Bizde izmire gidicektik ama Hocalar yüzünden gidemiyoruz, Hocaya 3 gün yalvardım ama sınav tarihini 13 Mayısdan çekmedi
Bizde izmire gidicektik ama Hocalar yüzünden gidemiyoruz, Hocaya 3 gün yalvardım ama sınav tarihini 13 Mayısdan çekmedi
Ben gitmiyorum maça protesto ediyorum.Gerçi uğursuz da değilim, burada oynanan 100. yıldaki Trabzonspor maçında şampiyonluğu ilan etmiştik, şimdi gidersem belki seneler sonra da kupayı alırız.
Kale arkası işkence, şimdilik gitmeyi düşünmüyorum bakalım.
"YÜCE ATATÜRK"
Batuhan düşünmüyorum zaten, gitmeyeceğim.
Ha kararım değişir de gidecek olursam, bilet bulma konusunda bir sıkıntım olmaz. 30, 60 ve 90 lira biletler ve kale arkasında izlemek istemiyorum. Tek başıma da gitmek istemiyorum, arkadaşlar kale arkasına gitmezlerse giderim maça yoksa kalsın. Zaten bu sezon çok üzdü bizi takım, çok hevesli de değilim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kupa finali şifreli yayınlanamıyor kanunen.Bu durumdada LigTv'nin kardeş kanalı Show Tv'de yayınlanması normal bir durum.Zaten kupa maçları LigTv'ye geçtiğinden beri durum böyle.En azından final maçlarının şifresiz olması güzel bir durum.
Maç çarşamba günü ve çarşamba günündeki bir çok güzelim maçı seyretmemi engelleyen Yaprak Dökümü'ne (ailem izliyor) karşı bu sefer önceden hazırlıklıyım.Maçı gidip dedemlerde izleyeceğim.Umarım bizim adımıza iyi bir neticeyle sonuçlanır maç..
![]()
So what?
Saike