Transferler Süper Deniz Nakiye De Göz AT Derim![]()
Transferler Süper Deniz Nakiye De Göz AT Derim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
saolasın kardesim listemde birden cok kaliteli genc var ama hangisini alıp da oynatıcam bilmiyorum takımda yetiştirdiğim bircok genc var saten Gürhan Özgür Cek Mehmet Ekici Volkan Babacan
Takip ettğim oyuncular ise Jem Karacan Deniz Naki Eren Albayrak Ömer toprak Sercan Yıldırım
TariboWest
Gercekten Ts macinda zor kurtulmussun namaglup sampiyonluk zor ama yapsbilirsin ..
TRANSFERİN SON GÜNLERİNDE FOTOMACTAN İKİ TANE İDDİA
ALEX DE SOUZA VE SABRİ SARIOGLU FENERBAHCE YE Mİ GİDİYOR?
Bu haberden sonra konusan Ümit Boğa Alex ve Sabri ile ilgili haberlere yorum getirmezken, bir oyuncu ile anlastıklarını zamanı gelince acıklayacaklarını söyledi. 1-2 gün içinde netlik kazanır...
TariboWest
ahmet Ari Güzel Transfer Fakat Cok Degilmi Yahu Verdigin para
Hayırlı oLsun ne diyim
bjk macının Skoru Güzel![]()
eyvallah kardesim saolasın ezdik bjk yi ama Juve macı kötü oldu..
TariboWest
Sonuçta bu juve hocam boru değil![]()
Kardesim gelenler mukemmel. Ama gidenlerden Mbia yi keske gondermeseydin. Su anda bende Parma'da oynuyor. Takimin en iyilerinden...
dogrudur ama diarrayı aldım realden. Ondan gitmek istedi gidene de dur demmiyecegim için yolladım.. Ama Diarra da iyidir.. Ayrıca Leo yu almıstım. Real istiyo su an 59 milyon euro lafları dolasıyo gercek olabilir mi. Onlar teklif yapmıstı ben de 140 milyon euro istedim ondan mı haberlerde 59 milyon gibi bir ücret lazım diyor
TariboWest
Süper ilerliyorsunda Ahmet Arı ya biraz fazla değilmi 4.5 £
malatyAdana!
FOTOSPOR DAN MÜTHİS İDDAA!!!
Fotosporun dünkü sayısında bu haberi yazması Fenerbahceli taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahce cephesinden herhangi bir yalanlama gelmezken taraftarın bu iki isimden birinin fenerbahceli olacagı inancını tasıyor.. Bakalım ilerleyen günlerde Fenerbahce SK yine cıkan transfer dedikodularını yalanlayacak mı???
TariboWest
Transferler güzel allahan sabriyi almamışsın
Foto macın haberleri genelde yalan oluyor ama yine öle bi habermi acaba
HEYECAN KALDIGI YERDEN DEVAM EDİYOR
TSL 6. HAFTA
Fenerbahce Kocaelini rahat gecti!
FTK Gruplar belli oldu.
TSL 7. HAFTA
Fenerbahce nin Bileği Bükülmüyor!!!
ŞL GRUP 3. MAC
Volkan Demirel az kalsın bir hezimete yol acıyordu...
Mactan sonra konusan Ümit Boğa Volkan Demirel i anlamıs degilm. 2 pozisyonda da topu uzaklastıramadı. 1 ini Torres e 1 ini ise Gerard a verdi. Ama bu burda kalmayacak. Volkan a kötü performanstan dolayı para cezası verilecek ve kaleyi bir süre Babacana bırakcak. Ayrıca 3-0 dan buraya kadar getiren oyuncularıma ise tesekkürlerimi sunuyorum. İyi oynayan bizdik. Sagolsun Volkan içine sıctı.
![]()
TariboWest
Kardesim Liverpool maci ortada bir mac olmus ama oyuncu puanlarindan da gorundugu gibi Volkan seni yakmıs.
Bence Sinan Bolat'a kaleyi teslim etmenin zamani geldi...
yok Bojan degil de Thierry Henry e gönderdim Barca kabul ediyo4.5 milyon euro ama Henry Fenerbahce ye gelmenin kariyerini zedeleyecegini düsünüyor. ayrıca baktım sun morali kötü ve guardiolanın teklifi kabul ettiği için hayal kırıklıgına ugramıs. Bi transfer listesine konursa süper olacak.
TariboWest
Henry 'miHenry gelse varyaa ooo
malatyAdana!
TSL 8. HAFTA
Diyarbakıra hic sut bile cektirmedik ve kazandıgımız için mutluyuz.
TSL 9. HAFTA
Yine tek taraflı bir sonuc. Allah nazardan saklasın cok iyi onuyoruz..
TSL 10. HAFTA
Fenerbahce seriye devam ediyor
ŞL GRUP 4. MAC
FENERBAHCE DAGILDI!!!
Cok kötü bir sonucla maglup oldu ve turdan cıkma umudumuz az da olsa var
TSL 11. HAFTA
Kayseri de golsüz beraberlik....
FTK GRUP 1. MAC
Fenerbahce Basarıya Yelken Actı!!!!
TSL 12. HAFTA
Yedeklerle cıktıgımız macta Karsıyaka ya 3 attık. Sakatlıgı yeni gectiği için Van Der Vaart yeni oyuna aldım ve yine golünü attıAyrıca Barca ilgilenmeye basladı Vaartla...
ŞL GRUP 5. MACI
FENERBAHCE FIRSAT TEPTİ!!!
ŞL gecesinde Standart Liege in topa daha hakim oldugu macta inanılmaz pozisyonlar kactı. Steven Defour 30 metreden vurdu. Direkten döndü. Semih karsı karsıya kacırdı. Ama onlar iyi gibi gözüktü. Tehlikeli atagımız bizim daha fazlaydı...
TariboWest
Liverpool ve Kayseri maci disinda guzel gecmis. Standart takimini yenebilirmissin ama olmamis saglik olsun.
Umarim gruptan cikarsin...
kardeşim artık lige ambargo koyarsın bence daha avrupada oynayabilicek düzeyde oyuncular lazım sana şu an ki kadronda kaliteli baya özellikle kaleye sinan bolat çok iyi olur param var diosun bas parayı al![]()
Standart ve Liverpool maclari kotu olmus ya ligde cok iyi gidiosun umarim Avrupadada boyle gidersin renkdas ...