1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Federasyon sonunda derbi için konuştu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

arkadaşım Sen izledinmi görüntüyü ? adam kalesine giderken yapıyo. Kale arkasında Fenerbahçe taraftarları var. Saçma sapan konuşup duruyosunuz. Tahrik olacak birşey arıyodu tribünler Volkan'ın öyle birşey yaptığını görünce tahrik oldular.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    arkadaşım Sen izledinmi görüntüyü ? adam kalesine giderken yapıyo. Kale arkasında Fenerbahçe taraftarları var. Saçma sapan konuşup duruyosunuz. Tahrik olacak birşey arıyodu tribünler Volkan'ın öyle birşey yaptığını görünce tahrik oldular.
    Kimin sacma konuştuguna sen mi karar veriyorsun ? Bana göre de sen sacma konuşuyorsun. Videoyu ac izle bakalım kapalıya dönüp ne yapiyor volkan? Tahrik olacak birsey arayan da o kavga oldugu anda zaten direk olurdu merak etme sen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İzledim de konuşuyorum heralde. Sen git birdaha izle. Sanki kale arkasında full fenerli var. İyi bak bakalım Fener tarafınamı bakıyor galatasaray tarafınamı ?!. İzlemek isteyen gitsin lig tv nin sitesinden izlesin. Açık ve net şekilde tribünlere dönüp yapıyor hareketi. Aynı video dada taraftarlara yakın çekim var. Tribünlerin hepsi volkana küfrediyor. Niye acaba ? Durup dururkenmi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri