kardesim cok iyi gidiyorsun gercekten iyi bir basarı elde etmişsin gecen sene.. bu sene ise ŞL ve lig sampiyonlugu bekliyoruz![]()
kardesim cok iyi gidiyorsun gercekten iyi bir basarı elde etmişsin gecen sene.. bu sene ise ŞL ve lig sampiyonlugu bekliyoruz![]()
TariboWest
teşekkür ederim kardesimelimiz yettigince takımı oynatmaya calısıyorus
Ligde ilk malubiyetimizi sag bekimiz diogo sayesinde aldık hersey cok güzel giderken 71. dkdan sonra önce penaltı yaptırdı sonrada affedilmicek bir hata iyi oynadıgımız deportivo macından boynu bükük ayrıldık...
Geriye düştük ama sonra toparlandık ikinci yarı üzel bir baskı ve gol geldi ama sahnede yine diogo vardı hiç olmayacak bi yerde gereksiz bi yerde yaptıgı faul kırmızı kart görmesine sebep oldu ve umutlarımızı tüketti ispanya kupasına yine yarı finalde veda ettik...
Osasuna macında Balotellinin oyuna girmesi herseyi degiştirdi...
Ve Şampiyonlar liginde kariyerimin en zor maclarından birine geldi dayandı defansif oynatayım dedim takımı ama 1. dakkada golu yiyince biraz afalladımdedim neyse kontradan atarıs oda olmadı ikinci yarınında başında bitane yiyince dedim yok böle olmucak topluca saldırın o dk ya kadar 2 sutu olan Zaragoza deli gibi saldırmaya basladı ve ortaya böle bir sonuc cıktı
Ligde liderligimiz sürüyor ama barcelonanın nefesinide ensemizde hissediyorus aramızda 3 puan fark var sadece...
Kanka Cekişmeli Daha Zevkli OLuyo![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Diosunvalla simdi koyucagım ss acaip moralimi bozdu kapatacam kariyeri
Atletico bize nasıl futbol oynanır gösterdi ikinci yarıda bambaşka bir atletico vardı ve oynadıgımız futboll bu sonucu jak etmemizi sagladı ikinci yarı tek sutum yok.... Deplasmanda milanla berabere ka gel ligde Atleticodan 5 ye varmı böle bişey
OOF napmış bilbao ya çokmu eksik vardı ?
Hayır sadece aquino yoktu bide ze castro zaten bu sezon cok gol yiyorduk önümüzdeki sezon Defansta cok büyük revizyona gidicem...
Adam olucaksınız top oynucaksınız öle Atletico Madrid den tüm hıncımızı aldık
![]()
Takım geri döndüBarcelonayı kendi evinde hak etmemize ragmen yenmeyi başardık
Sakatlıklar cezalılar derken 2. ligde oynadıgımız kadrodan daha kötü bir kadroyla cıktıgımız şampiyonlar ligi real macı bizim icin tam bir facia olucak derken inanılmazı başardık real gerci bizi bicti ama 4-2 gibi ezici bir zaferle moral bulduk
Betis macında yine 4 er dörder gitmeye devam ediyoruz
Real macında ezdik ama şansımız yaver gitmedi önemli olan tur atlamaktı ve şampiyonlar liginde Yarı finaldeyiz...
