Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
He valla Bilbao'dan 5 yemek sahlandirmis. Ama gecen sezona sanki daha iyi maclar cikariyormussun gibime geliyor

Takım güclendikce oyun yapımız mantelitemizde gücleniyor o yüzden iyi maclar cıkarıyoruz gecen sezon tek sikayetim takımın haddinden fazla gol yemesiydi son haftalarda onada cözüm bulduk ve cok az gol yedik bilbao macı beniim aklımı başıma almamı sagladı gercekten : ))

Bu sezon uygun gördügümüz yerlere gerekli transferleri yaparak transfer sezonunu kapattık

İlk resmi macımızda reali yendik ama macı sakatlıklar ve kırmızı kartlar dolayısıyla 8 kişiyle tamamladık David Luiz bu macta 3 ay sakatlandı realle oynadıgım her macta 2 3 tane sakat verme gelenegimiz bozulmadı

İkinci macımızda ilk yarıyı geride kapatmamıza ragmen 60 ve 70 inci dkkalar arasında 3 gol bularak İspanya Kral kupasını İspanya Kariyerimde İlkkez Aldım

Uefa süper kupa macında romayla cok zevkli bir mac oynadım ve penaltılarla romayı yenerek kariyerimdeki ikinci Uefa süper kupasının sahibi oldum

ve takımımızın Şampiyonlar ligindeki grubu kolay sayılabilicek bi grup ünvanımızı korumak istiyoruz...

Ligin başında chelsea dan cok iyi bir teklif aldım ve redettim cünkü burdaki vizyonumuz daha tamamlanmadı Zaragozayı avrupada ilk 10 a sokup ve Dünya kulüpler kupasınıda kazanıp öyle gitmek istiyorum