Buğra stres değil küçümseme o işte,Uygun 5 forvetle maça çıkrsa böyle olur işte.
Sivasspor
İBB
Berabere
Buğra stres değil küçümseme o işte,Uygun 5 forvetle maça çıkrsa böyle olur işte.
Sivasspor'un baskiyi kaldiramayacagi belliydi, son 2 haftada aldigi maglubiyetler de bunu kanitliyor. Sezon sonunda ligi 3.sirada bitireceklerini düsünüyorum.
Bir Anadolu takımı daha şampiyonluk baskısını KAL-DI-RA-MA-DI :\ .
Geçen sezon tekrar ediyor. Sivas gene aynı Sivas sadece şampiyon olacak takım değişik.
Her takimin tokezlice donemler olur. Bu biz anadolu kulupleri icin daha uzun suruo.
Bjk Mustafa hoca geldiginde biraz duraksadi ama ikinci yariya muhtesem basladi ve oyle devam etti. Puan kayiblari erken yasamak iyi geldi son donemece cok iyi girdiler
Trabzon ligin ikinci yarisyla beraber dususe gecti ama suan atlattik. Yane bi bakima bizimde son virajdan once puan kayiplarimiz iyi geldi
Sivas ise son viraji alamadi.
Bugun aslinda sansta yanlarinda degildi, cok pozisyon kacti cok. Tabi IBB de kontralari iyi cikti.
Futbolcular ne yapmaya calisio iki haftadir anlamadim, gecen hafta Hayrettin sacmalio, bu hafta Mehmetle Bilica adamlari disari atio guvenlik gorevlisi sanki. IBB ligde kalma mucadelesi verio, cok buyuk bi takimi yenio daha napsinlar sevinmesinlermi ? ? ?
Sivas futbolculari sampionlugu kaldiramazzz, yapamiolar iste 2 sezon oldu. Bi yerde bitio o ruya
Hep kotu degil ama bu sene ligden cok zevk aldim, az puanla sampion cikarcaz. Sanmiyorumki ondeki 3 takim 3 maclarindanda galibyetlerle ayrilacaklarini.
Maalesef Sivas şampiyonluğu kendi elleriyle Beşiktaş'a sundu...Bundan sonra işleri cok zor...
Balili'yide atmayan hocayı alkışlıyorum.İBB Kalecisine çok kötü girdi kaleci topu tutmuşken bi de hala itiraz ediyor.
Sevinmelerinden dogal birsey yok kumede kalma mucadelesi veren bir takim IBB ve sahasinda bu sezon yenilmeyen Sivas'i yendiler..
Ben Birşey Demiyorum Sevineceklerse Gitsinler Soyunma Odasında Sevinsinler
Sevinmenin yeri mi olur, adam galip gelmiş kutluyor ne var bunda yahu ? Sevinirken hareket falan mı çektiler tribünlere ? Rakip takım sevindi diye kızacağınıza, saçmalamaya başlayan teknik direktörünüze kızın.
Büyük takımın taraftarı gerektiğinde kendi sahanda galip gelen takımı alkışlayabilmelidir.
Ne Sivasspor nede Sivas taraftarı bu baskıyı kaldıramadı bu kadar basit. Bence son 3 maçtan sadece 1'ini kazanır Sivasspor. İlk 2'ye giremeyecek Sivas.
Ne Desem Boş Boşverin Geçin Dalganızı
Sivas-İ.B.B ve Ankaraspor-Beşiktaş maçlarını durmadan değiştirerek izlediğim için açıkçası hangi takım nasıl futbol oynadı çözemedik. Sivasspor maça stresin de verdiği etkiyle tutuk başladı galiba ve İ.B.B bir anda 2 gol bulunca gerginlik arttı çünkü diğer taraftan Beşiktaş'ın galip olduğu haberleri de geliyordu.
Beşiktaş çok etkili oynamadı, 1-4'lük bir skoru hakedecek kadar baskılı oynamadı fakat Mustafa Denizli'nin tecrübesi ile çok sakin, sıradan bir maç gibi oynadı ve bu skorun ortaya çıkmasını sağladı. Sivasspor 2 farklı gerideydi, bu her takımın başına gelebilirdi fakat Sivasspor'un başına geldiğinde(yani Sivas geriye düştüğünde) neler olacağı da haftalardır merak ediliyordu. Sivasspor'un geriye düştüğünde maç çeviremeyeceği söylenirdi ve nitekim öyle oldu. Fakat beklenildiği gibi olmadı, bence Sivas gereken tüm riskleri aldı, belki çok iyi oynamadı(ama kim iyi oynuyor ki) ama bir çok pozisyona girdi, olmadık goller kaçırdı, direklerden döndü. Bu hafta zirvede şans Beşiktaş'tan yanaydı.
Sivas'ın şampiyonluk şansı bitmedi sadece zora girdi, bana göre Sivas şampiyon olsa da olamasa da, Bülent Uygun'u hiç sevmiyor olmama rağmen bu sezon şampiyonluğu hakeden taraftır.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Odyakmaz demişti bizi şampiyon yapmazlar diye..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Asıl ne bu sendeki herkese ayar verme çabası! Kim ne yazarsa hemen cevap verme çabaları...Millet sana mı sorcak neye gülüp gülmeyeceğiniAnladık Sivas'lısın seviyorsun memlektini , dün akşamki yenilgiyi de hala hazmetmeye çalışıyorsun ama biraz daha sakin olmalısın bence
![]()
Sivaslıların Fazla Üzülmesin Gerek Yok...Biz ( Galatasaray ) , Beşiktaş'ı İnönüde Yeneriz Sivas Yine Beşiktaş'ın Önüne Geçer..Galatasaray Olamıyorsa Sivas Olsun =)
Bugra kardesim adamlarin sevinmek en dogal haklari. Taraftar bu kadar sinirli olmazdi, Mehmet Yildizla ve Bilicanin yaptiklari taraftari atesliyor. Gereksiz seyler yapmalarina gerek yok !
Abdullah Avcı ve öğrencileri derslerini çok iyi çalışmışlar.Aynı doğrultuda Bülent Uygun ve öğrencileride tam tersi şekilde.Tabii burada oyuncuların suçu daha az.Çünkü hocaları ne derse onu uyguluyorlar.İBB'nin güçlü takımlara karşı,açık oynayan takımlara karşı etkili bir takım olduğunu herkes bilir.Buna karşılık Sivasspor İBB'ye karşı onların istediği gibi oynayınca İBB'nin işine geldi.Abdullah Avcı maçtan sonra nasıl oynamaları gerektiğini bildiklerini söylemişti.Bunu sahada iyi uyguladılar ve kazandılar.Çok önemli bir 3 puan aldılar.Sivasspor kendisi gibi oynasaydı belki durum farklı olurdu.Tabii bu durumun oluşmasında şampiyonluk baskısı ve sonucunda oluşan stresinde katkısı fazla.Sivasspor'un haftaya Hacettepe ile oynayacak olması toparlanmaları adına büyük şans.Aksi takdirde Şampiyonlar ligi şansını bile kaybedebilirler..
So what?
Saike