1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kupalarda Ambargo Zamanı (Parma 3. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Zaragozada 2. ligdeyken takımda oynattıgım cok iyi oyuncular vardı Mesela Arizmendi Zapater Genc Defans Raul Goni, Herrera, Diogo,Pretez gibi suanki sezonda direk oynaya bilicek oyuncular var gecen yılki başarıda matuzalem ponzio Ewerton gibi isimlerle uefa kupasını kaldırdık Eldeki mevcut iskelete dogru transferler yaparak bu günlere geldik klubun 2. ligdeyken 15 milyonluk bütce vermesi ve bi sonraki sezon 40 milyonluk bir bütce vermesi işime cok yaradı... Genc oyunculara yönelmelisin onlar hem ac oluyorlar hemde yorulmak nedir bilmiyorlar ancak ozmn başarı gelir

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sekilaso View Post
    Zaragozada 2. ligdeyken takımda oynattıgım cok iyi oyuncular vardı Mesela Arizmendi Zapater Genc Defans Raul Goni, Herrera, Diogo,Pretez gibi suanki sezonda direk oynaya bilicek oyuncular var gecen yılki başarıda matuzalem ponzio Ewerton gibi isimlerle uefa kupasını kaldırdık Eldeki mevcut iskelete dogru transferler yaparak bu günlere geldik klubun 2. ligdeyken 15 milyonluk bütce vermesi ve bi sonraki sezon 40 milyonluk bir bütce vermesi işime cok yaradı... Genc oyunculara yönelmelisin onlar hem ac oluyorlar hemde yorulmak nedir bilmiyorlar ancak ozmn başarı gelir
    Senin yonetim bonkormus. Ama yinede benim yoetim toplamda 40 MN TL ye yakin bir para verdi. Zaten takimin yas ortalamasi 21. Yani hemen hemen hepsi genc. Bu yuzden su anda uyum problemi var. Parma da oyle Serie A da oynayacak ideal bir kadro yok. Biz daha iyisinni yapmaya calistik. Dahada basarili olmamiz lazim. Boyle olmuyor

Mesaj Yetkileri