Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 207 sonuç

Konu: Sevgi Eylem Gerektirir | Zaragoza İle 4. Sezon v9.03

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim cok iyi gidiyorsun gercekten iyi bir basarı elde etmişsin gecen sene.. bu sene ise ŞL ve lig sampiyonlugu bekliyoruz
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    kardesim cok iyi gidiyorsun gercekten iyi bir basarı elde etmişsin gecen sene.. bu sene ise ŞL ve lig sampiyonlugu bekliyoruz
    teşekkür ederim kardesim elimiz yettigince takımı oynatmaya calısıyorus

Ligde ilk malubiyetimizi sag bekimiz diogo sayesinde aldık hersey cok güzel giderken 71. dkdan sonra önce penaltı yaptırdı sonrada affedilmicek bir hata iyi oynadıgımız deportivo macından boynu bükük ayrıldık...

Geriye düştük ama sonra toparlandık ikinci yarı üzel bir baskı ve gol geldi ama sahnede yine diogo vardı hiç olmayacak bi yerde gereksiz bi yerde yaptıgı faul kırmızı kart görmesine sebep oldu ve umutlarımızı tüketti ispanya kupasına yine yarı finalde veda ettik...

Osasuna macında Balotellinin oyuna girmesi herseyi degiştirdi...

Ve Şampiyonlar liginde kariyerimin en zor maclarından birine geldi dayandı defansif oynatayım dedim takımı ama 1. dakkada golu yiyince biraz afalladım dedim neyse kontradan atarıs oda olmadı ikinci yarınında başında bitane yiyince dedim yok böle olmucak topluca saldırın o dk ya kadar 2 sutu olan Zaragoza deli gibi saldırmaya basladı ve ortaya böle bir sonuc cıktı

Ligde liderligimiz sürüyor ama barcelonanın nefesinide ensemizde hissediyorus aramızda 3 puan fark var sadece...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Cekişmeli Daha Zevkli OLuyo
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Kanka Cekişmeli Daha Zevkli OLuyo
    Diosun valla simdi koyucagım ss acaip moralimi bozdu kapatacam kariyeri

Atletico bize nasıl futbol oynanır gösterdi ikinci yarıda bambaşka bir atletico vardı ve oynadıgımız futboll bu sonucu jak etmemizi sagladı ikinci yarı tek sutum yok.... Deplasmanda milanla berabere ka gel ligde Atleticodan 5 ye varmı böle bişey

OOF napmış bilbao ya çokmu eksik vardı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Hayır sadece aquino yoktu bide ze castro zaten bu sezon cok gol yiyorduk önümüzdeki sezon Defansta cok büyük revizyona gidicem...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Adam olucaksınız top oynucaksınız öle Atletico Madrid den tüm hıncımızı aldık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Takım geri döndü Barcelonayı kendi evinde hak etmemize ragmen yenmeyi başardık

Sakatlıklar cezalılar derken 2. ligde oynadıgımız kadrodan daha kötü bir kadroyla cıktıgımız şampiyonlar ligi real macı bizim icin tam bir facia olucak derken inanılmazı başardık real gerci bizi bicti ama 4-2 gibi ezici bir zaferle moral bulduk

Betis macında yine 4 er dörder gitmeye devam ediyoruz

Real macında ezdik ama şansımız yaver gitmedi önemli olan tur atlamaktı ve şampiyonlar liginde Yarı finaldeyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

hersey süper gidiyor bu gazla Real Madrid i de yensen süper olacakmıs
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Hersey gercekten cok güzel gitti Bizim düşüşümüz barcelonanın cıkışı oldu ve puanı eşitlediler ama sonrasındaki cıkısımız Barcelonanın düşüşü olunca ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonlugu garantiledik Zaragoza lig tarihindeki ilk şampiyonlugunu büyük bir puan farkıyla yakaladı.. Şampiyonlar liginde ligde kötü giden ve son maclarını kazanamayan bir Barcelona vardı karşımızda iki mactada rakibimizi yenerek Chelsea ile güzel bir final macı oynadık uzatmaya giden macta Vukcevic in penaltı goluyle macı kazandık işte oyun icinden SSler

ligde Real macından sonraki kalan maclarımız

İspanya ligine Damga vuran Zaragoza şampiyon oldu ligde puan durumu

Avrupadaki Chelsea zaferimizin resmi

Ve işte bu sezon ödüllere damga vuranlar

Yılın manegeriyiz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

vay be helal olsun ŞL yi de almıssın
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Bilbaodan 5 gol yemek takımı şahlandırdı.. gerci her ay yönetim yüzüme vursada genel olarak performansımızdan memnunum Zaragozada bu yıl son sezonum olacak... Hedefim dünya klüp şampiyonasnıda kazanmak

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

He valla Bilbao'dan 5 yemek sahlandirmis. Ama gecen sezona sanki daha iyi maclar cikariyormussun gibime geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    He valla Bilbao'dan 5 yemek sahlandirmis. Ama gecen sezona sanki daha iyi maclar cikariyormussun gibime geliyor

Takım güclendikce oyun yapımız mantelitemizde gücleniyor o yüzden iyi maclar cıkarıyoruz gecen sezon tek sikayetim takımın haddinden fazla gol yemesiydi son haftalarda onada cözüm bulduk ve cok az gol yedik bilbao macı beniim aklımı başıma almamı sagladı gercekten : ))

Bu sezon uygun gördügümüz yerlere gerekli transferleri yaparak transfer sezonunu kapattık

İlk resmi macımızda reali yendik ama macı sakatlıklar ve kırmızı kartlar dolayısıyla 8 kişiyle tamamladık David Luiz bu macta 3 ay sakatlandı realle oynadıgım her macta 2 3 tane sakat verme gelenegimiz bozulmadı

İkinci macımızda ilk yarıyı geride kapatmamıza ragmen 60 ve 70 inci dkkalar arasında 3 gol bularak İspanya Kral kupasını İspanya Kariyerimde İlkkez Aldım

Uefa süper kupa macında romayla cok zevkli bir mac oynadım ve penaltılarla romayı yenerek kariyerimdeki ikinci Uefa süper kupasının sahibi oldum

ve takımımızın Şampiyonlar ligindeki grubu kolay sayılabilicek bi grup ünvanımızı korumak istiyoruz...

Ligin başında chelsea dan cok iyi bir teklif aldım ve redettim cünkü burdaki vizyonumuz daha tamamlanmadı Zaragozayı avrupada ilk 10 a sokup ve Dünya kulüpler kupasınıda kazanıp öyle gitmek istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Defans agirlikli transfer yapmissin. Bu arada Young Boys ne ayak yav

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

KArdesim Transferler Güzel Bu YIl Her Kupayı İstiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

sekilaso transferlerin güzel. ŞL grubundan rahat cıkarsın gibi geliyor. Bu sene de toparlarsın bütün kupaları seneye baska bir takıma
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam son maçta sakatlık yok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Ligde heycan basladı ilk hafta rakibimiz almeria yı net bir skorla malup etmeyi başardık...

İkinci hafta ezeli rakibimiz Osasunayı rahat bir oyun ve farklı bir skorla geride bıraktık.. Defans oyuncularımızın skora katkısı büyüktü..

Şampiyonlar liginde şampiyon gibi oynadık ve güclü alman ekibini yendik..

Tenerife macında güzel oyun ve net bir skor daha..

Valencia macında zorda olsa deplasmandan karlı cıktık ve namaglup ilerliyoruz...

At.Madrid macına üstün başladık saglı sollu geldik ama şansız bir golle geriye düştük.. Orta sahadaki yıldızımız Camacho eski takımına karşı harika bir performans gösterdi ve macı bi anda cevirdi

Şampiyonlar liginde grubun en zayıf halkasına gol olduk yagdık

R.Sociedad macında net bir skorla gectik ve 6 haftada kayıpsız ilerliyoruz

6 hafta sonunda ligde olusan puan durumu

Bu arada Ronaldinho ocak ayı transfer döneminde kadromuza dahil olacak bu transfer icin milan cok ısrar etti alın die bizde kıramadık aldık Sadece 4,6 Milyona mal oldu bu transfer

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Defans agirlikli transfer yapmissin. Bu arada Young Boys ne ayak yav
    Evet zaten sattıgımız oyuncularda genelde defans oyuncularıydı

Young boys geldigine pişman oldu zaten

KArdesim Transferler Güzel Bu YIl Her Kupayı İstiyorum

Bizimde amacımız o bakalım kısmet

sekilaso transferlerin güzel. ŞL grubundan rahat cıkarsın gibi geliyor. Bu sene de toparlarsın bütün kupaları seneye baska bir takıma
    Grub gercekten kolay evet zaragoza hak ettigi yeri almadan bırakıp gitmicem

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam son maçta sakatlık yok iyi
    Aslında her macımda sakat veriyorum ama oyun icinde hafif sakatlıklar oluyor genelde antremanda sakatlık problemim yok hep macta rakip oyuncular tarafından biciliyorum
    Last edited by sekilaso : 19.Nisan.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Dişli oynayan betis karşısında Aquino nun 2 goluyle macı kazanmasını başardık...

