Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Kupa Finali Show TV'de

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizde izmire gidicektik ama Hocalar yüzünden gidemiyoruz, Hocaya 3 gün yalvardım ama sınav tarihini 13 Mayısdan çekmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben gitmiyorum maça protesto ediyorum. Gerçi uğursuz da değilim, burada oynanan 100. yıldaki Trabzonspor maçında şampiyonluğu ilan etmiştik, şimdi gidersem belki seneler sonra da kupayı alırız.

Kale arkası işkence, şimdilik gitmeyi düşünmüyorum bakalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben gitmiyorum maça protesto ediyorum. Gerçi uğursuz da değilim, burada oynanan 100. yıldaki Trabzonspor maçında şampiyonluğu ilan etmiştik, şimdi gidersem belki seneler sonra da kupayı alırız.

Kale arkası işkence, şimdilik gitmeyi düşünmüyorum bakalım.
    Bence düşünmenin zamanı değil biletler çok kısa sürede bitebilir. Eğer devam zorunluluğum olmasaydı bende gidiyordum maça.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Batuhan düşünmüyorum zaten, gitmeyeceğim.

Ha kararım değişir de gidecek olursam, bilet bulma konusunda bir sıkıntım olmaz. 30, 60 ve 90 lira biletler ve kale arkasında izlemek istemiyorum. Tek başıma da gitmek istemiyorum, arkadaşlar kale arkasına gitmezlerse giderim maça yoksa kalsın. Zaten bu sezon çok üzdü bizi takım, çok hevesli de değilim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kupa finali şifreli yayınlanamıyor kanunen.Bu durumdada LigTv'nin kardeş kanalı Show Tv'de yayınlanması normal bir durum.Zaten kupa maçları LigTv'ye geçtiğinden beri durum böyle.En azından final maçlarının şifresiz olması güzel bir durum.

Maç çarşamba günü ve çarşamba günündeki bir çok güzelim maçı seyretmemi engelleyen Yaprak Dökümü'ne (ailem izliyor) karşı bu sefer önceden hazırlıklıyım.Maçı gidip dedemlerde izleyeceğim. Umarım bizim adımıza iyi bir neticeyle sonuçlanır maç..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri