bol gollü derbiyi getirebilirdi.

En iyi hakem olarak görünen Fırat Aydınus sürekli derbilere atanıyor. Semih'in yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Selçuk'un arkadan yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Emre, Carlos'u düşürüyor onada sarı kart yok. Sabri itirazın artık suyunu çıkarıyor onada ses yok.

Sonra aklın bu pozisyonlarda kalıyor ve ucuz sarı kartlardan birini Selçuk'a ilerleyen dakikalarda da Emre'ye veriyorsun. Tabi Selçuk'a verdiğin ucuz kart elinde patlıyor çünkü ne Ümit'e yaptığı harekette nede direğe vurduğu tekmede kart gösterme cesaretini kendinde bulamıyorsun.

Yanlış kalkan bayraklar, Deivid'in yaptığı penaltı. Emre ve Sabri arasındaki gerginlik. Lugano kafayı atıyor kırmızıyı veremiyorsun.

Herşeyin bir başlangıç noktası vardır. Böylesine ciddi bir maçta bu kadar rahat bırakırsan sahayı ve verdiğin yanlış kararlarla gerersen zaten gergin olan bir maç bu noktaya gelir. Herşeyin tamamen özeti budur.

Yukardaki herşeyden vazgeçtim. Lugano'nun attığı kafaya kırmızı verseydi. Lugano'ya Galatasaraylı futbolcular diklenmeyecekti. Kazım gelmeyecekti, Arda gelmeyecekti, Semih gelmeyecekti. vs. vs. vs.

Bir hakemin maça etkisi budur. Oyuncularda çıkardıkları bu kavga ile hakemi tertemiz hale getirmiş, kendilerini rezil etmişlerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin'e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk'un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan'ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel'e hastanede 8 dikiş atıldı.

Fenerbahce.org

Gökhan ve Samet'e geçmiş olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri