1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 30 Hafta | Samsunspor - Diyarbakırspor

Hybrid View

Vaay be Samsun nasil yendi ya ben Diyarbakir maci alir farki 7ye cikarip 2.ligi garantiler diye dusunuyordum ama Samsununda yeri cok rahat deildi bu galibiyet Altaya ve Manisaya yaradi ...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Vaay be Samsun nasil yendi ya ben Diyarbakir maci alir farki 7ye cikarip 2.ligi garantiler diye dusunuyordum ama Samsununda yeri cok rahat deildi bu galibiyet Altaya ve Manisaya yaradi ...
    Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.
    Bir Dost

Hellbells

[QUOTE=Hellbells;1430724]Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.[/QU

Ben Diyarbakirin formu ve zirveye yaklasma gibi nedenlerden dolayi soyledim yoksa Samsunun kendi evinde guclu oldugunu biliyorum

Mesaj Yetkileri