Originally Posted by
perpetua
O zaman bu yazilanin yeri arastirma bolumu mu, futbol bolumu mu diye sormaktan alikoyamiyorum kendimi.
aslında söylediğin doğru fenerbahçe bölümü içinde benzeri bir durum oldu...yazdığım yazı araştırma bölümünden çok futbol bölümüne ait durdu farkındayım...
tabi bende nereye yazacağım konusunda teredditim oldu ancak futbol bölümünden ise araştırma bölümünü tercih ettim..
sebebi ise şu üstad..
futbol bölümünde maç analizi var...maç içerisinde gelişen olaylar...aslında burada ben maçtan çok takımların hangi halde olduklarının tespitini elimden geldiğince yapmak istedim..
şimdi şöyle diyelim...takımın hocasıyla kadrosundaki stoperinden forvetine kadar oyuncuları ile analiz edilmesinin araştırmaya katkı sağlayacağı düşüncesindeyim..örneğin emrenin posizyon hataları yapması (katılmayanlar olabilir bence yaptı) kewellın 70 dakikalık kondisyonu ardanın sevilen bir oyuncu olması Teknik direktörün hucum futbolu oynatmaması..
aslında hepsi araştırma için bir veri..belki doğrudan şöyle olsun diye bir gözlem değil ama hepsi birer gözlem..
dediğim gibi amacım maçı tartışmak değil fenerbahçeninde Galatasarayında şuan içerisinde bulunduğu durumu kendi nazarımca ortaya koymak..
zaten kaç gündür araştırma bölümüne fazla yazı yazılmıyor sizde görüyorsunuz..birde buna çok katı sınırlar koymayalım diye düşünüyorum tabii takdir sizlerin...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali