Prince2005 [Fiorentina]
aliCHaN_FM [Udinese]
MaliKaya [Sampdoria]
E gör bak pişman olacanmilevskiyi alsan daha iyiydi
![]()
ben hiç oynatmadım ön yargım ondan heralde![]()
Cok övdün elinde patlıcak bak![]()
santa cruz fena degil elde patlamaz ama milevski gercekten insan degil![]()
TariboWest
Ümit Kardesim Yabancı Kontenjanı İtalyada 2. Mati İle Srna Gelince MEcburen Sıkıntıyı Santa Cruzla Cözdük![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Cruz bazen topu taca atsada genelde ayağına gelen topları değerlendiren sevdiğim oyunculardan...
Kardesim fixture avantaji bende. Benim hemen hemen butun buyuk takimlar ile disarda oynadim. Bu yuzden 2. yari sezon sonlarina dogru ak - kara ortaya cikar.
TURGAY SENİ İSTİYORUM FİNALDE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanki elindeki forvetler ile is yapabildi, birde gelecek oyuncu ilemi is yapacak
Kardesim cok yasa. Bazen Taca atsa ha
Sanki kadrosunda 10 numaralik futbolcu yok. Bitirdin takimi bitirdin. Yazik![]()
Last edited by MaliKaya : 20.Nisan.2009 at 11:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yaw beyler sizde santa cruzu iyice bitirdinizen az 15 gol atar diyorum ben
TariboWest
Hemde çok kötü geliyorum. Takım yavaş yavaş topraandı . Sakatlarımda düzeldiğe takdirde beni kimse tutamaz. Alexi Sanchez topu topu 4-5 hafta oynadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım UEFA da final oynarım fio ile nasıl olsa ligde parçaladım kendisini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sezonun sonlarına doğru dahada kızışacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elindeki kadroyu iyi kullanabilseydi şimdi açık ara liderdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet kardeşim sonunda şeytanın bacağını kırdık. İşallad dediğin gibi olur ama çeyrek finalde milanla eşleştim. umarım milanı geçmeyi başarırız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangisi iş yapmışki bu yapsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dağa taşa atıyor ha. Nedenki ayağının ayarı yokmu bu adamın
![]()
Last edited by aliCHaN_FM : 20.Nisan.2009 at 13:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Patlasın patlasın umarım takım komple patlar. Zaten bir gece Fio kampını basıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar dün akşam oyunu oynamadık bazı problemlerden dolayı pc başına geçemedim. Sizlerden özür dliyorum. Bu gece bir çok ss sizlerle olcak. Lig çok güzel olmaya başladı devre arası transferler Serie A heycanı UEFA ve İtalya kupası gerçektende çok zevkli. Başlıkdada olduğu gibi BU KARİYERE YÜREK DAYANMAZ...
Last edited by aliCHaN_FM : 20.Nisan.2009 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sayın Cakma Mourinho Ve Cakma Scolari.. Lütfen Kendi Oyuncularınız Ve Kendi Performansınız Hakkındaki YoruMlara Cevap Veriniz.Sizlerin eleştirilerine Kulaklarım Tıkalı Durumda
Devre arasından Sonra Bakalım Kim Daha İyi OYnayacakk..
![]()
Taam kavga cıkmasın merakla ssleri bekliyoruz![]()
Bekliyoruz hocam merakla![]()
Yeni SSleri Bekliyoruz
Arkadaşlar Suan Macları yapıyoruz Devre arasına kadar sabredin ssler sizlerle beraber oLacak..
tmm bekliyoruz ama biran önce gelsin. Cünkü cok merak ettirdiniz. Transferler falan haydi bakalım bekliyoruz
TariboWest
Fio'dan Transfer Gösterişi
Roque Santa Cruz 49 M Ytl Karsılıgı Mor'ardı
Miquel Veoloso Mor Menekselerde
Vicente Rodriquez Fio'da
John Fleck Resmen İtalyaya Uctu
Turgay sonunda Santa Cruz u İtalyaya getirdik. Bildğim kadarıyla john Fleck genc bir yetenek...iyi transferler
TariboWest
Çok güzel transfer tebrikler , diger rakiplerde MOR'ardı mı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fionun Transferleri Süper
Saolasın Evet Sonunda Muradımıza Erdik.
![]()
Alicanfmfan Çok güzel transfer tebrikler , diger rakiplerde MOR'ardı mı![]()
Evet arkadaşlar maalesef öyle oLdu![]()
Fiorentina'nın Legendary Menajeri Turğay Yetkin Bugun Düzenledigi Basın Toplantısında KAdromuzu Devre arasında yeterince Güclendirdik Asıl Simdi Rakiplerimiz Bizden Korksun Diyerek Alaycı Bir Tavırla Toplantıya Son Verdi..bugra 1905 Fionun Transferleri Süper
Oo iyi transferler Cruzda iyi Fleck gelecekte muthis oluo isabetli transferler Turgay diger takimlarin transferlerinide beklioruz..