Söledigin oyuncu monaco yedeklerde oynuyor 20 yasında ve fransa gözlemcim bana önermemiş demekki benim takımımda iş yapmas zaten oldukcada düşük profilli bir oyuncu@bergani dostum kariyerin cok guzelmiş zaragoza sevdigim bir takım zaten.seni şampiyonlar ligi şampiyonu olarak görmek istiyoruz.
defansif ortasaha içinde sana super bir yıldız adayı söyleyim
lukman haruna....monaco da oynuyoPolanski Zapater Camacho ve Fellaninin arasında yok olur gider
İspanya kupası il ayak macında Barcelona ya deplasmanda 1-0 malup olduk
Ardından Mallorca macından ikikez 2 farklı öne gecmemize ragmen üstelik 10 kişi kalmıs rakibimizle 90+5 de yedigim golle berabere kaldım
Erteleme macında Racing i yenerek kısa süreli bir sarsıntıdan sonra tekrar cıkısa gectikbu arada 88 de atmasan adamlar son dk yine bi gol atıp berabere kalacakmısım ucuz kurtuldum
Almeirayı rahat bir oyunla 3-1 malup etmeyi başardık genc Regenimiz Dekker üst üste ücüncü golunu attı bu macla
Şampiyonlar liginde Milanı 2-0 öne gecmeme ragmen son dakikalarda gelen golle 3-2 malup etmeyi başardım..
Sezon sonu icin hollandalı genc bir yetenekle daha sözleşme yaptık üstelik free olarak takıma kattık ilerde cok iyi bir bek olmasını bekliyorum ondan işte karsınızda MARTİN POSTMA
![]()

Polanski Zapater Camacho ve Fellaninin arasında yok olur gider