Transfer donemi bitti bombalar,

Milan'da forma sansi bulamayan EMERSON bonservisini eline aldi ve klubumuzun kapisi caldii. Bizde hayir diyemedik.

En Buyuk transferimiz, takima kesinlikle buyuk katkisi olacagini dusundugumuz JUAN ROMAN RİQUELME.
Riqi'ye Dortmund formasi giydirebilmek icin kulubu Boca'ya 24 ay taksitle 13 MN € odedik. Ama parasinin karsiligini sonuna kadar alacagimiza inaniyorum.

Oyunun en iyi ve en ucuz defans oyuncularindan biri o IVAN IVANOV. Ivan icin klubune nakit para odenmezken. 24 ay taksitle 1.2 MN € karsiligi takimimiz adina ter dokecek.

Sol kanatta oynayan DEDE nin yasinin ilerlemesi nedeniyle gelecege yatirim acisindan Ingilizlerin genc yildizi JOE MATTOCK ile sozlesme imzaliyoruz.

Mattock icin klubune 2.3 MN € 24 ay taksitle bonservis bedeli odenecek

Cok yonlu bir oyuncu. Bir cogunuz ismini bile bilmiyor ama ben onu Parma kariyerimde kesfettim ve FM 09 serisi icin vazgecilmezlerim arasinda bir isim. JIRI KLADRUBSKY

Jiri icin klubu Prag'a 24 ay taksitle 1.5 MN € odenecek.

Takimin defansini saglamlastirdiktan sonra geldik ofansa. Ofansif yonden gucumuze guc katacak bir oyuncu . PER CILJAN SKJELBERG.

Maliyeti cok dusuk olan bu oyuncuyu tam anlamiyla yatirim olarak aldim. Devre arasinda veya sezon sonunda en az 10 MN €'ya satabilecegim Skjelberg icin klubu Rosenborg'a 24 ay taksitle sadece 1.3 MN € odedik.

Iste gelenlerin tamami.

Gelen olurda giden olmaz mi