Güzeş Gidiyorsun Spartak Moskovayı Evinde Yenersin
Güzeş Gidiyorsun Spartak Moskovayı Evinde Yenersin
Artık takıma 8 tane ganalı oyuncu getirirsin![]()
Fenerbahce de Sok Sakatlık!!!
Fenerbahce nin Hollandalı yıldızı Drenthe antremanda sakatlanarak Fenerbahce taraftarlarını sok etti. Kulupten yapılan acıklamada Drenthe nin capraz yan baglarının koptugu ve 4 ay sahalardan uzak kalacagı acıklandı. Drenthe nin yarın Hollanda ya gidecegi ve ameliyat olacagı bildirildi.
TariboWest
Madem ganalı oyuncu alacan Gana asıllı italyan Balotelliyi al![]()
transferi düsünecem ama sonra su an cok kötü durumdayım forvetsiz maclara cıkıyorum 4 haftadır demba ba ve semih sakat oynayabilecek oyuncular da sakat ahmet ari falan forvete emre belözoglunu mehmet ekici yi koyuyorum tottenham macını bile oynadım forvetsiz birazdan koyacagım macları durum cok sıkıntılı yalnız![]()
TariboWest
Balotelliyi ben 12 milyona almıstım interden eger paran varsa iyi bir paraya alabilirsin gibime gelioyor kaliteli bi adam forvette kanatlarda nerde istersen orda oynatabiliorsun![]()
Balotelli cok buyuk bir is olur. Dretne sakatligida cok kotu olmus...
TSL 22. HAFTA
Derbiden gol sesi cıkmadı
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MAC
Trabzon da Kolbastı Gecesi
TSL 23. HAFTA
Fenerbahce sonunda kazandı..
Gs bu hafta puan kaybetti aradaki puan farkı 1 e indi.
UEFA 2. TUR İLK MACI
Evimizde berabere kaldık ve tur sansını zora soktuk. Ama iki forvetimiz de 4 haftadır yok. İnsallah Demba Ba ingilteredeki maca hazır olacak..
TSL 24. HAFTA
Fenerbahce kendini sıkmadı
Bu aksam da aynı mac var. Bakarsınız bu sonuc olur. Bu sonucu iyi tutun arkadaslar
UEFA da Muhtesem karsılasma
Evet simdi giriyorum maca Demba ba kadroda oynuyor. Süper bir mac bizi bekliyor. Mac biter bitmez sizinle paylasacagım.
TariboWest
VE FENERBAHCE CEYREK FİNALDE
UEFA 2.TUR İKİNCİ MAC
Ceyrek finalde rakip PORTO
Yarı fianlde ise Roma,Schalke veya Valencia ile oynayacagız....
Simdilik bu kadar arkadaslar.. Büyük ihtimalle gece devam ederim kariyere.. Önceden Türiyeye getirmiş oldugunuz büyük yıldızlar varsa isimlerini paylasın yorumlarınızda seneye bi transfer sov yapalım![]()
TariboWest
Kardeşim Tottenhamı elemen müthiş olmuş Drenthe ise kötü olmuş ..
Tottenhamı Elemen Müthiş Olmuş Gerçekten
vay tottenhamıda elemişin güzel sırada porto var![]()
TSL 25. HAFTA
Net Galibiyet
TSL 26. HAFTA
Sürpriz Beraberlik!!
UEFA CEYREK FİNAL İLK MAC
MUHTESEM FENERBAHCE!!!
TSL 27. HAFTA
Bolusporu da gectik ve takipe devam...
Puan Durumu
UEFA CEYREK FİNAL İKİNCİ MAC
YORUMSUZ
Porto ya elendik ve kupa hayelimiz suya düstü. Gercekten cok moralim bozuldu. Cok kötü oynadılar ve yine oyuncuların kazıgına ugradım. Nasıl birseydir evinde ez deplasmanda rezil bir top oyna. 1 gol atıp uzatmaya bile götüremedik. Yenmiş olsak rakip Romaydı. Gercekten cok üzüldüm. Herhalde bu da FM azizliği...
TariboWest
UEFA Kupasını istiyoruz.
OFF kötü olmuş ya elenmen neyse artık seneye.. ligi almaya bak artık ..
TSL 28. HAFTA
FTK YARI FİNAL İKİNCİ MAC
Finaldeyiz
TSL 29. HAFTA
TSL 30. HAFTA
TSL 31. HAFTA
TÜRKİYE KUPASI FİNAL
27 YIL ARADAN SONRA SAMPİYON FENERBAHCE
TSL 32. HAFTA
PUAN DURUMU
Haftaya Gs derbisi var. Beraberlik ve galibiyette sampiyonuz. Samiyende sampiyonluk turu atcaz. Ama o maca cok farklı hazırlıyom takımı.. Halen unutamadım UEFA yı acısını Gs den cıkarcaz insallah
TariboWest
valla kötü olmuş UEFA seneye artık ama acısını gs den falan çıkarma1-0 yen tamam
![]()
TSL 33. HAFTA
Samiyende Galip olan taraf Galatasaray
Büyük bir hırsla cıktıgımız macta takım manteletiseni full ofansa yakın cekince 3 gol kacınılmaz oldu. Bu büyük riske ragmen kolay kurtulduk. 5-6 yiyebilrdik.
TSL 34. HAFTA
TSL DE YİNE SAMPİYON FENERBAHCE
PUAN DURUMU
Fenerbahceden Cifte Zafer
Sükrü Saracoglu genişliyor
Yılın oyuncusu Mehmet Ekici secildi.
Fenerbahce ile sözlesmemizi 2012 yılına kadar uzattık...
Ve artık Dünya Kupası sardı her yanımızı. Bakalım Gana ile neler yapacagız...
TariboWest
Hocam hersey çok güzelde Gs'ye yenilmeseydin ya![]()
Hocam en son verdiğin ssler gözükmüyor
malatyAdana!
Kardesim GüzeL bitirmişsin..Gana İLe Basarılar
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Evet arkadaslar Gana dan istifa ettim. Ssleri koymuyorum. İlk mac Brezilya ya 2-0 yenildim. İkinci macta rusya ya 3-0. Bende istifa ettim..
Sezon Öncesi Beklentiler Ve Transfer için ayrılan para
Büyük oyuncular almayı düsünmedim. İşte transferler
Türkiye Süper Kupa
Sampiyon Fenerbahce
evet arkadaslar yeni sezona giriyoruz artık. Orta sahaya bir transfer daha düsünüyorum..
TariboWest
Güzel Başlangıc Deniz Nakide İyi transfer
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Cok guzel bir sezon gecirmissin. Tebrikler.
Tuncay'da tekrar yuvaya geri donmus. Umarim gelecek sezon Avrupa'da istenilen basariyi elde edersin.
On libero konusunda da TR de fazla kaliteli yok ama Saban Ozdogan'i onerebilirim