1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Sevgi Eylem Gerektirir | Zaragoza İle 4. Sezon v9.03

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

90 Dakika boyunca 10 kişi oynayan salamancayı acmakta zorladık ve macın son anlarında gelen golle 1-0 kazandık

Şampiyonlar Liginde Bayer Leverkusen i yine son anlarda gelen golle yenmeyi başardık

Ligde Recreativo karşısında top onlarda olsada goller bizden geldi

Racing deplasmanından karlı ayrıldık

Şampiyonlar Liginde grubun gücsüz ekibi Young Boys u kendi evlerinde net bir skorla gectik

Şampiyonlar liginde müthiş bir performansla 1. cıktık

Ligde 13 hafta sonunda 13 macımızı alarak cok güzel bir seri yakaladık

Ligde orta saha oyuncularım Camacho ve zapaterin sakatlıkları yüzünden orta sahada sıkıntı yaşıyorum buda mac istatiklerine yansıyor onlar düzeldikten sonra pas yüzdemiz artıcaktır..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    barcayı yenmişsin cska ya da 5 atmıssın zaragoza sov kaldıgı yerden devam ediyor...
    Evet aynen öle kardesim

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Chelsea Final Macında Dikkatimi Ceken Sey Su.. NEden 90 000 Degilde 89 999 Taraftar OLuyo Hep
    Valla o 1 kişi nezmn dolacak bende merak ediyorum acıkcası

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    İşte bu önemli bir problem abi
    O yer seninmiş abi.Şeref tribününde hep senin yerin hazır
    Evet turgayı bekliyor olabilirler

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Kardesim ne yamissin oyle yav. Gelene 5 gidene 6. Helal olsun valla. Yavas yavas sıkmaya baslamıstır. sen gelecek icin simdiden takim yoklamaya basla
    Valla bakıcas artık ya büyük bir takıma gidicem yada yine zaragoza gibi daha mütavazi bir takıma gidip onu büyültücem ama bu kesinlikle ispanyadan bir takım olmayacak

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    kardesim ronaldinho ile anlastın mı sen ben de getirmeyi istiyorum fenerbahceye ama 1-2 yıl sonra gelirmi ki 32 yasında falan
    Ronaldinho bende suanda 31 yaşında 4.6 milyon a aldım
    Last edited by sekilaso : 20.Nisan.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri