Şehire İniyoruz
Başarılar dilerim
Şehire İniyoruz
Başarılar dilerim
Konuyu erken onayladığınız için teşekkür ediyorum
Sonuçta köy takımıyızSene başında hep böyle söyleniyordu Hoffe için benden oradan yol aldım
Hemen takıma geçelim;
Transferler
İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.Tek hatam olarak Salihovic'i sezon sonu gidecek olarak satabilirdim ama direk verdim dalgınlığıma geldi bu hata oldu biraz inş. sıkıntısını çekmeyiz.
Genç golcu iyi bir alternatif olacaktır elimizde ve yedek kaldığı zamanda sorun çıkarmayacak olması kalitesi ile beraber transfer sebebimiz.
Bu ligde hava hakimiyeti ve golu koklama becerisi ile alternatif olarak kadroya kattığımız bir diğer isim.
Klasik genç yetenek transferi
Genç oyuncunun Salihovic'in yerini doldurmasını bekliyoruz.
İki kalbur üstü kalecimizin yanına bize gelmeyi kabul edenler arasında en iyi olan Enyeama kadromuza dahil oldu.Elimizdekilere göre 1 gömlek daha iyi bir kaleci.
FM09'da ilk kez klube için değilde direk oynatmak için aldım inş. mahçup etmez bizi.
Savunma hattımıza muhtemelen son takviye oldu Sirl.Elimizdeki alternatifler içinde en iyisi oydu.İlk kez aldım,nasıl bir performans sergileyecek hep beraber izleyeceğiz.
Ayrıyeten Palacio ve V.Love ile anlaşmıştım ama ibisevic ve Demba Ba'yı oynatmak istediğim için 2 oyuncunun transferinide son anda iptal ettim ne kadar akıl karı bir iş bilmiyorumŞu anda bir transfer daha düşünüyorum bu ikisinden birini mi alsam ya da Aquino'yu mu alsam ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yavv kanka sen napıyosun yaaGörünmüyosun epeydir.
Sağolasın kardeşim.
Valla yönetime direk ligi alacağımızı söyledik 2. sezona kalmayabilir
Bu arada takımın başında ilk ayımızı doldururken Andreas Beck antrenman temposu ile dikkatleri üzerine çekti.
Last edited by iLkeRisT : 08.Mayıs.2009 at 20:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)