Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 52.63%
  • Bursaspor

4 21.05%
  • Beraberlik

5 26.32%
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [ TSL 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olaya mantıksal olarak baktığımızda herkes kusursuz oynarsa galip nasıl ortaya çıkacaktır. Beşiktaş hata yapıyorsa diğer takımlar Beşiktaş'ın hatalarından dolayı değil kendileri hatasız gittikleri için bir yerlere gelmişlerdir. O nedenle ligin kaderinin Beşiktaş ile alakası yoktur.

Ümidi olmayan takımlara gelince ise Beşiktaş'ında ümidi yoktu bir aralar. Senin mantığın çerçevesinde değerlendirirsek ümidi olmayan bir Beşiktaş'ı diğer takımlar hata yaparak 2. sıraya taşıdılar. Beşitaş'ın 2009'daki nağmalupluğunun değeri yoktur. Tamamen öndeki takımların hataları Beşiktaş'ı 2. yapmış ve şampiyonluğun en önemli adayı haline getirmiştir.
    Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.
    Ertuğrul Sağlam bu takmı yenilmemiş ve 1. sıradayken bıraktı. Mustafa Denizli ile takım geriye düştü sonra yavaş yavaş yeniden birincilik için bastırıyor. Beşiktaş iyi oynuyor ama sonuçta rakibin hatası olmadan gol atılmaz. Ancak önemli karşılaşmalarda sonucu bir türlü kendine çeviremeyen bir takıma sahibiz. Bunun bir nedeni olan ruhsal olarak iyi hazırlanmamaları. Lig'deki başarı %30 hoca ve yönetim, %60 oyuncu kadrosu, %10 şanstır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.
    Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.
    yanıtımı yazdım zaten ama imalı yazınla beni kışkırttın. Sert çıkışım bu yüzden.

Mesaj Yetkileri