Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Yazık...
öncelikle şunu söylemek istiyorum: keşke bunları değil de maçı konuşsaydık. hatta ve hatta bu kadar olay yaşanana kadar galip gelmeyi de geçtim yenilseydik de yine MAÇI konuşabilseydik olayları değil yani...
lugano demeçlerinde "emre aşık ayağıma bastı bu yüzden kafa attım" diyor. ya ben futbolu yanlış biliyorum ya da bu adam futbolu çok iyi biliyor. birader futbol ayakla oynanmıyor mu? ikili mücadelelerde, şut çekerken araya girişlerde kısacası pozisyonlarda birbirinizin ayaklarını ezmiyomusunuz zaten? o zaman her maçta herkes birbirine kafa atar. bu kadar talihsiz bu kadar karaktersiz bi açıklama var mı ya?
gelelim emre belözoğlu ve aziz yıldırım’a.. aziz yıldırım’ın dün 5 sene sonra ali sami yen stadyumu’na gelmesi kesinlikle ortalığı kızıştırmaya yönelik bir harekettir. çünkü o da biliyor herhangi anormal bi durumda küfür yiyeceğini ve takımımızın ceza sınırında olduğunu böyle bi küfür durumunda da sahamızın direk kapatılacağını. ama hala anlayamıyo ki biz sahayı kapatınca daha iyi oynuyoruz. (bkz: geçen seneki durum) emre belözoğlu da aynı. korner atmaya bilinçli olarak kendi gidiyor ve topu koyduktan sonra 10 dk bilinçli olarak bekliyor. yeterki bişeyler yağdırsınlar diye.
hep fenerbahçe’den konuştum bu zamana kadar sanırsam çuvaldızı bize batırmanın vakti geldi:
bu sabri beni daha ne kadar deli edecek ya da daha ne kadar kendini bişey sanıp bi havalarda gezicek bilmiyorum. maçın başından sonuna kadar emre belözoğlu’yla dalaşan tek adam vardı: sabri! yani şu takımın sağ beki olmadığı için sabri’ye muhtaç olduğundan dolayı gerçekten ve gerçekten çok üzülüyorum. yazık günah!
aslında hakem fırat aydınus sabri’yle emre belözoğlu’nun ilk dalaşmalarında kartları havada uçustursaydı bu dalaşmalar olur muydu onu bilemiyorum.
son dakikalarda gelişen olaylarsa başta da söylediğim gibi tamamen lugano’ya aittir ve profesyonel futbol denetleme kurulu lugano’ya bu yüzden ağır ceza vermelidir. ayrıca bu cezalar arda ve semih’e uygulanmalıdır çünkü karşılıklı resmen yumruk yumruğa dalaşmışlardır. burada en az ceza alması gereken emre aşık’tır. çocuğun o pozisyon esnasında bişi yaptığını da görmedim ama enteresandır fırat aydınus kırmızı kart çıkardı ona da.
bu saatten sonra da bu sezona değil artık geleceğe önümüzdeki sezona bakılmalıdır. bu maçla beraber bu lige havlu atılmıştır. en azından benim fikrim böyledir açık söylemek gerekirse.
100 yıl olmuş derbi başlayalı. böyle derbi olacaksa da bence hiç olmasın..
bir derbiyi daha ali sami yen’de hasarla atlattık.
hepimize geçmiş olsun...
Mesaj Yetkileri