Taneri Malatya niye gönderdi hiç anlamadım zaten adam Geçen senede gol krallığında zirvedeydi bu sezonda öyle.
Giresun herkesin korkulu rüyası oldu bu haftada Kocaelispor'u puansız bırakırsak kimse şaşırmasın.Bank Asya 1.Lig 4-5 hafta daha oynansın.Geç açıldık
![]()
Katılıyorum Serhat.Bu arada son hafta gelcen dimi Giresun - Ordu maçına ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
adem buyuk nasıl goller atıyor oyle.çok klas bir oyuncu olacaga benziyor. son vurusları çok iyi. umarım ertugrul saglam gelecek sene harcamaz bu cocugu.
![]()
Adem Büyük'ün tekrar Beşiktaş'a dönmesi için Beşiktaş'ın 400 bin dolar vermesi gerekiyor;
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/22116
"YÜCE ATATÜRK"
Adem Büyük o kadar gol atıyor ama ne hikmetse ben beğenmiyorum bu adamı.Attığı kadar da kaçıran bir golcü gözlemlediğim kadarıyla.Ayrıca Beşiktaşın golcüsü olamaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kocaeli Giresun karşısında 1-0 önde skorlar böyle giderse Kocaeli süper lige çıkacağa benziyor.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Boluspor 2 - 0 Malatyaspor
Erciyesspor 0 - 0 Altay
G.Antep Bld.Spor 1 - 2 Antalyaspor
İstanbulspor 0 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 2 - 2 Eskişehirspor
Kocaelispor 2 - 0 Giresunspor
Orduspor 1 - 3 Kartalspor
Samsunspor 0 - 2 Sakaryaspor
Elazığspor 1 - 1 Mardinspor
Maclarda 78.dakika oynaniyor.Karsiyaka macinda dakika 70.
Erciyesspor 1 - 1 Altay
İstanbulspor 0 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 3 - 3 Eskişehirspor
Orduspor 2 - 4 Kartalspor
Samsunspor 0 - 3 Sakaryaspor
Elazığspor 2 - 1 Mardinspor
Erciyesspor 1 - 2 Altay
İstanbulspor 1 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 3 - 3 Eskişehirspor
Orduspor 2 - 5 Kartalspor
Samsunspor 0 - 3 Sakaryaspor
Elazığspor 2 - 1 Mardinspor
Maçlar bu şekilde sonuçlandı. Es-Es'imin direk çıkma şansı kalmadı. Play-off garanti. Boluspor play-off potasına girdi. Haftaya play-off içinyarışan 3 takımda zrlu maçlar oynayacak. Ben play-off'lardan Diyarbakırspor'un çıkacağını düşünüyorum.Kocaelispor ve Antalyaspor %90 çıktı.Hatta Antalyaspor %100 çıktı.
I'm back...
Kocaeli-Giresun maçını izledim canlı tv'den.
Kocaeli sonuna kadar haketti.Giresun top falan oynamadı zaten.Rahattı inanılmaz derecede takım.Kocaeli ve Antalya ilk 2 olarak çıktı diyebiliriz.
Ayrıca haftanın tek sürprizi Kartal'ın Ordu deplasmanında farklı galip gelmesi olmuş![]()
Diyarbakirspor inanilmaz bir yükseliste,süper havamiz oldu.Play-offlardan cikacagimizi düsünüyorum.
Ya bu erciyes beni deli edecek bu naslı gevşekliktir ya play-off umutlarını çok zora soktuk
Bu arada kardeş takım BOLU play-off'a girmiş.
Son hafta esese yenilse, Erciyes sakarya deplasmanına gidiyor o da yenilir.Ordu 'da giresuna geliyor.
Giresun ezeli rakibini yenip kardeş takımı boluyu play-off'a atabilir.Çok karışmış gerçekten de![]()
Murat yenilmemiz sürpriz oldu evet..İddaadaki oranları görünce korkmusdum zaten..
Murat sende dspor var pazartesi bizim maçı izlersen sevinirim..Kartalın ilk golü net ofsayt,2.golde kalecimizie gereksiz kırmızı verdi..Senol topu eliyle tutmusdu.Forvet oyuncusu üstüne geldi oda itti kırmızı ve üstelik penaltı verdi..
Büyük olaylar cıktı..Sahaya koltuk yagdı..Bir hakem göz göre bir takımı bu kadar yakarmı..Suan maçtan geldim kesin olaylar sürüyordur..
Haftaya maçımız zor..Giresunu yenip bolu puan kaybederse play oflara kalıyoruz...
D'smartı olanları özellikle bizim maçın özetini izlemeye davet ediyorum..
Ayrıca Eses'in de orduyla olan bir hesabı var galiba.Play*off'u da garantiledir Boluya kıyak geçebilirler![]()
Karşıyaka'nın playoff şansının bitmesine üzüldüm. Eskişehir'den sonra desteklediğim takımdı. Playoff'larda son bileti Boluspor almasını umuyorum.
D-Smart üç maç canlı yayın yayınladı. Lig TV'den daha iyi spikleri var, umarım TSL'de D-Smart alır. Bedava maç izlemek güzel oluyor.![]()
Kocaelispor'la Antalyaspor %90 direk Süper Lig'e çıktılar gibi.Playofflardan da Eskişehirspor Süper Lig'e gelse çok güzel olur![]()
Kocaeli ve antalyanın çıkmasına sevindim açıkçası biri akdeniz takımı diğeride eskilerin takımı erciyesim ıkamayacak gibi diğreininde eskişheir olmaısnı isterim
Ordu'da olaylar çıktı
Orduspor kendi saha ve seyircisi önünde Kartalspor'a 5-2 yenildiği maç sonrasında, Mor-beyazlı Orduspor taraftarları olay çıkardı. Polisle taraftarlar arasında çıkan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralandı. Polis kalabalığı dağıtmak için zaman zaman biber gazı kullandı.
