1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Şehire İniyoruz

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Şehire İniyoruz

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.
    Konuyu erken onayladığınız için teşekkür ediyorum

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Şehire İniyoruz

Başarılar dilerim
    Sonuçta köy takımıyız Sene başında hep böyle söyleniyordu Hoffe için benden oradan yol aldım

Hemen takıma geçelim;

Transferler

İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.Tek hatam olarak Salihovic'i sezon sonu gidecek olarak satabilirdim ama direk verdim dalgınlığıma geldi bu hata oldu biraz inş. sıkıntısını çekmeyiz.

Genç golcu iyi bir alternatif olacaktır elimizde ve yedek kaldığı zamanda sorun çıkarmayacak olması kalitesi ile beraber transfer sebebimiz.

Bu ligde hava hakimiyeti ve golu koklama becerisi ile alternatif olarak kadroya kattığımız bir diğer isim.

Klasik genç yetenek transferi

Genç oyuncunun Salihovic'in yerini doldurmasını bekliyoruz.

İki kalbur üstü kalecimizin yanına bize gelmeyi kabul edenler arasında en iyi olan Enyeama kadromuza dahil oldu.Elimizdekilere göre 1 gömlek daha iyi bir kaleci.

FM09'da ilk kez klube için değilde direk oynatmak için aldım inş. mahçup etmez bizi.

Savunma hattımıza muhtemelen son takviye oldu Sirl.Elimizdeki alternatifler içinde en iyisi oydu.İlk kez aldım,nasıl bir performans sergileyecek hep beraber izleyeceğiz.

Ayrıyeten Palacio ve V.Love ile anlaşmıştım ama ibisevic ve Demba Ba'yı oynatmak istediğim için 2 oyuncunun transferinide son anda iptal ettim ne kadar akıl karı bir iş bilmiyorum Şu anda bir transfer daha düşünüyorum bu ikisinden birini mi alsam ya da Aquino'yu mu alsam ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Başarılar ilker efendi
    Yavv kanka sen napıyosun yaa Görünmüyosun epeydir.

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    başarılar diliyorum...
    Sağolasın kardeşim.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Basarilar. Potansiyeli cok yuksek bir klup. 2. sezonda sampiyonluk bekliyruz
    Valla yönetime direk ligi alacağımızı söyledik 2. sezona kalmayabilir

Bu arada takımın başında ilk ayımızı doldururken Andreas Beck antrenman temposu ile dikkatleri üzerine çekti.

Last edited by iLkeRisT : 08.Mayıs.2009 at 20:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri