Anket Sonuçlarını Görüntüle: B.Dortmund İlk Sezon Olan 100. Yilinda Sampiyon Olabilecek mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Evet

20 64.52%
  • Hayır

11 35.48%
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 100. Yil Aşkına [Şampiyon Boruissa Dortmund]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Lig maçları güzel geçmiş. Abartılı, fazla transfer yapmadın. Güzel bir sezon geçirebilirsin. Fiorentina'yı da eleyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    abi iyi gidiyorsun fioyu eleyeceğine inanıyorum benimde ligte bayerne vurmam lazım
    Tesekkur ederim. Fio'ya karsi umutsuzum, ilk macimin deplasmanda olmasi ise bana gore dezavantaj. Senin'de Bayern'e cakacagini dusunuyorum, takimin potansiyeli var

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Wolfsburg maçı dısında cok iyi gidiyorsun

Fiorentina'yı elersin
    Tesekkurler Insallah.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    KArdesim İddia EdiyoruM iYi bir Antrenman Ve Verecegin sanslarla Tavsiyem Üzerine Aldıgın 2 Adamım Da Büyük TopCu Olacak
    Lige Güzel Başlamışsın
    İllaki Maglubiyet alacaktın Oda ilk Mac oLmus Kafana Takma Başarı Gelecektir Senn yeteneklerine güveniyorum
    bu arada nickin hayırlı oLsun
    Valla antrenman programlarimi biliyorsun. Sana verdigim DVD nin icersindeki MaLi antrenmani. Cok agir bir antrenman ama oyuncular yarim sezon sonra cok saglam oluyorlar. Stuttgart macindan sonra basarinin gelecegine biraz daha inanmaya basladim. Nickim icinde tesekkur ederim.

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi Ochirosii'ye bende garanti verebilirim.Wolfsburg maçı nazar boncuğu olsun .
    Umarim, 2 mac 11'de oynattim ama is yok gerci daha cok erken ama is yapacagina inaniyorum.

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Lig maçları güzel geçmiş. Abartılı, fazla transfer yapmadın. Güzel bir sezon geçirebilirsin. Fiorentina'yı da eleyebiliriz.
    Deniz basini kacirmissin. Yine mecburiyetten 10 oyuncu aldik. Ligin ilk yarisina kadar iyi devam edersek arkasi gelecektir diye dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri