Arkadaşlar Süper MActı Kaleci Hatalarından 2 GoL Yedik Fakat Yeni Yaptıgım TAktik Takır Takır İşliyo.. 2-0dan Gelip 2.Yarı 2-3 Macı Cevirmesini Bildik.. Devre arası Kaleye Ve Ön Liberoya Adam Alacaz..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yine Kaleci Hatası Bizi Yaktı
Üstün OYnadık Fakat Galip Gelemedik.. Oyundan Memnunun Devre ARası Kesinlikle Kaleci Transferi Yapacaz
Kupada da KAleci Faciası :S Kalecilerim Beni Deli Etmeye DEvam Ediyo Grupta Kalan 3 Macımızı Yenmemiz Gerek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şişirme Alexin Attıgı Sacma 2 Uzaktan Golle 1 Puana RAzı oLduk Yine Kaleci Hatası Vardı Gollerde.. Puan Kaybımız Sürüyo
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Nisan.2009 at 03:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaleci Hatasından Mahfoldugumuz 4. Mac Artık Daral Geldi Bana.. :S Yakında kLavyeyi Parcalarım Bu Gidişle :S Öne Gectigimiz Macta 3 Kaleci Hatasından :S 2 Gol Ve Birde Balilinin Bos KAlede DAglara Taslara Attıgı GoL Var :S
Puan Durumu İstedigimiz İstikrarı Ve Cıkısı Yapamıyoruz Bir Türlü
Kupada Artık Ümitlerim AzaLdı Takımdaki Kötü Gidiş Sürüyo Devre Arası Revizyon Olacak
Simdiden 6 Oyuncunun Biletinİ kestim
ŞanlıurfaSpor Teknik Patronu Turğay YETKİN Devre ARası Transfer Sezonu İçin Kolları Sıvadı
FANATİK GAZETESİNİN HABERİNE GÖRE :::
Takımdan Biletini KEstigi 9 OYuncu Olduğunu Ve AVrupada İsim Yapmış Satılık Listesindeki Oyuncularla Dirsek Temasında oLdugunu Basına AçıkLadı... Yinede iLk Tercih olarak KAleye Takviye Yapılacını Sözlerine Ekleyen Turğay YETKİN Son Maçlarda ALınan Kötü Sonuçlar İçin Tüm Kamuoyu Ve Taraftarlardan Özür Dileyerek Bir An Önce Toparlanacağız DEdi. Ve TOplantıya SOn Noktayı Koydu
Evet ARkadaşlar Form DüşükLügümüz Sürüyo GoL Atmayı Unuttuk Son 2 Macta 0-0 Kaldık 3 Mactır Ne Gol Yedik Nede Gol Attık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaşlar bu gecelik Bu KAdar Yeterince Moralim BozulduYarın Görüşmek ÜZere Kendinize İYi Bakın
Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Nisan.2009 at 05:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam şu taktik ne yaw atak yönlü beya.Birde oyuncular gol atabilse![]()
İnanılmaz kötü gidiyorsun. Bir an önce toparlanmalısın. Belki serbest transferde boş olan kaleci vardır alsan hemen. Bir bak istersen yaşı 32-33 felan tecrübesiyle idare edebilecek olan kalecilere... Transferleride merakla bekliyoruz..
Turgay cok guzel top oynuyor takim kalecinin yaninda gol yollarinda da sikinti var sanirim. Bir an once toparlanman dilegimle...
Satılık mı bu kaleci biranönce ve bavulunu koy kapının önüne
Kardeşim bu kaleci ne yapmış sana yaneyse toparlanman lazım ligde kupa kötü olmuş ztn ..
Abi Noluyor bi el at takıma küme düşüyor![]()
malatyAdana!
Kaleci olarak sinan bolat iyi bir secim olacaktır yada Brezilya liginde oynayan Renan ı al yoksa isin gercekten zor görünüyor...
Evet Cok Saglam Taktik oLdu Fakat Gol Yollarımızda SıKıntı Var
Kardesim Valla YokTHEFM İnanılmaz kötü gidiyorsun. Bir an önce toparlanmalısın. Belki serbest transferde boş olan kaleci vardır alsan hemen. Bir bak istersen yaşı 32-33 felan tecrübesiyle idare edebilecek olan kalecilere... Transferleride merakla bekliyoruz..HasagicLe İlgileniyorum Free olarak Fakat Gelecegini Sanmıyorum
Eyw.. Kardesim Ama Bakalım KAleci Bizi YakıyoMaliKaya Turgay cok guzel top oynuyor takim kalecinin yaninda gol yollarinda da sikinti var sanirim. Bir an once toparlanman dilegimle...
