1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih için,

Composure
    Balance
    Jumping
    Heading
    Decisions
    Agression

+ yönde gözden geçirilmeli bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Semih için,

Composure
    Balance
    Jumping
    Heading
    Decisions
    Agression

+ yönde gözden geçirilmeli bence
    Oyunda ;
    composure 13 : yeterince efektif yani..bu yaşta bir oyuncu için oldukça yüksek bir değer ve semih zaten bu degeri hakediyor ama daha fazla yapılmasının doğru olacağını düşünmüyorum.
    balance 13 : semih gayet dengeli tamam ama zaten oyuna da bu 13 olarak yansıtılmış.
    Heading "0" : bu özellik boş bırakılmış,paf maçlarından ve bugunkü maçtan gözlemledigim kadarıyla şimdilik 10-11 gibi bir değer yeterli olacaktır
    Decisions 11 : bu da yaş katagorisine göre düşük sayılmayacak bir değer.daha da arttırılması abartıya kaçar.
    aggression 15 : el insaf daha ne kadar olmasını gerekiyor?

Oyunda bu girilen değerler gözükmüyor diye şikayet edersen o ayrı bir konu.Oyun koduyla ilgili bir problem..düzelmesi için tavsiyem oyuncunun ca'sına çok etki eden ve boş bırakılan özelliklerine makul değerler girmek yada veritabanına girilmiş özellikleri +1 yapıp oyunda eksik çıkmamasını sağlamak.

Veritabanına girilmiş özellikleri mantıklı bulmakla beraber,
    Acceleration 13
    work rate 12
    bravery 12
    concentration 9
    heading 10
    teamwork 11 olarak girilmesi yerinde olacaktır.

Bu girdilerin oyunda bire bir gözükmesi için ise ca 102 olarak girilmesi gerekmekte.
    Semih'in potansiyeli konusunda geçen seneden beri fikrim hiç değişmedi -8'in az -9 un ise fazla olacağını savunuyorum.Kendi veritabanımda bu ikilemden 155 set pa vererek kurtuldum.
    Semih hakkında doldurulması gereken diger bazı özellikler ise;
    PRESSURE,ilk maçında ayakları zangır zangır titreyen yaşıtlarının aksine maç sonu röportajında fazla bir heyecan yaşamadıgını belirtecek kadar baskıyı kaldırabilen ve soğukkanlı bir yapısı var.
    LOYALTY,istese yurtdışından tekliflere yönelip gs'nin sözleşme teklifini geri çevirebilirdi ama bunu yapmadı..Galatasaray sevgisinin de etkisi olduğu düşünülebilir ama bunun daha çok sadakat ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri