Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Eskişehir'de Batuhan krizi!

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Adamın Keyfine Bak Be Üç Taneyi Birden Götürüyor Şaka Bir Yana Yaptığı Hiç İyi Birşey Değil Ama Gençliğine Vurup Bağışlanmalı Diyorum Batuhanında Kendine Çeki Düzen Vermesi Lazım Çok Büyük Bir Yetenek Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Batuhan bu kafayla Beşiktaş'a zor döner...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    vakaka Muhteşem bir fotoğraf

Şaka bir yana, ben hala affedilmesinden yanayım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tipe baksana zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yuhh yahu bu ne böyle Fenerbahçe maçından önceki geceyse bu Batuhan'ı Fenerbahçe maçındaki performansından dolayı tebrik etmeli ve cezayı kaldırıp prim vermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Küçükken aynı bizim Eralp gibiymiş Büyüyünce de değişmemiş resme bak Tip kaymış zaten.Ne içtiyse o kadar (:

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yuhh yahu bu ne böyle Fenerbahçe maçından önceki geceyse bu Batuhan'ı Fenerbahçe maçındaki performansından dolayı tebrik etmeli ve cezayı kaldırıp prim vermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ülkemizde olmuyor böyle şeyler..Bu maçtan önce kamp olayı ülkemize gelen bir çok yabancıyı şaşırtmıştır..Avrupa'da adam evinde kalıp maça gelirken bizde maçtan önce kampa girmeler falan bu tür olaylar meydana geldiği zaman tepkidogmasına neden oluyor..haklı veya haksızlıgını tartışmıyorum..bence olagan şeyler yapılabilir..gerekli dersi yönetim olarak verdikten sonra..Rooney her hafta bunu yapıyor bizim Batuhan bi kere yapsa ne olur yani

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence Rıza Hoca mükemmel bir işe imza attı.Onu en sevdiği şey olan futboldan uzak tutuyor.Oda anlayacak neyin ne olduğunu...

Bu olayın tüm Türkiye'ye yansımasıda iyi oldu.Artık bundan sonra en ufak bir şeyinde kellesinin uçacağını biliyor.Çok iyi oldu böyle bir kaç hafta sonra alır zaten Rıza Hoca kadroya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan Karadeniz'in süresiz kadro dışı bırakılma cezasının affedildiğini söyledi.

Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, başarılı bir futbolcu olan Batuhan Karadeniz'i bir daha hata yapmaması konusunda uyardığını kaydetti.

Batuhan Karadeniz'in 17 yaşında genç bir oyuncu olduğunu ifade eden Çalımbay şöyle konuştu:

''Batuhan'ın iyi bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz, ancak zaman zaman böyle şeyler oluyor. Yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezası affedildi. Ancak, bir daha böyle şeyler yapmamak şartıyla. Batuhan'da bir düzelme göremezsek göndeririz. Batuhan'a (ya iyi bir futbolcu olursun ya da gittiğin barda koruma olursun) dedim. O da iyi bir çalışmayla takımının kazanması için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceği yönünde bizlere söz verdi. Bu onun için iyi bir ders oldu. Batuhan yönetimden, teknik kadrodan ve futbolcu arkadaşlarından özür diledi. Batuhan da Eskişehirspor'da uzun yıllar kalmak istiyor. Batuhan'a 150 bin Lira para cezası uygulandı. Bu kesin.''

Ankaragücü maçının kendileri için çok önemli olduğuna da değinen Çalımbay, ''Deplasmanda karşılaşacağımız Ankaragücü maçı bizim için final niteliğinde. Bizim için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor maçları önemli değil. Önemli olan kalan maçlarımızda puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek'' dedi.

Çalımbay, bir gazetecinin kulüpte maddi sıkıntı olup olmadığı yönündeki sorusuna karşılık, ''Her takımda olduğu gibi Eskişehirspor'da da maddi sorunlar var. Ancak bunları dert etmiyoruz. Biz maçlarımıza bakıyoruz'' diye konuştu.

AA

Nesil
    2006

Mecbur affedicekler düşme tehlikesi var

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by fm26mer View Post
    Mecbur affedicekler düşme tehlikesi var

Ne olursa olsun affetmemeleri lazımdı Ömer. Kendi tükürdüklerini yaladılar. Böyle bir yönetim görmedim ömrüm boyunca. 2 olumlu iş üst üste yapmadılar daha. Hele ki Rıza Hoca'ya hiç yakıştıramadım bu olayı... Ayrıca şu an pota bulunan takımlardan düşmicek takımlar arasındayız diğerlerinin fikstürlerine baktığımız zaman...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma Mustafa, bence çok iyi bir iş başardılar. Zaten yetenekliydi şimdi kendini affettirme hırsı ile dahada ileriye gidicek ben inanıyorum. Çok doğru bir iş.

Batuhan'a ihtiyaçları olmasa idi eminim cezasını kaldırmazlardı ancak Eskişehirden başka bir oyuncu aynı şeyi yapsa ne olacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Batuhan bütün takım arkadaşlarından tek tek özür dilemiş.Ve takım arkadaşları Rıza Hoca'dan affetmesini istemiş.Bu önemli bir olay...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri