Takımı toparlamışın üst sıralara az kaldı. varya fenerin teklifini kabul etseydin seni yumurta yağmuruna tutardım![]()
Takımı toparlamışın üst sıralara az kaldı. varya fenerin teklifini kabul etseydin seni yumurta yağmuruna tutardım![]()
Maç interin hakkıymış hocam![]()
Valla toparlamış gibisin ama daha iyi maçlar bekliyoruz![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Simdi sirada bir baska disli ekip Lazio
1-0 maglup durumdan maci cevirdigimiz icin mutluyuz
Takimda artik yavas yavas uyum problemi cozuluyordu. Bu yuzden onumuzdeki maclara daha rahat cikiyorduk
Yogun kar yagisi altinda ciktigimiz maci kazanamadik...
Sirada lig 2. Napoli var. Oldukca zorlu bir deplasman olacak...
Iyi oynamadik ama 3-0 ida hak etmedik!!!
Ligin ilk yarisi bitti ve puan tablosu sekildeki gibi olustu.
Daha iyisini yapmaliyiz. En azindan UEFA kupasına katilmaliyiz
Ligin 2. Donemine Acilis macimizdaki gibi Lecce ile basliyoruz. 16. siradaki rakibimizi mutlaka yenmeliyiz.
Bu mac anladim ki takimda bir deplasman fobisi var.
Eveettt geldik ATALANTA ya. takipcilerim bilirler. Atalanta faciasini
Rovansi alamasakta rakibi yenmek guzeldi.
Alican'in takimi 4. siradaki Udinese'ye ilk macta kendi evimizde son dakka golu ile yenilmistik. Ancak bu defa yenmek istiyoruz.
Beraberligi bile zor kurtardik![]()
italya gibi bir ligde 10. luk cok büyük bir iş bravo valla
Deplasman maçların cidden kötü geçiyor hocam..
Güzel gidiyorsun abi.Ligtede üst sıralara çıkacağından eminim![]()
Tesekkur ederim kardesim ama ben daha iyi bir performans bekliyordum. Acikcasi senin Zaragoza'ya imrenmeye basladim...
Evet kardesim. Bir an once bu problemi atlatmaliyiz. Sahamda cok rahat oynuyorum ama deplasmanlar beni cok korkutuyor
tesekkur ederim kardesim. Geriye kalan haftalarda hedef en az UEFA kupası vizesi almak olacak.
Udinese çoz zorlu bir takımdır memetim. gerçektende deplasman fobisi var takımda bunu biran önce çözmeye bak bu sorunuda halledersen önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarsın
Zaragozada 2. ligdeyken takımda oynattıgım cok iyi oyuncular vardı Mesela Arizmendi Zapater Genc Defans Raul Goni, Herrera, Diogo,Pretez gibi suanki sezonda direk oynaya bilicek oyuncular var gecen yılki başarıda matuzalem ponzio Ewerton gibi isimlerle uefa kupasını kaldırdıkEldeki mevcut iskelete dogru transferler yaparak bu günlere geldik klubun 2. ligdeyken 15 milyonluk bütce vermesi ve bi sonraki sezon 40 milyonluk bir bütce vermesi işime cok yaradı... Genc oyunculara yönelmelisin onlar hem ac oluyorlar hemde yorulmak nedir bilmiyorlar ancak ozmn başarı gelir
![]()
Senin yonetim bonkormus. Ama yinede benim yoetim toplamda 40 MN TL ye yakin bir para verdi. Zaten takimin yas ortalamasi 21. Yani hemen hemen hepsi genc. Bu yuzden su anda uyum problemi var. Parma da oyle Serie A da oynayacak ideal bir kadro yok. Biz daha iyisinni yapmaya calistik. Dahada basarili olmamiz lazim. Boyle olmuyor
abi iyi durumun şu an ya atalanta maçı hariç diğerleri iyi ..
mali kardesim uyum sorununu asarsan basarı süper gelir.yeteneklerine güveniyorum
![]()
Hatirlatip durmayin su maci
Eyvallah kardesim. Ama gercekleri konusmak gerekirse takimda uyum probleminden cok tecrube eksikligi var. Takimin yas ortalamasi 21. As takimda oynayan en buyuk futbolcum 24 yasindaki kalecim Santamaria.
Gelecek sezon ayni takimda daha saglam iser yapabilirim diye dusunuyorum.
Bu arada devre arasi transfer donemi bitmisti. Takimda personel alimi yapabilmek adina bir kac futbolcumuz ile yollarimizi ayirdik.
Butun bu gelismelerle beraber oyunda ilk regenlerde cikmaya basladi. Sicak Sicak
Geldigi gibi kardes klube gonderdik.
Bu tarihten itibaren personellerimizde de ciddi bir revizyona gidiyoruz. Cunku takimin antrenman durumu adeta rezillik..
Oncelikle personeller icin tazminat odememek adina sadece Milli takimlarda gorev alan kaliteli teknik adam arayisina girdik. (Aklimizda kimi alacagimiz bellide maksat muhabbet olsun)
Ligin ilk macinda deplasmanda 3-2 yendigimiz simdi Ortak kariyerde yonettigim takimim Sampdoria'yi misafir ediyoruz...
Tebrikler demekten baska yapacak birsey yok.
Simdi yine deplasman, hemde oyle bir deplasman ki adida JUVENTUS
TEK KELİMEYLE REZİL BİR MAC
Simdi yine dev bir deplasman MİLAN
Atalanta'nin ardindan 2. buyuk hezimetim
Bu arada personel alimlarimizi simdilik tamamladik. Antrenman seviyesi daha iyi bir seviyeye geldi. Ama dahada iyi olacak
Yeni personel alimlarimizin ardindan dunya uzerindeki gozlem seviyemizde de baya bir artis oldu...
hocam biran önce toparlanman lazım bide puan durumu ne
malatyAdana!
Juve beraberliginden sonra milan malubiyeti kötü olmus![]()
Hocam o regenden daha iyisini bulabilirdin ama can sağlığı![]()
Haklisin kardesim. Puan durumu geliyor biraazdan.
Hemde baya bir kotu olmus. Ama buyuk maclari ust uste oynamak fixtur acisindan ilerki maclar icin bizi rahatlatiyor. Sonucta puan kaybedeceksek simdi kaybedelim
Valla kardesim takimda gozlemci desen yok, antrenor desen yok, doktor desen oda yok. Bizde en yuksek yildizli futbolculardan paramizin yettigini aldik. Ama gelecek sezona tam anlamiyla muthis bir ekiple girecegiz![]()
Personeller isini saglama bagladiktan sonra tekrardan lige yogunlasiyoruz.
Siradaki ekip Roma
Yogun kar yagisi altinda gecen maci kazandigimiz icin mutluyuz
Deplasman fobisi olan takimima ust uste 3 mac evimde oynamak iyi bir seri yakalayabilmek adina guzel olacaktir diye dusunuyorum.
1-0 yenmek guzeldi ama rakibide oynadigi futboldan tebrik ediyorum
Gecen sezon ayni ligde mucadele ettigimiz Bari'ye karsi etkili bir oyun hedefliyoruz.
Abartisiz soyluyorum en az 5 top direkten dondu. Cok daha farkli olabilirdi.
Kazanmamizin yaninda tam kalecimiz de dahil 5 tane oyuncumuzu sakat verdik. Yani mac gercektende kiran kirana gecti
3 maclik galibiyet serisinin ardindan ligde 19. sirada bulunan Bologna ya konuk oluyoruz. Hedef deplasman fobisini yenmek ve son zamanlardaki yukselisimizi devam ettirmek
Bundan sonraki her mac kasap havasinda gecmeye basladi. Yıne 2 sakat.
Kendi evimizde oynayacagimiz Siena maci ertelenince ligde 5. sirada bullunan ve son 2 haftada INTER VE MİLAN ı deplasmanda yenen Fiorentina ile oynayacaktık. Hedef beraberlik
Kesinlikle ama kesinlikle mac bizim hakkimizdi. Macin adaminin Frey olmasida bunu kanitlar nitelikteydi...
Fiorentina macindaki ustun oyunumuza ragmen kazanamamak moralimizi bozdu.
Ligin erteleme macinda Siena'yi konuk ediyoruz
Takimin her gecen gun iyiye gittigini gormek gercekten mutluluk verici
Son maçlar güzel geçmiş. ama sakatlara dikkat ilerde başına problem açabilir.
cok iyi bir galibiyet serisi yakalamıssın fiorentina macı araya girmese 6 da 6 avrupaya gidersen cok süper iş olur
TariboWest
Su anda tek hedefimiz UEFA kupasi vizesi almak...
Gecen sezon benimle beraber yukselen bir baska ekip Ascoli ile kozlarimizi Ennia Tardini stadinda paylasiyoruz.
Personelleri revize ederken Doktorlari unutmusum. ve her mac en az 1 futbolcum 3-4 hafta sahalardan uzak kaliyor.
Sradaki rakip Genoa ama deplasman
Yok boyle bir takim. Bu takimi benmi kurdum yav
Simdi ligde 10. sirada bulunan ve bir zamanlar Yildizimiz Hakan sukur'unde forma giydigi Torino maci...
Son maclardaki performansi gosteremesekte buldugumuz firsatlari iyi degerlendirdigimiz icin mutluyuz.
Siradaki rakip Lazio ve deplasman...
Samimi olmak gerekirse hak etmedigimiz bir 3 puan aldik
Ligde son 3 haftaya girerken puan tablosu asagidaki gibi sekillendi...
Son 3 haftada en az 6 puan alip UEFA kupasi vizesi almayi istiyoruz. Bu nedenle simdi ilk devrede sahasinda devirdigimiz son 3 haftaya lider giren DEV INTER ı konuk ediyoruz..
BU MACI ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ. ILK YARI 2-0 BITINCE VE TAKTIGIMI 4-4-2 DAHA TEMKINLI OYUNA CEVIRINCE BU TABLO CIKTI ORTAYA. ASLINDA HERSEY 45. DK. DA OYUNA GIREN DAMIEN LE TALLEC'E AIT
SEZON BASNDAN BERI PATLAMA BEKLEDIGIM FUTBOLCUM OYLE BIR PATLADI KI INTER YERINDEN OYNADI
Bu arada Inter maci tarihe gecti
TESEKKURLER COCUKLAR. BIZE BU ZAFERI YASATTIGINIZ ICIN.
Müthiş bir zafer inter maçı tebrikler kardelşim.
Mükemmel bi zafer 6-2 Malatyaspor-Elazığspor maçından daha güzel![]()
malatyAdana!
interin gururuyla oynamışsın![]()
Vayy Kardesime bakintikam soguk yenen bir yemek tir
süper oLmusiNter Macı
![]()