1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Turksportal SK Yayında!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Klasörün içindeki gizli dosyaları görmek için ne yapmam lazım tam olarak ?

Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > gizli dosyaları göster i işaretliyorum ama yinede gözükmüyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yanlışın var ama XP'de böyle birşey sormaz. O dosyayı değiştirmek için sorar. Vistada var dosya birleştirmesi.

En iyisi klasörlerin içindeki Turksportal SK yazanı Belgelerim > Sports İnteractive > DB içine at
    Yalnisim yok ama yalnis anlasilma var.

Or: Belgelerim icersinde Sports Interactive klasoru var ve bunun icersinde DB klasoru var. Bunun icinde xxx DB si var

Indirdigin dosyadan Sports Interactive yi direkt olarak Belgerim'e atarsan sana soracaktir degistireyim mi diye. Sen evet dersen Hem eski xxx DB oldugu gibi kalacaktir hemde Indirmis oldugun Sports Interactive klasorunun icinde olan butun hersey eklenecektir.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Klasörün içindeki gizli dosyaları görmek için ne yapmam lazım tam olarak ?

Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > gizli dosyaları göster i işaretliyorum ama yinede gözükmüyor.
    Dostum inan XP'de muhtemelen Cache nin bulundugu adres adres ;

C:\Documents and Settings\....\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim orada Application Data diye klasör olmadığı için cachede yok doğal olarak. Yani gizli olarak gözüküyor. Yukarıdaki adres çubuğuna yazınca girdi ancak. Ama sorun ondan değilmiş 9.0.3 den kaynaklanıyormuş

Şimdi Sil baştan yaptım düzeldi ilk işim Kendimi Galatasaraydan Turksportal SK ya transfer etmek olucak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri