Originally Posted by
crespo009
Şu anda Ankaragücü takımında Serkan - Bouzid - El Yasa Ankaragücü araştırmasında en beğendiğim oyuncular. Bouzid, Almanyadan geldi herhalde size ama umarım profilinde düşmeye gidilmez yabancı futbolcular içinde anadoluda Bilica'dan sonra en iyi stoper olduğunu düşünüyorum. Garanti oynuyo ve kolay kolay düşmüyo adamını tutarken.
Birde bu Murat Duruer 08'de sanırım -8 veya -9 PA verilmişti ama 09'da Murat sıradan bir takım oyuncusu bile değil. Hakan Kutlu varken Murat'ı oynatıyodu Murat fenada oynamamıştı gittikçe düşme devam edermi Murat'ta yoksa hani biraz kıpırdanma yaptı bu adamın özelliklerindede oynama yapalım daha genç gibi bir düşüncemi var. 2010 FM'de inş. yapılan transferler ve şu anki takımla iyi bir Ankaragücü yönetme şansımız olur ayrıca 
Elyasa 2-3 sezondur takip ettiğim bir oyuncu. Diyarbakır' da stoper oynuyordu. Burada sağ bek oynuyor. Fizik olarak çok iyi diyebilirim. Çok hırslı istekli bir oyuncu kafa toplarında da etkili. Ligin ortalamasının üstünde bir defans oyuncusu diyebilirim. Ama son halini çok daha detaylı yazamayacağım. O kadar detaylı bilemiyorum.
Ayrıca Murat' ı biraz düzeltmiştim geçen sene. En son ibb ye karşı izledim canlı. Takımın en yetenekli oyuncularından. Yalnız pek hareketli değil sanki. Hani koşan eden biri değil gibi...
Ek olarak Ankaragücü' nde İlkem çok çok ağır bir oyuncu. Acc: 8, pace 10, Agi: 9 falan ancak olur diyorum... Ama güç, denge, cesaret, dayanıklılık, t.oyunu, ç.oranı tavan yapabilir. Bu oyuncu için ne dersin Hakan?
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]