Maç sonunda 19 Eylül Stadyumu protokol girişinde toplanan Orduspor taraftarları, mor beyazlı kafile otobüse binerken, "Bu sene şampiyon yine taraftar" şeklinde tezahürat yaptı. Bazı Ordusporlu futbolcuların kendi taraftarlarına da tepki göstermesi üzerine öfkelenen taraftarlar, kendilerini uzaklaştırmak isteyen polisle çatıştı. Taşlı sopalı saldırıda biber gazı kullanan Çevik Kuvvet ekipleri, taraftarları dağıtmaya çalışırken, Orduspor'un takımı taşıyan otobüsü yaklaşık 1 saat gecikmeli stadyumdan ayrılabildi. Şehir içinde de olağanüstü önlemler alan Orduspor kafilesine 2 polis eskortu, Çevik Kuvvet otobüsü ve özel harekat timlerini taşıyan minibüs eşlik ederek tesislere götürdü. Öte yandan çıkan arbedede, biri polis iki kişi yaralanırken, 1 kişi de polis tarafından göz altına alındı. Olaylarda bazı taraftarlarda polisin kullandığı biber gazından etkilendi. Yaklaşık 1 saat kadar süren arbede, taraftarların dağılmasıyla sona erdi.
04.05.2008
Kaynak : DHA
Eee ben size olaylar devam ediyordur dedim..Haklem yaktı bizş ama bari hakeme inat oynayın be...Oyuncularda bike hırs yoktu.
Kocaeli ve Antalya'nın ardından 3. takımın Sakarya ya da Eskişehir olmasını isterim.İkisi de potansiyeli olan şehirler,iyi de bir taraftar kitlesine sahipler![]()
Karşıyaka-Eskişehir maçının berabere bitmesi 2 tarafın da işine gelmedi. 90+4'de atılan bir golümüzü hakem vermedi, verse şu anda play-off şansımız devam edecekti.
Maddi sorunlar nedeniyle Diyarbakır'dan puan silinmesi yüksek bir ihtimal, o durumda bu hafta kazansak şansımız daha çok artacaktı.(Diyarbakırspor'un 6 puanı silinebilir)
"YÜCE ATATÜRK"
Yok hem Altay'ın hem de Karşıyaka'nın şansı kalmadı Diyarbakır'ın puanı silinse bile.
Yönetimin hatası, Trabzonspor'a satılan kaleci Onur yüzünden Karşıyaka şimdi bu hallerde. Fenerbahçe'ye sene sonunda 1,5 milyon dolara satılabilecek olan milli kaleciyi 400 bin dolara sattılar Trabzonspor'a. Ve Trabzon'da da sadece 1 maç oynadı sanırım. Rıdvan Dilmen şimdi Trabzon'a satılmasın, bekleyelim sene sonunda daha çok paraya satarız demesine rağmen dinlemediler.
Bu olayda Rıdvan'ı küstürdüler. Rıdvan ile çok iyi anlaşan Engin İpekoğlu da Rıdvan'ın ayrılmasından sonra yalnız kaldı ve sonunda onu da gönderdiler. Ama yine de önümüzdeki sezon için takımımıza güveniyoruz. 100. yılımız yaklaşırken mutlaka ve mutlaka süper lige çıkmalıyız.
"YÜCE ATATÜRK"
Altay üç puan alırsa Bolu ile aynı puan oluyor; ama ikili averaja bakmak lazım. Keşke Altay geçen yıl veya iki yıl önce lig şampiyonu olacakken üçüncü olup playoffa gitmesinin cezasını çekiyor. Bu yılda son haftalarda toparlandılar yetmedi.
Karşıyaka, evinde kaybettiği puanlara yansın. Malatya maçı zaten sonuç ortada Karşıyakalı kuzenim demişti üç yeriz diye öylede oldu. Malatya ve Es Es'den üç puan gelse herşey değişridi.
Bank Asya 1. Lig play-off maçları 15 ve 17 Mayıs 2009 tarihlerinde Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak.
Yarı finalin ilk maçında 15 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Bank Asya 1. Lig 3. sü ile 6. sı karşı karşıya gelecek. İlk maçın bitiminin ardından stadyum boşaltılacak, daha sonra ikinci karşılaşma için seyirci alımına başlanacak. Bank Asya 1. Lig 4. sü ve 5. sini karşı karşıya getirecek mücadele ise aynı gün saat 20.30'da oynanacak.
Final mücadelesi ise iki maçın galipleri arasında 17 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da başlayacak.
Play-off müsabakalarının bilet fiyatları ise Kale arkası tribünü 10, Maraton tribünü 20, Kapalı tribün 40 TL olarak belirlendi.
BANK ASYA PLAY-OFF MÜSABAKALARI PROGRAMI15 MAYIS 2009 CUMABank Asya 1. Lig 3. sü - Bank Asya 1. Lig 6. sıYENİKENT ASAŞ16:00Bank Asya 1. Lig 4. sü - Bank Asya 1. Lig 5. siYENİKENT ASAŞ20:3017 MAYIS 2009 PAZAR(3-6) Galibi(4-5) GalibiYENİKENT ASAŞ20:30
TFF.ORG
Ben açıkçası Kasımpaşa'nın rakibimiz olmasını istiyorum .. Ve Altay ile de finalde karşılaşmamızı istiyorum ..
Bilet fiyatları çok uçuk olmuş 40 ytl nedir ya?Stadın kapasitesi az gelecek düşüncesindeyim inşallah dışarda kalan olmaz.