1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2003

Serhat:

Ama Alanzinho top ile dripling yaparken yavaslayan tipte bir oyuncu da degil.

Strength'in dusmesine ben de katiliyorum ama dribbling'in geldigi hal bana cok mantiksiz gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Serhat:

Ama Alanzinho top ile dripling yaparken yavaslayan tipte bir oyuncu da degil.

Strength'in dusmesine ben de katiliyorum ama dribbling'in geldigi hal bana cok mantiksiz gelmiyor.
    Tamam 18 iyi o zaman Strength'in düşmemesine katılacak tek bir allahın kulu yoktur zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dribbling hepsinin karışımıdır.
    Topla ne kadar gidebildiği, isterse hızı ile gitsin.
    Bazı oyuncularda hız vardır ama kullanamaz, bazılarında teknik vardır ama top süremez.Bunu ayırmak için.

Çoğu teknik oyuncu hızı varsa adam geçer, çünkü vücut çalımı olsun, topa yön vermek olsun, fiziği olsun iyi kullanırlar, çünkü hep bunu denemişlerdir.

Hızı yüksek her oyuncu dribbling yapamayacağı için, o ayrımı AI yapamayacağı için dribbling var.Uğur Boral da yapıyor, Arda da ama Uğur çıldırıtıyor ama yine de geçiyor mu, geçiyor
    Arda ise direk oyuna etki edecek alanı görerek gidiyor, pasa yönelik oynuyor.Uğur hızını kullanıyor kanada kaçabilmek için.Yoksa zaten vücut çalımını oyuna eklemenin yolu yok.

Topu açmak ile ilgili first touch var, technique biraz farklı, evet teknik oyuncu daha hakim olur.Topun gidişi ile de orantılı olabilir, pas verirken ne kadar düzgün topa vurabildiği, top ile ne kadar rahat oynayabildiği, topla yaptığı her harekette hemen terse dönebilerek alanı rahatça görebilmesi, rakibin kapatması için zaman kalmadan hamle yapabilmesi vs..

Bir oyuncu dribbling yapıyorsa verin dribbling, nasıl yaparsa yapsın, sonra da nasıl yaptığını düşünüp diğer değerleri verin.
    Bu dahada aydınlatıcı oldu.
    Last edited by nekop : 19.Nisan.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri