Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Son yillarda izledigim en zevksiz GS-FB maciydi. 2 takim da neden sampiyonluk yarisindan koptuklarini bu macta net bir sekilde gösterdiler herkese. Artik bu mactan sonra 2 takimin da sampiyonlugu haketmedigini herkes anlamistir. Bir de GS-FB maclarina dünyanin en büyük derbilerinden birisi diyoruz. Böyle derbi olmaz arkadas. En son hangi derbide, 2 takim da harika oynadi, süper keyifli bir mac izledik diyebiliyoruz ? En son hangi derbi olaysiz, hakem hatalari olmadan gecti ? Bunlar bizim futbol cahili bir ülkede yasadigimizdan dolayi kaynaklaniyor. Yöneticiler yaptiklari demeclerle ortaligi karistirirlar, hakemi baski altina almaya calisirlar. Futbolcular rezil oynadiklarinda hakeme oynamaya calisirlar, rezil futbolun üstünü örtebilmek icin(tipki bugün oldugu gibi). Teknik direktörlerin hatalari da konusulmaz bu durumda. Yönetim cikar mac sonunda hakeme sallar, taraftarlarin gönlünde taht kurar. Bütün sucu TFF'ye, MHK'ya, hakemlere atariz, ama sucu kendimizde aramayiz. Bu yüzden zaten takimlarimiz bu kadar yetersiz.
Normal bir yönetim kurulu, mactan sonra cikar oyunculara para cezasi verir, teknik direktörü sert bir sekilde uyarir. Mactan sonra kendinde de kabahati arar. Sampiyonluk yolundaki en önemli mac bu, ama futbolcular sahada futboldan baska herseyi yapiyorlar. Rakip takima dalip, taraftarlari gaza getiriyorlar, hakeme oynayip, yine taraftarlari gaza getiriyorlar. Sonrasinda saha kapatildiginda, yönetim isyan ediyor. Eee bak suc kimde ?
Hakem hatasizdi demiyorum, ama hata sirf onda degil, bütün herkeste. Yönetim, teknik direktör, futbolcular herkes suclu. Bir sezon bosuna gitti, bir daha sampiyonlar ligine katilamayacagiz büyük ihtimalle. Bunun sorumlulari ile görüsülmeli, gerekirse yollar ayrilmalidir. Takkeyi öne koyacan, düsünecen baskan ! Böyle hatalarla kulüp tabi ki gelismez ekonomik yönden. Simdi stat kapanacak, yine Galatasaray'in zararina olacak.
Neyse, bu macla beraber bu sezon sampiyonluk yarisindan koptuk. Sampiyonlar ligi sansi da cok zor. Artik 3.lük icin mücadele etmeliyiz. Tabi oyuncular da bu mücadele istegi varsa ! Bu basarisizligin sorumlularina tesekkürlerimi sunarim ...
Mesaj Yetkileri