Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 91.67%
  • Denizlispor

0 0%
  • Berabere

1 8.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Denizlispor [ TSL 31. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizli'nin düşüceğini sanmıyorum öncellikle..Fenerbahçe'ye tebrikler ayrıca Güiza'da 2 haftadır boş geçmiyor onada bir alkış..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Guizanın golünde defansa çarptı ama güzel bir goldü yinede..Formda Alex 2 gol atmıştı 2.yarıda ama uzun süre sakatlığı yüzünden istediği şeyleri tam olarak yapamadı ama yinede attığı paslar güzeldi.Bundan sonraki amacımız ligte 3 te 3 yapmak ve Türkiye Kupasını kazanmak olmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Denizlispor 2.lige düşmeyi enson hak eden anadolu takımlarından biridir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Tebrikler Fenerbahçe kupa finali için iyi prova oldu.Guiza da morallendi baya Alex'in ve Lugano'nun kupa finalin'de katılacak olması çok güzel.Haydi Kanarya kupayı al ve 3'te 3 yap !!

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Fenerbahçeye

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler Fenerbahçe.Umarım Denizli kümeye düşer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zorlu bir kupa maçı öncesi güzel bir galibiyet . Güiza'nın gol atması , Alex'in oyuna girmesi ayrı bir güzel oldu Takımımı Tebrik Ediyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ayrıca Semih'in oyundan alınması çok yanlıştı.Alex girdikten sonra oyunda olsaydı skor farklı olabilirdi.

Bencede Semih'i çıkarması yanlıştı ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Ayrıca Semih'in oyundan alınması çok yanlıştı.Alex girdikten sonra oyunda olsaydı skor farklı olabilirdi.

Yine fıtık etti taraftarı ya Semih'i çıkarıp Alex'i sokuyor.F.Bahçe tarihinde bu kadar korkak bir T.D daha yok yani

Default "Üstün Olan Bizdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Denizlispor'u 1-0 yendikleri maçta daha üstün oynadıklarını söyledi.

Luis Aragones, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, özellikle ilk yarıda daha etkili olduklarını belirterek, ''Oyunun bütününde daha etkili ve daha üstündük. Daha fazla gol fırsatı bulduk. Skor daha farklı olabilirdi. Golü bulduktan sonra kontraatakları yapacak duruma gelmiştik, ama onları yapamadık'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Semih'in oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?'' biçimindeki sorusu üzerine İspanyol teknik adam, şöyle konuştu:

''Futbolda böyle şeyler oluyor. Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Çarşamba günü kupa maçı var. Semih'i çıkararak, o maça hazır tutmak istedik. Tepki verilmesi normal. Belki tepkinin biçimi ayarlanabilirdi. Bir oyuncu o kızgınlığını yaşamıyorsa, oyuncu için iyi değildir.''

Aragones, cezası biten Lugano'nun 13 Mayıs Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası finalinde oynayıp oynamayacağıyla ilgili bir soru üzerine de, ''Bunu çarşamba günü göreceğiz. Gökhan, stoper pozisyonunu bek pozisyonundan daha iyi yapabilen bir oyuncu'' demekle yetindi.

Alex'ten 20-25 dakika yararlandıklarını belirten Aragones, Brezilyalı futbolcunun sakatlıktan sonra istenilen form durumunu henüz tutturamadığını, fiziksel anlamda eksikleri olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe, yarınki antrenmanla Beşiktaş ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başlayacak.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Basın toplasından anladığım kadarıyla yine kadroyu bozmayacak Aragones Lugano ve Alex ilk 11 de olmazsa şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sadece ilk yarıyı izledim ve futbolu beğenmedim. Aynı tas aynı hamam. Güiza'nın gol atması sevindirici bir gelişme. Denizlispor'u yenemeseydik alamayacağımız 3 puandan değil Denizlispor'a vereceğimiz 1 puandan veya 3 puandan dolayı üzülürdüm. Bu nedenden dolayı tebrikler Fenerbahçe'm. Bu arada Alex adidas giyiyordu Fenercell reklamlarından itibaren puma giymeye başladı. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçı izlemeye fırsat bulamadım...Denizli sevmediğimiz bi ekip onları yenip,kupa maçı için moral bulduğumuz için mutluyuz...
    Ali İpek gel de takımını kurtar!!!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ali İpeği bende sevmesemde Es-Esle beraber küme düşmeyi en son hakeden takımız.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Maçı kazanmamız kupa finali öncesi güzel oldu.Güiza'nın gol atmasına sevindim,ama gel de şu 2 Ankara takımına verdiğin 6 puana çıldırma.O maçları kazansaydık şu an 2.sıradaydık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir yanım Denizli inşallah düşer diyor, diğer yanım son haftada Beşiktaş'ı yenip başka bir takımı daha şampiyonluktan edip ligde kalsın diyor.

Kupa maçı öncesi moral oldu takımımıza. Acaba GG Kupa maçında da stoper mi oynayacak...

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Kupa maçı öncesi moral oldu takımımıza. Acaba GG Kupa maçında da stoper mi oynayacak...
    Lugano'nun cezası bitti,Önder ise maça kadar oynayabilecek duruma gelir bence.Yasin çok formda,onu bu iyi dönemde yedeğe çekmek ne kadar doğru olur.Acaba nasıl başlayacağız bende merak ediyorum.

Özeti izledim , çok hoş maç çıkarmışız.Puana ihtiyacımız olmasada alınan galibiyetten ötürü tüm futbolcuları kutluyorum ayrıca Özden'i de kutlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Aragones, cezası biten Lugano'nun 13 Mayıs Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası finalinde oynayıp oynamayacağıyla ilgili bir soru üzerine de, ''Bunu çarşamba günü göreceğiz. Gökhan, stoper pozisyonunu bek pozisyonundan daha iyi yapabilen bir oyuncu'' demekle yetindi.
    Mustafa Aragones böyle dedi ama inş. Luganoyu oynatır Gökhanda eski yerine geçer kumar oynuyo resmen

Besiktas ile oynadigimiz lig macinin kadrosundan Lugano-Ali Bilgin degisikligi yapilsin Gokhan sag beke gecsin Aragones yine Gokhan'i stopere almaz insallah..Alex'in de yedek baslar bence ..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri