Helal olsun abi süper yapmışın takımı,Böyle devamBu arada kupada elendigine üzülme bjk'ye 4 atman yeter be abi
![]()
Helal olsun abi süper yapmışın takımı,Böyle devamBu arada kupada elendigine üzülme bjk'ye 4 atman yeter be abi
![]()
malatyAdana!
Hemsehrim.Bu daha Başarı Degil
Yeni Sezona Sözleşmesi Biten OYunculara Saldırdım
Onları Görünce Asıl AGzınız Acıkta Kalacak
Sahsen ben Aldıgıma Sasıyorum
![]()
Bu Arada Rekabet İYidir Yineliyorum Keşke Kapatmasaydın
sertanbaba müthiş,,, abi..
Saolasın Sertan'ım.Nerelerdesin Yahu
Üzülmüyorum zaten Bjk BizimKi kadar Zorlanmadı Hiç Bir Rakipte Bizden Önceki Kupa Basında Fenere 6 AttılarPapi44 Helal olsun abi süper yapmışın takımı,Böyle devamBu arada kupada elendigine üzülme bjk'ye 4 atman yeter be abi
![]()
Ama bizden 4 yediler Mutluyum Performansımızdan
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Lig Ödülleri
Adeta Ambargo Koyduk![]()
Odulleri gec. Transferlere gel.
geliyo birazdan![]()
Hadi bekliyoruzzzz c.ronaldooooo
Yok O KadarDa Degil![]()
Onu Ancak 37Yasında Veteran Oldugunda Alabiliriz.![]()
Simdi 17 Adet Trasnfer Ss Si Geliyo Sıkı Durun Sok OlacaksınızYine Flash Transferlere İmza Attık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞanlıurfaSPor Bu Yıl SampiyonLuga OYnamak İcin Hiç biR fedakarlıktan kacınmayarak Gelmeyecek Oyuncuları Getirmeyi Basardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bitmedi transfer şov devam ediyo
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Nisan.2009 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
süper transferler ama biraz adaptasyon sorunu yaşayabilirsin bunuda kısa zamanda çözeceğiğnden enimim.
BoL Hazırlık macı Yaparak ASarız Diye Düşünüyorum
Bu Yıl Avrupayı Hedef Olarak Koyduk Ama inş. Uyum Sorunu olmazda SampiyonLugu İlk Yılımızda Yasarız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞanlıurfaSporda Revizyon Bitti
Veteran Oyuncularımızdan Emre Aşık Ve Mohamed Ali Kurtulus ARtık Takımda Antrenör Olarak Calısacaklar Kamuoyuna Duyrulur
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Nisan.2009 at 14:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferi Kapattık Gelen Ve Takımdan Ayrılan Oyuncular
Taraftarlar Flash Transferler Sonrası Kombinelere Saldırdı.
Gecen yıl 9000 Kişiyle OYnadıgımız Stadımızda Bu Yıl 2 Ye Katladık 15000 Ortalama SeyirciYle Cıkıcaz MAclara .![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırlık Kampı Cok Güzel Gecti Uyum Sorunu Görmedim Takımda ama Sonucta Hazırlık Macı İdi. iNş. Ligde Sorun Yasamayız .
Evet arkadaşlar şimdi cıkmam gerek gece görüşürüz
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Nisan.2009 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam ronaldo'yu da al![]()
1.Transferler Süper
2.Ali Turan Kayserideki Ali mi ?
3.Şampiyon Olacaksın
Last edited by Papi44 : 14.Nisan.2009 at 17:04
malatyAdana!
Hocam transferler süper valla hersi falan harika![]()
gerçekten çok iyi transferler yapmışşın
Transferler cok iyi Turgay. Ozellikle Volkan Yaman ve Yusuf Hersi
Umarim adaptasyon sorunu yasamazlar ve sampiyon olursun
Hazırlık kampın güzel geçmiş
Yok Kardesim Onu Ancak Veteran Olunca Alabilirim
1.Saol Tşk EderimPapi44 1.Transferler Süper
2.Ali Turan Kayserideki Ali mi ?
3.Şampiyon Olacaksın![]()
2. Kayseridek Ali
3. Benim Hedefim De o![]()
tolga_001 Hocam transferler süper valla hersi falan harika![]()
Saolun arkadaşlarAlexandrePato gerçekten çok iyi transferler yapmışşın
Onları almak iCin yarım Saat UgrastımMaliKaya Transferler cok iyi Turgay. Ozellikle Volkan Yaman ve Yusuf Hersi
Umarim adaptasyon sorunu yasamazlar ve sampiyon olursunTabikide Sampiyon Biz olacaz İnş.
![]()
SaolasınaliCHaN_FM Hazırlık kampın güzel geçmiş![]()
ARKADAŞLAR DÜN GECE ORTAK KARİYER AÇTIGIMIZDAN OYUNDA İLERLEYEMEDİM. ŞİMDİ GİTMEM GEREK GECE GELİNCE SABAHA KADAR OYNARIM BÜYÜK İHTİMALLE KENDİNİZE İYİ BAKIN
herşey mükemmel geçmiş. Söylecek söz kalmamış. neyse maçları oynada ondan sonra yorumlarımızı yapalım. Başarılar...![]()
eee ssler nerde sesin soluğun kesilmiş abibu arada Ali turan süper transfer
malatyAdana!
kariyerini okumaya gec basladim ama bi solukta okudum gene dokturuyon valla helal olsun bi senin bide huseyin hocanin kariyerini okuduktan sonra icime fm oynama sevki geliyo valla bravo..hersi transferin bence muthis gol krali olur diye dusunuyorumbasarilar super ligde
![]()
başarılar dilerim tsl'de
süpersin cl bizi bekliyor gelicek sezon
süpersin turgay 1 gün yoktum neler yapmışsın ligi götürmüşsün kardeşim TSL de inş. iyi yerlere gelirsin !! transferler süper bu arada
Hocam cristiano ronaldo değil
Şu yılın kovası seçilen eskiden rüştü'ye beşliklerden gol atan ronaldo'yu diyorum![]()
Saolunda Arkadaşlar Kaç Gün Yoktum Bu Gece İnş. Ss Atacam
Kardesim Hastam Var Ondan Giremiyorum Bu Gece inş. Ss ATacamPapi44eee ssler nerde sesin soluğun kesilmiş abibu arada Ali turan süper transfer
ahmetokur29kariyerini okumaya gec basladim ama bi solukta okudum gene dokturuyon valla helal olsun bi senin bide huseyin hocanin kariyerini okuduktan sonra icime fm oynama sevki geliyo valla bravo..hersi transferin bence muthis gol krali olur diye dusunuyorumbasarilar super ligde
![]()
saolasın Kardesim..
Saolasın Kardesimfifacanbaşarılar dilerim tsl'de
süpersin cl bizi bekliyor gelicek sezon
inş..
Saolasın KaRDesim.. .)tarikkosüpersin turgay 1 gün yoktum neler yapmışsın ligi götürmüşsün kardeşim TSL de inş. iyi yerlere gelirsin !! transferler süper bu arada
HaygaryHocam cristiano ronaldo değil
Şu yılın kovası seçilen eskiden rüştü'ye beşliklerden gol atan ronaldo'yu diyorum![]()
Yok KArdesim Takıma Bu Yıldan SOnra Veteran Almicam![]()
evet arkadaşlar gecikme icin herkesten özür dilerim..
Ve İste Yeni Ssler..
Son Dakika YıLDıray Bastürkü Takıma KAzandırdık
OYuncu Free Kaldıgından Bonservisi Bedaya Geldi
Tarihimizde İLk Defa Süperligde Mücadele Edecegiz Ve Cıktıgımız İlk Sezon Olmasına Ragmen Medya Bize 13.lügü Layık Görüyo![]()
Takımımızın Gücünü Herkes Kabullenmiş Gİbi Ama Bizim Hedefimiz İlk Yıl Kadro İtibari İle SampiyonLuk
Yürü be helal be 3 sezonda alt üst ettin TSLyi![]()
Eyw. Kardeşim Saolasın
Arkadaşlar Suan Laptopun Baglantısında Sorun oLdugundan Oyunu Laptopta OYnayıp Masaüstünden Atıyorum Ondan Gecikme oLabilir Özür Dilerim Şimdiden
Tarihimizde iLk Tsl macında Yenik Düştük Fakat Kazanmayı Bildik
Baskıyı 2. Yarı Kurduk Golüde BUlduk Fakat Kazanamadık Sahamızda 1 Puana RAzı oLduk
Üstün oynayamadık Baskı Kurmaya Calısırken Baskı Yedik 3 Uzaktan Mükemmel Gol Attı Rakibimiz Ve Yenildik.. Üzgünüz
Geceye Damga Vuracaktık Ama oLmadı Yeni Taktik Yapımında oLdugumdan Skor Beni Sevindiriyo Oynanan Oyun SüperDi1 Puana Razı Olduk
Türkiye Kupası Ön Eleme Macında Nobrenin Eşliginde Adanasporu 3.-0 La gectik MuTluyuz
Taktigim Oturdu Gibi Nobrenin Sahane Bitiriciligi İle Ankarasporu 3-0 La Ezdik GecTik Cıkısımız Sürecek Fakat Cezalı Ve Sakat OYuncular Cogaldı Takımda İnş. Rotasyona Sürüklemez Bizi
Ligde İstedigimiz Yerde Degiliz
Cıkıs Yakalayarak Hakettigimiz Yerde Bitirmeyi Hedefliyoruz
Dümenin Basına Yine Nobre Gecti SAha İcindeki SoruMLuLuk Onda Ve Takım Ona Uydukca Cok Rahat Oynuyoruz
Konya Sporu Kendi Sahamızda Net Skorla Gectik Mutluyuz
Fortis Tk Grubumuz Lider CIkmak İstiyoruz
kardesim masaallah ben bir sezon bitirine kadar se 3 sezon geciyosun![]()