Quote Originally Posted by sonersoy View Post
Şimdi sorularımı sıralıyorum

1. Neden tatile gitme ihtiyacı duyuluyor

2. Manu seninle ilgileniyor diye haber geldiğinde ne yapmam lazım istifa edip teklif yapmalarınımı beklicem yoksa takımın başında beklesemde olurmu..Ayrıca yönetimin sunduğu yeni kontratı bu bağlamda kabul etmelimiyim

3. Kaç pilot takım alabiliyoruz

4. Devamlı sarı kart gören oyuncum var (lugano) ceza versem adaletsiz deyip harmonyi düşürüyor, vermesem her maç kartmı görülür arkadas

5. josico kendini samandıraya zincirledi serbest bırakamıyorum , satamıyorum önerdiğim halde 0 liraya..sözleşmeyi karşılıklı feshet var ne işe yarıyor??

6-databasede sadece türkiye ligi seçili iken ingiltereden teklif alırmıyım yada alman liginden

7- Yeni coachta alamıyorum ne yapmam lazım, gönderdim eldekileri yeniye izin vermiyor yönetim

8. ayarlardaki fikstür hızı ne işe yarar
1. Eğer zorlu bir maçın varsa veya çok oyuncun milli takıma gitmişse tatile gidersin. Asistan CA seviyesine göre takımı düzenlediği için yararı olabilir.

2. İlgilendiğini bildiren haber geldikten sonra takımın başında devam etmelisin. Bu haber yalanda olabilir ( fotomaç her yerde var haliyle )

3. Her transfer dönemi açıldığında pilot takım isteği yollarsan yönetim uygun olanı bulacaktır. Yani senede 2 taneden 5 senede 10 tane.

4. O oyuncunun oynama stratejisini değiştirirsen sarı kart görmesini birazda olsa engelleyebilirsin. Tackling Hard yapma en azından.

5. Oyuncunun kontratını belli bir miktar karşılığında iptal ediyosun ama bu değer yüksek olursa kulup oyuncuyu göndermez. Pilot kuluplere göndermeyi deneyebilirsin.

6. Böyle birşey mümkün değil. Türkiye takımlarından teklif alırsın sadece.

7. fenerbahçe yönetiminin hep yaptığı birşey bu. Koçları yollamadan önce yeni koç teklifinde bulunman gerekiyo.

8. I Dont know