Paf Takımının KAlecini Aldım kalecinin Sözleşmesini Fesih EttimaliCHaN_FM Satılık mı bu kaleci biranönce ve bavulunu koy kapının önüne![]()
Kardesim Kaleciyi Anlamadım ki Gökhan Tokgözde Kötü Yedek Kalecimde Kötü Ligde Toparlanacaz Fakat Kupada Son Sözü DAha Söylemedik Önümüzde 6 Puanlık 2 MAc Var kAzanırsak Gruplardan CIkarız.tarikko Kardeşim bu kaleci ne yapmış sana yaneyse toparlanman lazım ligde kupa kötü olmuş ztn ..
Yok Kardesim.. o oLmaz iştePapi44 Abi Noluyor bi el at takıma küme düşüyor![]()
Yok KardesiM Sinanı ANca sezon sonu alabilirim bakalımsekilaso Kaleci olarak sinan bolat iyi bir secim olacaktır yada Brezilya liginde oynayan Renan ı al yoksa isin gercekten zor görünüyor...
TSL 13. Hafta Bu Haftayı Ligde Milat Olarak KAbul Edioruz.
Es Esi Evimizde Cok Farklı YEndik. iNş. Bu Maç Çıkış Maçımız Olur
TSL 14. Hafta
Deplasmanda aDana Demir Sporu Farklı Gectik Mutluyuz Cıkısımız Sürüyo
Tsl 15. Hafta
2 Kez Geriye Düştügümüz Maçta Kazanmayı bildik Yükselişimiz Sürüyo Mutluyuz
5 Haftada 4 Sıra atlayarak Ligde 5. Lik KOnumuna Yerleştik
TSL 16. Hafta
Zorlu Gencler Deplasmanında İlk Dakikalarda BULdugumuz Golün ÜZerine Yatarak 3 pUanı Hanemize YAzdırdık Mutluyuz
Fortis Türkiye Kupası 3. Hafta Maçı
Es Esi evinde Yenerek Gruptan CIkma Sansımızı Sürdürdük Son Maç TrabzonSpor İle Yenersek Cıkma Sansımız Var
Ara Transfer Dönemi 3 Futbolcu ile Anlastık.. Ödedigimiz Miktar Hemen Hemen Yok. İnş. Takıma Faydalı OlacakLar..
Transfer Calısmalarımız Hızla Sürüyo Simdilik Satılık Listesinden Oyuncular İLe Görüşmemiz Sürüyo
Fortis Türkiye Kupasında 4. Hafta Son MAç
sAhamızda TurLadık Sevincliyiz...
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde RAkibimiz GÖnlümün Aslanı Galatasaray..
Fortis Türkiye kupası Çeyrek Final İlk Maçı
Galatasarayı Sahasına GömdükTur İçin Ümitliyiz
TSL 17. Hafta İlk Devre KApanış Maçı
Beşiktaşı Net Skorla Gectik Mutluyuz Galibiyet Serimiz Devam Ediyo
İlk Yarıyı Güzel Bitirdik
Marvin Angulo Borbon Artık Çetelerde... Camiamıza Hayırlı Olsun
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İkinci Maçı
GalatasarayLa Berabere Kalarak Yarı Final için Turladık Fakat Galatasaray Karsısında Öldük ÖLdük Dirildik
TSL 18. HaFta
Antalya Sporu Rahat Ve Net Bir Skorla Gectik Nobre Formunun Zirvesinde
TSL 19. Hafta
Bursaspor Engelinide Asarak Zirve Yarısımızı Sürdürdük
TSL 20. Hafta
Kayserisporu Sahamızda GOle Bogduk.. 3 Puanıı 3 Golle Aldıgımız İçin Mutluyuz
Ligde Bu Hafta Puan Kaybederek Puan Kaybı Yaşayan TRabzon 2.ligi Bize Devretti
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri. Bjk Yi 2 Defa Yendik NEden Finalist Olmayalım
TSL 21. Hafta
Trabzonla Başa Baş Mücadele Ettik Fakat Karsılıklı GOllerle 1-1 Lik Beraberlige RAzı Olduk Gidişattan Memnunum
EVET ARKADAŞLAR TAKIMI CANLANDIRMAYI VE ÜST SIRALARDA BİTİRME HEDEFİNE YAKINIZ:.. BUGUNLUK BU KADAR GECE GÖRÜŞÜNCEYE KADAR KENDİNİZE İYİ BAKIN
Hocam puan durumunu görebilirmiyim.Dün sitede birşey vardı giremedim
Az Sonra kariyere 24 ss yüklemem gerekiyor![]()
Kaçıncısın onu söyle bari![]()
Turgay toparlamana sevindim. Ayrica Ivan Fatic, Baffaranca cok saglam transferler tebrikler. Marvin Angulo yu gecen sezonda cok oynatirdim Hatta maliyeti dusuk oldugu icin vazgecilmezlerimden di. Bu seride nasil cok merak ediyorım. Izleyip gorecegiz artik.