CSKA macında topa falza haim olamadık deli gibi saldırdık ve ortaya böle bir sonuc cıktı...

Lige yeni cıkan Hercules takımını farklı malup ettik İspanya süper kupa macında sakatlanan David luiz dönüşünü iki gol ile kutladı

Alt liglerde mücadele eden Alicente yi yedek agırlıklı bir kadroyla Farklı Malup ettik

Son oynadıgımız 7 resmi macta 27 gol attık ve hiç gol yemedik takım daha atak daha derli toplu oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hersey Güzel Ronaldinho Başka Bir Güzel Tebrik Ederim
    Ayın kariyeri İcin AdaylarımdanSın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Hersey Güzel Ronaldinho Başka Bir Güzel Tebrik Ederim
    Ayın kariyeri İcin AdaylarımdanSın

Ronaldinho daha gelmedi geldikten sonra nekadar güzel oldugunu görecegiz

Barcelona macı nefesleri kesti

CSKA yı evindede 5 golle gectik ancak kırmızı kart ve sakatlık yüzünden macı 9 kişi tamamlaya bildik CSKA 5 yemenin acısını oyuncularıma sert girerek cıkardı..

Villa real macında cok cok coooookkk üstün oynamama ragmen uzatlamarda gelen golle sevindim takım biras yoruldu özellikle orta saham...

Kupa rövans macında alicenteyi rencide etmedik

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Barca Macı Süper tam Bir GoL Düellosu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

O degilde türkiye ne avrupa nede dünya kupasına gidebildi bu kariyerimde halbuki psv kariyerimde Dünya kupasını almıstılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

barcayı yenmişsin cska ya da 5 atmıssın zaragoza sov kaldıgı yerden devam ediyor...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Chelsea Final Macında Dikkatimi Ceken Sey Su.. NEden 90 000 Degilde 89 999 Taraftar OLuyo Hep

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea Final Macında Dikkatimi Ceken Sey Su.. NEden 90 000 Degilde 89 999 Taraftar OLuyo Hep
    İşte bu önemli bir problem abi
    O yer seninmiş abi.Şeref tribününde hep senin yerin hazır

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kardesim ne yamissin oyle yav. Gelene 5 gidene 6. Helal olsun valla. Yavas yavas sıkmaya baslamıstır. sen gelecek icin simdiden takim yoklamaya basla

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim ronaldinho ile anlastın mı sen ben de getirmeyi istiyorum fenerbahceye ama 1-2 yıl sonra gelirmi ki 32 yasında falan
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

90 Dakika boyunca 10 kişi oynayan salamancayı acmakta zorladık ve macın son anlarında gelen golle 1-0 kazandık

Şampiyonlar Liginde Bayer Leverkusen i yine son anlarda gelen golle yenmeyi başardık

Ligde Recreativo karşısında top onlarda olsada goller bizden geldi

Racing deplasmanından karlı ayrıldık

Şampiyonlar Liginde grubun gücsüz ekibi Young Boys u kendi evlerinde net bir skorla gectik

Şampiyonlar liginde müthiş bir performansla 1. cıktık

Ligde 13 hafta sonunda 13 macımızı alarak cok güzel bir seri yakaladık

Ligde orta saha oyuncularım Camacho ve zapaterin sakatlıkları yüzünden orta sahada sıkıntı yaşıyorum buda mac istatiklerine yansıyor onlar düzeldikten sonra pas yüzdemiz artıcaktır..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    barcayı yenmişsin cska ya da 5 atmıssın zaragoza sov kaldıgı yerden devam ediyor...
    Evet aynen öle kardesim

Valla o 1 kişi nezmn dolacak bende merak ediyorum acıkcası

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    İşte bu önemli bir problem abi
    O yer seninmiş abi.Şeref tribününde hep senin yerin hazır
    Evet turgayı bekliyor olabilirler

Kardesim ne yamissin oyle yav. Gelene 5 gidene 6. Helal olsun valla. Yavas yavas sıkmaya baslamıstır. sen gelecek icin simdiden takim yoklamaya basla
    Valla bakıcas artık ya büyük bir takıma gidicem yada yine zaragoza gibi daha mütavazi bir takıma gidip onu büyültücem ama bu kesinlikle ispanyadan bir takım olmayacak

kardesim ronaldinho ile anlastın mı sen ben de getirmeyi istiyorum fenerbahceye ama 1-2 yıl sonra gelirmi ki 32 yasında falan
    Ronaldinho bende suanda 31 yaşında 4.6 milyon a aldım
    Last edited by sekilaso : 20.Nisan.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri