Alican Son Sslerin Görünmüyo
Bütün Kupaları Müzesine Götürür.
2-3-4. Olur , Avrupada Eser.
İlk 5'e Girer , Avrupada Başarılı Olamaz.
Orta Sıralarda Mücadele Verir.
Ligde Kalmaya Çalışır.
Alican Son Sslerin Görünmüyo
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Uefa Kupası / Yarı Final Rövanş Maçı
Harika oynadık , 2-0 önede geçtik ancak 63 ve 66.dakikalarda yedigimiz gollerle yıkıldık , Uefa Kupasında hedefledigimiz finale cıkamadık ancak 90 dakika tek kale oynadık bu yüzden takımımdan çok memnunum Perrin'de sezonu kapattı , artık tek asılacagımız yer Lig oldu orayı almak için çalısacagız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican Sen Yapacagını Yaptın kardesim![]()
Büyük Başarı Kupada Finalden Dönmek
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Valla Turgay hak ettik finali aslında ama olmadı şans diyip geçelim , ligde şampiyon oluruz büyük ihtimal...
yazık oldu alican :S seneye artık![]()
TariboWest
Ligue 1 / 35.Hafta
Çok rahat bi maç oldu kazandık.
Ligue 1 / 36.Hafta
Hak etmedik ve maglup olduk ama en yakın rakibimizde maglup olduson 2 maçtan 1 puan aldıgım takdirde şampiyonum.
Ligue 1 / 37.Hafta
Ligue 1 / 38.Hafta
İki maçta 1 puan yetiyordu ancak 2 maçtada harika oynayıp 6 puanı alıp Fransa Ligi'inde beklenilen şampiyonluga ulastık.
Ligue 1 / Puan Durumu
Ligue 1 / Oyuncu İstatistikleri
Başarının Mimarları;
Geoffrey Dernis
Bafetimbi Gomis
Daisuke Matsui
Moustopha Bayall
Aslında hepsinin başarısıydı ama içlerinden bu 4 yıldız isim sivrildi , seneye kadromuzu korumaya calısacagız.
Yeni sezonda takım ile bir yıllık sözleşme daha imzaladım , Efsanevi kalecimiz Janot sezon sonu emekli olacagını açıklamıstı ancak ikna cabalarımız sürüyor.
Vay be, nihayet sampiyon gorebildik
Dernis gercekten muthis oyuncu.
Gelecek sezonu sabirsizlikla bekliyoruz
Ya bu Monocada hep kümeye düşüyor yuh bepsgde ikinci olmuş
Eyvallah sagolun beyler ,
Monaco beter olsun vallahi umrumda degil Ali
Psg'de karambole ikinci oldu , iki maçtada ezdik malaasef.
2009-2010 sezonu başlıyor , arkadaslar![]()
Kanka süper ben demiştim zaten kariyerin başlarında Bu takım şampiyon olur diye.Süper.Yeni sezonu bekliyoruz
![]()
-Geçen sene hiçbirşey yapmayan takıma daha cok zarar veren 2 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
-Tavlaridis'i Lens'e 2.9 Milyon Euro karsılıgında sattık , Grax'ı ise 5.5 Milyon Euro karşılıgında Dinamo'ya sattık
-Aslında Grax'ı satmıyacaktık gençti ve gelişebilirdi ancak , sezonun tamamını neredeyse sakat geçirdi , takımın moralini bozacak açıklamalar yaptı ve bizde satmak en iyisi diye düşündük.
-Bir iki kaliteli isimler ile anlasmak üzereyiz yönetim bize transfer bütçesi olarak 41 Milyon Euro gibi iç geçirici bir bütçe verdi bize güvendikleri buradan belli ama biz 10-20 oyuncu alıp takımın dengesini bozmayacagız.
Alican bence elindeki bütçeyle takımın dengesini bozmadan müthiş işler yapabilirsin. Umarım bu sezonunda da bi şampiyonluk gösterirsin bize.
Zaten 2 tane genç isim kadroya kattık , Fransa'nın gelecek vaad eden genç oyuncuları (=
Briand ve Obraniak Saint-Etienne'de
Fransa geleceginin iki yılıdızını alarak kadromuzu genişlettik , bu transferlere toplam 21 Milyon Euro harcadık , geri kalan bütçemizi boş yere harcamayacagız , Machado'nun bonservisini Porto'dan resmen aldık.
Bu arada efsanevi kalecimiz Janot bir sezon daha devam etme kararı aldı , futbolu zirvedeyken bırakmak istemeyecegini taraftarı oldugu takıma , bir şampiyonluk daha yaşamak istedigini belirtti.
20 Milyon Euro gibi ucuk bir bütçemiz halen var ama boş yere harcama yapıp kadronun düzenini alt üst etmeyecegiz , zaten 2 kişi haricinde kadromuzu koruduk.
Transferlerin Genel Görünümü
Transferler gayet guzel. Fazla transfer yapmamanda gayet guzel olmus
Gelecek sezon Avrupa'da basari istiyoruz.
Briand süper transfer yarar sağlayacağını düşünüyorum.
Teşekkürler , arkadaşlar Marsilya ile super kupa maçımız var (=
İnanılmaz birşey oldu ;
Sabah kalktım kariyere devam ederken Laptop'un fişini takmayı unutunca kendisini 1.5-2 saatlik pil ömrü var ve ben o dakikalrda ligin tam 11.haftasındaydım , save almayı unuttum ve laptop kapandı tam 11 haftalık maç gitti bende geri dönüp oynamak oynamam, kariyerin o zaman zevki kaçıyor
Takip eden yorum yazan yazmayan herkesin ellerine saglık , başka bir kariyerde görüşmek üzere.