![]()
hersey süper gidiyor bu gazla Real Madrid i de yensen süper olacakmıs
TariboWest
Hersey gercekten cok güzel gitti Bizim düşüşümüz barcelonanın cıkışı oldu ve puanı eşitlediler ama sonrasındaki cıkısımız Barcelonanın düşüşü olunca ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonlugu garantiledik Zaragoza lig tarihindeki ilk şampiyonlugunu büyük bir puan farkıyla yakaladı.. Şampiyonlar liginde ligde kötü giden ve son maclarını kazanamayan bir Barcelona vardı karşımızda iki mactada rakibimizi yenerek Chelsea ile güzel bir final macı oynadık uzatmaya giden macta Vukcevic in penaltı goluyle macı kazandık işte oyun icinden SSler
ligde Real macından sonraki kalan maclarımız
İspanya ligine Damga vuran Zaragoza şampiyon oldu ligde puan durumu
Avrupadaki Chelsea zaferimizin resmi
Ve işte bu sezon ödüllere damga vuranlar
Yılın manegeriyiz
vay be helal olsun ŞL yi de almıssın
TariboWest
Bilbaodan 5 gol yemek takımı şahlandırdı.. gerci her ay yönetim yüzüme vursada genel olarak performansımızdan memnunum Zaragozada bu yıl son sezonum olacak... Hedefim dünya klüp şampiyonasnıda kazanmak![]()
He valla Bilbao'dan 5 yemek sahlandirmis. Ama gecen sezona sanki daha iyi maclar cikariyormussun gibime geliyor![]()
Takım güclendikce oyun yapımız mantelitemizde gücleniyor o yüzden iyi maclar cıkarıyoruz gecen sezon tek sikayetim takımın haddinden fazla gol yemesiydi son haftalarda onada cözüm bulduk ve cok az gol yedik bilbao macı beniim aklımı başıma almamı sagladı gercekten : ))
Bu sezon uygun gördügümüz yerlere gerekli transferleri yaparak transfer sezonunu kapattık
İlk resmi macımızda reali yendik ama macı sakatlıklar ve kırmızı kartlar dolayısıyla 8 kişiyle tamamladık David Luiz bu macta 3 ay sakatlandı realle oynadıgım her macta 2 3 tane sakat verme gelenegimiz bozulmadı
İkinci macımızda ilk yarıyı geride kapatmamıza ragmen 60 ve 70 inci dkkalar arasında 3 gol bularak İspanya Kral kupasını İspanya Kariyerimde İlkkez Aldım
Uefa süper kupa macında romayla cok zevkli bir mac oynadım ve penaltılarla romayı yenerek kariyerimdeki ikinci Uefa süper kupasının sahibi oldum
ve takımımızın Şampiyonlar ligindeki grubu kolay sayılabilicek bi grup ünvanımızı korumak istiyoruz...
Ligin başında chelsea dan cok iyi bir teklif aldım ve redettim cünkü burdaki vizyonumuz daha tamamlanmadı Zaragozayı avrupada ilk 10 a sokup ve Dünya kulüpler kupasınıda kazanıp öyle gitmek istiyorum![]()
Defans agirlikli transfer yapmissin. Bu arada Young Boys ne ayak yav![]()
KArdesim Transferler Güzel
Bu YIl Her Kupayı İstiyorum
![]()
sekilaso transferlerin güzel. ŞL grubundan rahat cıkarsın gibi geliyor. Bu sene de toparlarsın bütün kupaları seneye baska bir takıma![]()
TariboWest
Hocam son maçta sakatlık yok iyi![]()
Ligde heycan basladı ilk hafta rakibimiz almeria yı net bir skorla malup etmeyi başardık....
İkinci hafta ezeli rakibimiz Osasunayı rahat bir oyun ve farklı bir skorla geride bıraktık.. Defans oyuncularımızın skora katkısı büyüktü..
Şampiyonlar liginde şampiyon gibi oynadık ve güclü alman ekibini yendik..
Tenerife macında güzel oyun ve net bir skor daha..
Valencia macında zorda olsa deplasmandan karlı cıktık ve namaglup ilerliyoruz...
At.Madrid macına üstün başladık saglı sollu geldik ama şansız bir golle geriye düştük.. Orta sahadaki yıldızımız Camacho eski takımına karşı harika bir performans gösterdi ve macı bi anda cevirdi
Şampiyonlar liginde grubun en zayıf halkasına gol olduk yagdık
R.Sociedad macında net bir skorla gectik ve 6 haftada kayıpsız ilerliyoruz
6 hafta sonunda ligde olusan puan durumu
Bu arada Ronaldinho ocak ayı transfer döneminde kadromuza dahil olacak bu transfer icin milan cok ısrar etti alın die bizde kıramadık aldıkSadece 4,6 Milyona mal oldu bu transfer
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet zaten sattıgımız oyuncularda genelde defans oyuncularıydı
Young boys geldigine pişman oldu zaten
Bizimde amacımız o bakalım kısmet
Grub gercekten kolay evetzaragoza hak ettigi yeri almadan bırakıp gitmicem
Aslında her macımda sakat veriyorum ama oyun icinde hafif sakatlıklar oluyor genelde antremanda sakatlık problemim yok hep macta rakip oyuncular tarafından biciliyorum![]()
Last edited by sekilaso : 19.Nisan.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dişli oynayan betis karşısında Aquino nun 2 goluyle macı kazanmasını başardık...
