Bende Belediye yaralı ve şokta olan Galatasaray'ı devirir diyorum. Zaten ters bir takım. Bu fırsatı değerlendirir...
İBB
Galatasaray
Beraberlik
Bende Belediye yaralı ve şokta olan Galatasaray'ı devirir diyorum. Zaten ters bir takım. Bu fırsatı değerlendirir...
Aslında Galatasaray hala şampiyonluk yarışının içerisinde. Tek dezavantajı takımın bunu unutmuş olmasıdır. Beşiktaş bu hafta yener yada yenilir ancak Sivasspor'la puan farkını indirmek için ele geçmeyecek bir hafta içerisindeyiz. Sivasspor puan kaybettiği haftada kupa maçına çıkacak. Yener yada yenilir farketmez ama hafta sonu Trabzonspor maçını mutlaka etkileyecektir. Yine düşündüğümüzde rakiplerimizin birbirleriyle maçı olduğu gibi Galatasaray ile maçlarıda var. Nasıl ki rakiplerimiz bizi yenmek zorundalarsa aynı oranda şampiyon olmak istiyorsak bizde yenmeliyiz. Önde giden takımların mutlaka avantajı var. Geriden gelmek ise her zaman daha hayırlıdır. İşte şampiyonluğun yolu bu kadar basit. Defalarca teptik artık tepmeyelim.
Baştada dediğim gibi inanç gittiği için şampiyonluk hayal duruyor. Biri işleri yoluna sokarsa sürpriz olur demiyorum. Galatasaray şampiyon olur.