CSKA macında topa falza haim olamadık deli gibi saldırdık ve ortaya böle bir sonuc cıktı...
Lige yeni cıkan Hercules takımını farklı malup ettik İspanya süper kupa macında sakatlanan David luiz dönüşünü iki gol ile kutladı
Alt liglerde mücadele eden Alicente yi yedek agırlıklı bir kadroyla Farklı Malup ettik
Son oynadıgımız 7 resmi macta 27 gol attık ve hiç gol yemediktakım daha atak daha derli toplu oynuyor
Hersey Güzel Ronaldinho Başka Bir GüzelTebrik Ederim
Ayın kariyeri İcin AdaylarımdanSın
Ronaldinho daha gelmedi geldikten sonra nekadar güzel oldugunu görecegiz
Barcelona macı nefesleri kesti
CSKA yı evindede 5 golle gectik ancak kırmızı kart ve sakatlık yüzünden macı 9 kişi tamamlaya bildik CSKA 5 yemenin acısını oyuncularıma sert girerek cıkardı..
Villa real macında cok cok coooookkk üstün oynamama ragmen uzatlamarda gelen golle sevindim takım biras yoruldu özellikle orta saham...
Kupa rövans macında alicenteyi rencide etmedik![]()
![]()
Barca Macı Süpertam Bir GoL Düellosu
![]()
O degilde türkiye ne avrupa nede dünya kupasına gidebildi bu kariyerimde halbuki psv kariyerimde Dünya kupasını almıstılar![]()
barcayı yenmişsin cska ya da 5 atmıssın zaragoza sov kaldıgı yerden devam ediyor...
TariboWest
Chelsea Final Macında Dikkatimi Ceken Sey Su.. NEden 90 000 Degilde 89 999 Taraftar OLuyo Hep![]()
İşte bu önemli bir problem abiChelsea Final Macında Dikkatimi Ceken Sey Su.. NEden 90 000 Degilde 89 999 Taraftar OLuyo Hep![]()
O yer seninmiş abi.Şeref tribününde hep senin yerin hazır![]()
Kardesim ne yamissin oyle yav. Gelene 5 gidene 6. Helal olsun valla. Yavas yavas sıkmaya baslamıstır. sen gelecek icin simdiden takim yoklamaya basla![]()
kardesim ronaldinho ile anlastın mı sen ben de getirmeyi istiyorum fenerbahceye ama 1-2 yıl sonra gelirmi ki 32 yasında falan
TariboWest
90 Dakika boyunca 10 kişi oynayan salamancayı acmakta zorladık ve macın son anlarında gelen golle 1-0 kazandık.
Şampiyonlar Liginde Bayer Leverkusen i yine son anlarda gelen golle yenmeyi başardık
Ligde Recreativo karşısında top onlarda olsada goller bizden geldi
Racing deplasmanından karlı ayrıldık
Şampiyonlar Liginde grubun gücsüz ekibi Young Boys u kendi evlerinde net bir skorla gectik
Şampiyonlar liginde müthiş bir performansla 1. cıktık
Ligde 13 hafta sonunda 13 macımızı alarak cok güzel bir seri yakaladık
Ligde orta saha oyuncularım Camacho ve zapaterin sakatlıkları yüzünden orta sahada sıkıntı yaşıyorum buda mac istatiklerine yansıyor onlar düzeldikten sonra pas yüzdemiz artıcaktır..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet aynen öle kardesim
Valla o 1 kişi nezmn dolacak bende merak ediyorum acıkcası
Evet turgayı bekliyor olabilirler
Valla bakıcas artık ya büyük bir takıma gidicem yada yine zaragoza gibi daha mütavazi bir takıma gidip onu büyültücem ama bu kesinlikle ispanyadan bir takım olmayacak
Ronaldinho bende suanda 31 yaşında 4.6 milyon a aldım![]()
Last edited by sekilaso : 20.Nisan.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)